Fórum témák
» Több friss téma |
Igen így néz ki kb... A forrasztás nem lenne macerás, csak tudnám pontosan hol kell... Győri vagyok.. Te?
Ha lesz időm max hétvégén kiveszem és teszek fel róla fotót. Hátha akkor be tudnád rajzolni rajta.... Ha esetleg közben csinálsz ilyet tegyél fel nekem róla pár fotót légyszíves.
Pilisszentiván. A az egymás melletti három db relé túloldalán kell kivágni a műanyagot.
Rendben. Ha jól látom a fotón az középen van. 3db relé. Valahol láttam is a neten hogy kivágták ahogy itt is írjátok... Hétvégén lesz rá alkalmam... Úgy gondolom így már menni fog... Köszönöm a segítséget.
Üdv!
A képen látható Indesit vezérlő panelen lévő,piros nyíllal jelzett induktivitást nem tudja véletlen valaki, hogy milyen értékű lehet? Netes kép, a nálam lévő panelen annyira meg van barnulva,hogy nem lehet leolvasni róla. A képen lévőt 1 mH-nek nézem,de nem vagyok benne biztos. Előre is köszönöm.
Szia
Kint a panel. Viszont ezt az oldalt el kellene távolítani. Alatta lenne az a rész ahol ki kellene vágni. Valamiért ezt a panelt nem tudom kiszedni... Kép alapján tipp?
Fel kellett melegíteni
Szia! Hát pedig ez az egyszerű része. Csak ki kell pattintani és utána a relék túloldalán kell kivágni a fehér műanyagot
Be volt ragasztva.. Siker
Sziasztok.
Segítségeteket kérném, tapasztalt szakember tanácsa kellene. Adott SAMSUNG elöltöltős mosógép WF60F4E..... Hibajelenség, (hibakód nincs): Mondjuk elindítom az öblítés centrifugálás programot, tölt valamennyi vizet, és kész, nem lép tovább, nem forgatja meg a dobot és a kijelzőn villog az öblítés üzemmód. Szintérzékelőre tippeltem aliexpressről rendeltem egyet, de nem javult meg. Kék membrános vasmagos szintérzékelő van benne, az IC-je a vezérlő panelon van. Választ előre is köszönöm.
Szia! Motor szénkefe, vagy az elektronikában a motor relék 12V os lábai kivannak repedve a forrasztásnál. Az előtted lévő hozzászólások is erről szólnak.
Szia Dino71.
Köszi a gyors választ, ja tényleg hasonló hibáról írnak, megpróbálok hozzáférni a relé lábaihoz, mégegyszer köszi.
Először kezdd a szénkefékkel. Az egyszerűbb és valószínűbb hiba. Aztán, ha mégsem, akkor menj a relék irányába.
Üdv, Palkó.
Szia palko0125.
Szia Dino71. Mindketőtöknek igaza volt. Tegnap megforrasztottam a relék 12v-os tekercs lábait, körbe volt repedve, de sajnos nem hozta meg a várva várt eredményt. A mosógépet elindítva centrifuga üzemben, a motor relé kattant, de nem indult, kézzel megpörgetve "óvatosan"a motort elkapta a fordulatot és nekiált forogni, de nagyon szikrázott körtűz volt ezért kikapcsoltam, tehát szénkefe plusz megelőzve a következő hibát megforrasztottam a rellé lábait. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok. Van egy beko mosógép (sajna a tipusa nem beazonositható) esetleg egy fényképet tudok prezentálni.
A probléma hogy a program választó bármely állásában csak kimondottan centrifugálni akar semmi mást nem csinál. Ha valakinek lenne ötlete szivesen megfogadnám..
Szia!
Ez egy Beko WKL.... Ha mindég csak centrizni akar inditáskor, érdemes / logikus lenne megnézni a motor relét - reléket meg a triakot.
Holnap megnézhetem de a centri programot viszi végig ,vizet nem ereszt be mint a mosó programnál..
Hali! Whirlpool AWE7109 mosógépre panaszkodik az asszony hogy mosás után időnként kiskörömnyi barna foltok jelennek meg a ruhaneműn. (Kicsit hangos is a gép) Mi okozhatja, valami esetleg rozsdásodik, és belecsöpög a dobba?
Köszi
Akkor ott a gond, hogy nem vesz vizet. vízszelep vagy a vezérlő triackja.
Szia!Csapágycsere.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2023
De centrizik is rendesen és ha hagyod akkor végigmegy vagy csak felpörög a motor ciklikusan?
Probáld indisd el és várd meg a végét. Ez a gép befejezi az elözö esetleg félbehagyott programot. Vagy reset a start gombal hosszan nyomni 3" (másodpercig) akkor lenullázodik a program.
Végig viszi rendesen ,de ahogy mondtam a program választó gomb bármely állásában csak a centri indul még akkor is ha közben áramtalanitva van a gép.
Hmmm, és a programválasztó fordítása nem “fura”? Gondolok itt arra, hogy elképzelhető, hogy a programválasztó gomb tengelye elforog és az encodert nem forgatja!? és emiatt mondjuk folyton a centri programon van.
Ezt ellenőrizd.
Köszi a tippet. A start gomb megnyomása meghozta a várt eredményt igaz kb 10 mp-ig nyomtam de most rendesen müködik.
Sziasztok!
Elöltöltős mosógépnél (Electrolux EWS105410W), ha nagyon meg van kopva/sérült a tengelyen lévő réz csúszógyűrű (ahol a szimering fut), mit szoktatok csinálni? Melegítéssel leszedhető ez a gyűrű? Az lenne a legjobb, akkor kapna egy esztergált újat. Van ugye még az is, hogy eltérő helyen futó szimeringet betenni, de csak igényesebb lenne egy új gyűrű. Köszi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |