Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Olyan szép hogy rákerestem! Van hozzá gépkönyv is: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2023
Imi65 szerintem képes bekapcsolni a centrifugát, kis szerencsével internetes segítség nélkül is.
De nem használni akarja, hanem egyenes választ, egyszerű kérdésre: - Elviszed? vagy - Kidobja? Azt nem kérdezte, hogy neked hogyan szorult be fürdőruhád a mosógépbe, és hány darab van még otthon tartalékban.
Karos monitor állvány, asztal szélére szerelhető, forgatható.
Érdről elvihető...
Szia!
Ez lapos monitorhoz való? Ha igen mikor lehet érte menni? A hunor-on a vészleállító gomb működik? A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2023
HP Designjet 100 Plus A1-es nyomtató, alkatrésznek, 2 éve még csíkozott, azóta csak porosodik...
Érdről, ingyen elvihető.
Azt raksz rá, amit akarsz, de igen, nem 20kg-os CRT-nek van.
A vészleállító gomb törött, de működik. Mai nap szinte bármikor, hívj ha jönnél... PM-ben küldök számot és címet.
100 lemezes CD tár, sajna a cd tartó caddy hiányzik, SCSI-s, az alja rozsdás.
Azta!
100-as CD Jukeboksz. Ha elhoznám, akkor végleg a kutya mellett kellene aludni az előszobában. De nagyon szép.
A hunort szeretném. Próbálok fuvart szerezni.
Visszalépek a Hunortól, és sajnos a monitor tartó sem olyan ami nekem kellene, így ezt a lehetőséget is átadom másnak.
Szia érdekelne ez a CD tár kérdés helyileg merre van?
Ha nagyon szépen kérsz, akkor szombaton Békéscsabán a találkozón.
Szeretném elkérni, ha nem gond hogy Gafly kolega jutatja el hozzám.
Néha veszi a töltést és bekapcsol, aztán meg nem. Erősen megviselt állapotban. 15. ker, vagy posta.
Szia!
Posta megoldható,akkor kérném szépen
Ha jól logikázok, akkor az első jelentkező visszalépett (monitor tartó). Ebben az esetben jelentkeznék rá.
A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2023
Régi rádiós ébresztőórák vihetők Budapestről.
Gafly kolléga elhozná a hunort is. Köszönöm.
Szia!
Foxposttal vinném mindkettőt, ha bevállalod. A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2023
irom a szükségest, ill.beszéljük meg privátban.
Epromok.
Fellelt állapotban, én biztos nem fogok belőlük egyet sem felhasználni. Az elem csak viszonyítás kedvéért van ott, egyébként is le van merülve. De ha kell akkor az is mehet Kecskemét vagy fox. Off: Azt gondolom hogy kár minden hozzászólásba beleírni hogy a "vevő" állja a postát. Eddig is így volt, ezután sem fog a felajánló még postát is fizetni. A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2023
Szia! Rókalyuk esetén lecsapnék rá... írok... Köszi!
Megnyerted, beszélünk!
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2023
Elektronikai panelok ingyen elvihetőek. Noti alaplapok, pc alaplapok, fsb tápegységek, frekiváltó panelok, hitachi lcd tv alaplap és 4db HP omnibook xe3 (némelyik hiányos) Fehérgyarmaton átvehető, vagy Mátészalka-Nyírbátor vonalon papírdobozban át tudom adni. (zöld műa. rekeszt nem adom!!)
Ha esetleg külön is kérhető, akkor az lcd inverter tarfók lehet hogy érdekelnek. Kérhetek róluk közelebbi fotót?
És a Pc tápok is érdekelnek, ha van köztük 500w feletti. A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |