Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
Szia.
Két különböző program, különböző csatolót igényel mindkettő. Miért működne mindkettővel? Azért mert mindkét program a Vag.. autokat kezelei nem jelenti a kompatibilitást
Mert egyik ismerősöm a szabad szemével látta, hogy működött a Ross Tech interfész a VAG Can pro-val, de nem tudja, hogy. A szerelő elég sunyi volt.
Nem tudod, milyen interface volt. Van elég sok klón termék amik eltérően is működhetnek.
Az eredeti Ross Tech interface-nél bizonyos verziók tudták a dumb mode-ot amit pont az ilyen esetekre találtak ki ha 3rd party software-rel szeretted volna használni.
Igen, ezt a "dumb mode"-ot sikerült aktiválnom, ha a hivatalos oldalrol a VCP drivert telepítem fel, megjelenik egy virtuális soros interfész. Ilyenkor pl. K+Can commander program tudja kezelni.
Egyébként azóta vásároltam egy olyan interfészt ami viszi a legújabb VagCanPro programot.
Sziasztok. Van egy hex-v2 kábelem. Sajnos az utolsó olvasásnál nem figyeltem és fenn volt a gép wifin. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet újra életre kelteni? A szoftver újra telepítés "teljes gép újra telepítés" nem segít. A kábel bedugása után a "licence statusz: visszavonva" felirat jelenik meg. Úgy csinál mint ami jó és kommunikál, de mindenre azt írja, hogy a kért szolgáltatást a can átjáró nem támogatja.
Sikerült megoldani! Ha esetleg valakinek van hasonló baja akkor szívesen segítek!
Például leírhatnád a megoldást.
Nekem is el küldtek 2 szoftvert amit egymás után kell futtatni. Az egyik törli a "kábel" teljes tartalmát a másik "újra tölti" és utána láss csodát minden működik, a szoftverekhez tartozik videó is arról, hogy hogyan kell használni. Azt meg, hogy fel tölthetem-e ide, vagy inkább csak személyesen küldjem nem tudom.
Így érthető és korrekt.
Tehát van két program, amit egymás után le kell futtatni, és javítja ezt a problémát. Inkább ne töltsd fel szerintem. Ha valaki belefut, majd elkéri. De legalább tud róla, hogy javítható ilyen módon.
Mivel illegális csatolókhoz egy szoftver én nem tölteném fel sehová!
Ezért is írtam, hogy ha valakinek hasonló a baja akkor szívesen segítek, hogy ne szenvedje végig azt amit nekem kellet. Végül kínából érkezett a segítség..
Én elkérném, ha lehet!
Üzenetbe küldtem.
Köszi!
Szia!
Szeretném én is elkérni.
El küldtem.
Szia!
Szeretném én is elkérni. Köszönöm.
Nekem is hasonló a probléma, megköszönném a segítségedet!
Szia.
Engem is érdekelne, ha lehetséges. Köszönöm
Szia!
Szeretném én is elkérni. Köszönöm.
Szia , szeretném elkérni ha lehet.
Sajnos akármilyen óvatos voltam valamiért elhalálozott az enyém is. Köszönöm előre is
Én elkérném, ha lehet!
Kedves Ferenc!
Én is így jártam a Vag-com-hex interfésszel. Néhány alkalommal szépen működött. Mindn teszt szépen lefutott. Ok, az után a "kapcsolat nem támogatott" üzenetet írta ki a program. Légy szíves a "megoldó" programot, nekem is elküldeni. Előre is köszönöm! Üdv.: Chlumetzky Tibor
Kedves Ferenc! Én is meg szívtam ezt a frissítési dolgot,ezért legyen szíves nekem is el küldeni.Előre köszönöm.
Szia !
Szeretném én is elkérni. Előre is köszönöm.
Szia! Elkérném én is, ha neked megvan!
Szia
Ha megoldható, szeretném elkérni a programokat. Előre is köszönöm!
Szia!
Megosztanád velem is a programokat? üdv. Misi
Én sem kaptam még meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |