Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A selejtezendő gépekből én is ki szoktam szedni a memóriákat (is), de nem "adatvédelmi okokból"...
Ez engem annyira nem érdekelt. Megszűnt takarékszövetkezetnél dolgoztunk,ott voltak felhalmozva. Azt mondták,hogy ha akarom elvihetem őket,legalább nem nekik kell vesződni velük. 1-2 éve őrizgetem őket,de most már útban vannak.
Szia!
Ha nincs rá szükséged egy olyat, ami Micro-ATX alaplapot fogad megkaphatnék postán? Ránézésre mintha lenne olyan közte. A belvilága nem feltétlenül érdekel, a költséget természetesen állom.
A megmaradt cuccok:
► Pinnacle Systems "média kliens" tévéhez ‒ konfigurálást igényel, távirányító megvan. ► Tesla lemezjátszó ‒ bekapcsol, pörög, erősítő működik, hangszedő fej tönkrement. ► BRG MK29 kazettás magnó ‒ működik, új szíj kell, kuplung gyenge, kazetta ajtó javítandó. ► USB kontroller ‒ az egyik joystick picit rendetlenkedik, ezt leszámítva működik. ► vaku modul ‒ digitális fényképezőből bontva, állapota ismeretlen. ► 2× szürkeárnyalatos képcső ‒ 5" méret, tökéletes állapot, pótalkatrésznek. Csak személyes átvétellel vihetőek Keszthelyről.
Szia!
Lehet róla szó, de előbb legyen itt a kupac, utánna többet tudok mondani.
Szia!
Ha nincs rá szükséged az egyik akkus fúróra megkaphatom? Köszönöm A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2023
Szia! Reszelünk valamit írok privát..
Szevasz!
Jelentkeznék a Pinnacle Systems sc1000-re. Üdv. M.
Írtam privát üzenetet. A többi cucc még szabadon vihető.
Megkaptam a könyveket, ezúton is köszönöm a felajánlást.
Gafly: írtam.
Köszönöm szépen!
Privátban egyeztessünk majd kérlek.
Elvihető egy SWR mérő. Működik. Nem postáznám.
Egy hűtő motorja és egy nyomtató is elvihető.
A kompresszort köszönettel elfogadnám.
Rendben. Privátban beszéljünk mikor jössz.
A cuccok még megvannak, lehet jelentkezni értük.
Az OFF hozzászólásokat lehetőleg mellőzzük! Törölve.
Szia Zsombor!
Az MK29 megvan még? Ha igen, lehet érdekelne. Írd meg privátban, hogy hova kell menni érte és megkérdezem a párom. Ott dolgozik Keszthelyen, elhozná. Köszi! Tomi
Rendben, privátban megbeszéljük.
Lehet a nyomtatótól is megszabadítalak ha nem kell senkinek.
A "média klienst" és a BRG magnót elvitték, de a többi még vihető.
Elvihető egy Lenovo ThinkVision L220x monitor. Csak személyesen Budapestről.
Canon Pixma IP1600 színes tintasugaras nyomtató ingyen elvihető. Legutóbb, amikor használtam (kb. 10 éve) működött. Bekapcsoláskor egy hibaüzenettel indult, miszerint az elhasznált tinta tartálya megtelt. Ezt a hibát minden indítás előtt ki lehet törölni a következőképp:
1. Konnektorból kihúzni és benyomni, nyomva tartani a bekapcsológombot. 2. Konnektorba bedugni, majd felengedni a bekapcsológombot. 3. A bekapcsológombot újra benyomni. Csak személyes átvétellel Budapesten. A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2023
Ingyen elvihető egy CANON MX925 kombinált nyomtató , néha jó néha nem , patroncsere ajánlott !
Postázni nem szeretném mert nehéz , de ha bevállalod a költséget megoldhatjuk azt is !
Sziasztok!
Elvihető ez a kis Grundig crt tv a 15.kerületből |
Bejelentkezés
Hirdetés |