Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Tehát akkor Október 14 szombat a sárkeresztúri (majdnem Zsákát írtam ) találkozó és Kálmán névnap.
Szakmai program: - hangoló csöves mérő - freki mérő. - Továbbá a szkóp is b...ik Ezekről bővebb információ nem ártana, előzetes felkészülés céljából. Résztvevők (névsor szerint): - Gafly - granpa - jani1987 - szs Négy emberrel eléggé "alternatív" egy HE találkozó, hajrá Dunántúl, ne hagyd magad Budapest.
Melléklet lemaradt.
Egykor szépek voltunk és bohók.
Nekünk messze van az biztos.
Bajuszvölgy kemény magra pedig rá kell verni.
Plusz a szomszédokat, vagy az utcabelieket is áthívjátok. Ki tudja lehet fórumtagok.
Egyszer volt már, hogy összeengedtük granpát és TAttilla77-et versenyre.
Nem az utóbbi menekült el sikoltozva a templomba füldugóért.
A két mérő mérése nem tiszta a számomra. A szkóp egyik ellenállása nagyon süt. Képek.
Köszönöm, világos a kihívás.
- Mérőhídon a varázsszem világít? - Frekvenciamérő bekapcsolva mutat bármit is? - Oszcilloszkópról szemből is kaphatunk képet (és az is világít)?
Minden eszköz működik a maga módján.
Olvasd már le a szkóp tipusát, mert ha nem, akkor odamegyek és én olvasom le.
Hacsak úgy nem, vagy jól kimegyek a "lomosba".
Ez-e az, vagy hasonlít?
Köszönöm, ebből már ki lehet indulni.
Na, ami ma délutan 4-kor kezdődött, arra így este tízkor nehéz rákészülni
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2023
Szia!
Majd egy pontos címet tudsz adni? Hogy a gps pontosan odataláljon, ahova kell! Köszönöm! Email cím kell neked esetleg (nem tudom, látod-e enyém, de el is küldtem neked regisztrációkor)?
Rosszul van beírva hozzám, nálam 4 szabad hely van, ha szükség lenne rá...
Igen majd október elején frissítem a cikket, ahol leírom a részleteket.
Bővebben: Link A Látogatóközpont előtt lesz a gyülekező. A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2023
Elnézést! Akkor legközelebb javítom. Köszi, hogy szóltál.
Okés, köszi!
Majd ide is megyünk, itt megyünk majd be a telekocsikkal. De ne féljen senki, nem lesz bonyolult.
Jelzésképpen leszúrtunk jelölő karót.
Egyébként nem odatalálni a nehéz, hanem parkolóhelyet lelni...
Lapozgatva a naptárat, már csak 3/5 hét a rendezvényekig, húzzatok bele.
Küldjétek el, hogy mit szeretnétek enni, eddig a 32-ből csak nyolcan írtak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |