Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   615 / 690
(#) xxxyyy válasza granpa hozzászólására (») Szept 24, 2023 / 1

Ha jól emlékszem D2B. Ti azonosítottátok itt a "milyen alkatrész..." topicban pár hónapja. Viszont azokat már ptibor elkérte a többi üvegtokozású félvezetővel együtt.
(#) Gafly válasza xxxyyy hozzászólására (») Szept 24, 2023 / 1

Hajléktalannál láttam:
Idézet:
„Voltam olyan mint Te,
lehetsz Te is olyan mint én.”

A fene sem emlékszik már rá, hogy mit írt tegnap.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2023
(#) granpa válasza xxxyyy hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Azaz; nálam úgy elbújtak, hogy 2 hónapja nem találom őket.
Valahol mellettük vannak "И"-s jelűek is, na az a csemege. (Esaki)
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Szept 25, 2023 / 1

Én annyit tudok róla, hogy bal oldalon második szekrény középső polcán van, fehér tekerős tetejű műanyag gyógyszeres dobozban. Három havonta szoktad megkérdezni.
Évente pedig mint bónusz információ megosztod szűk körben, hogy az oszcilloszkópodhoz van félretéve javítás céljából, amit majd Gery78 cserél ki benne.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Szept 25, 2023 / 1

Nem nyert. Annyi valós, hogy ~3 havonta nekiállok megkeresni, de eddig sikertelen. Viszont a Ge tűs diódák ott vannak, kivéve az oroszokat.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Szept 25, 2023 / 3

(#) Karcsi59 hozzászólása Szept 25, 2023 /

Dell monitor, nem ad semmilyen életjelet.
2db működő, de néhány gombjuk nem tökéletes, cordless telefonok, tápegység nélkül.

Szeretném, ha valaki egyben vinné el mindezt a XVI. vagy a IV. kerületből, esetleg egyeztetés után más helyen is át tudom adni őket.
(#) bala7s válasza Karcsi59 hozzászólására (») Szept 25, 2023 /

Engem érdekelne az egész pakk.
(#) Karcsi59 válasza bala7s hozzászólására (») Szept 25, 2023 /

Ma a XVI. kerületből tudod elvinni.
(#) Karcsi59 válasza bala7s hozzászólására (») Szept 25, 2023 /

Légyszíves válaszolj, mert lehet hogy mást is érdekelne. (Írtam privát üzenetet is.)
(#) ocsibacsi63 hozzászólása Szept 25, 2023 /

Xerox 6110 nyomtató három majdnem tel patronnal, nem üzemképes ingyen elvihető.
(#) game4812 válasza jpaulin hozzászólására (») Szept 26, 2023 /

Igen, 3 részből áll. Csatolom a képet. Pety20 átvette a tárgyakat, afp-nek, antiktelefon-nak és ATILLUS-nak félretettem a dolgokat.
Így maradt még: laptopba való WiFi, USB-Serial kábel, router és a JVC torony.
A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2023
(#) lazsi válasza game4812 hozzászólására (») Szept 27, 2023 / 1

Ha valaki elviszi az USB-Serial kábelt, és problémája akad a driverrel, akkor keressen meg engem, mert azt hiszem nekem is pont ilyenem van, és sikerült megoldanom a problémát (Win 10 alatt nem a legfrissebb driver kell hozzá).
Nem jelentkezem rá, csak segíteni próbálok a leendő tulajdonosnak.
(#) vteo válasza game4812 hozzászólására (») Szept 27, 2023 1 /

Szia,
Jelentkeznék az USB-Serial kábelre.
Köszönöm.
(#) Skori hozzászólása Szept 28, 2023 / 1

Philips DVD640 típusú DVD lejátszó elvihető. Bővebben: Link
DVD-vel kipróbálni, lemez híján nem tudom, audio CD-vel működik. Érdekessége, hogy belül egy IDE / PATA felületű (széles szalagkábel, PC-s csatlakozókkal szerelve) számítógépes DVD meghajtó van (rendes PC-s tápcsatival), de a saját burkolata nélkül... kísérletezők számára érdekes lehet. Távirányítója is megvan.

JVC VHS videomagnó elvihető. Semmit sem tudok róla. Távirányító van. Hálózati kábele ("borotvacsatlakozós") nincs meg. Kipróbálni nem tudom, nincs mivel. Egyébként épnek néz ki.

Szabályok:
- Csak személyesen, nincs posta.
- Minkét holmi elvitele extrém sürgős. Azaz ma/holnap esetleg szombat napközben, szombat este kuka.
- Mivel nagyon sürgős, ezért máshol is hirdetem, és nem érdekel ki volt előbb. Tehát ha szeretnéd, akkor írd meg mikor tudsz jönni, és mihamarabb vedd fel velem a kapcsolatot (hagyhatsz tel. számot is privát üzenetben, ha pedig tudod a számomat akkor hívj). A többit privátban egyeztetjük.
- Külön is vihetők.
- Akinek ezek a feltételek nem felelnek meg, azt kérem, hogy ne jelentkezzen, hanem lépjen tovább.
Köszönöm!
(#) bala7s válasza Skori hozzászólására (») Szept 28, 2023 /

Én holnap nap közben el tudnám vinni.
(#) GARFIELD13 válasza Skori hozzászólására (») Szept 28, 2023 /

Szia!
A Philips esetében tartaléknak jelentkezem.
Ma este vagy holnap 13 óra körül hazafelé el tudom hozni ( kerületen belül)
Üdv.
(#) spark2 hozzászólása Szept 29, 2023 / 1

PCWORLD újság 2001 körüli számai (kb 20 db) elvihetők a Csobánka téri Könyvmegállóból (ami egy fém szekrény tele könyvekkel a Csobánka téren, 0-24 nyitva). Az újságok a legalsó polcon vannak bal oldalon.

ElektroNET elektronikai újság 2000 körüli számai (kb. 10 db) ugyanitt a legalsó polcon jobb oldalt, elvihető.
Csobánka téri Könyvmegálló Békásmegyeren van, a IV. kerületben a Békásmegyer hév megállótól 5 percre..

Computer Aktív újság 2000 körüli számai (kb 20 db) elvihetők a Heltai Jenő téri Könyvmegállóból, a legalsó polcról Békásmegyeren.

Az viszi el aki előbb ér oda és el is viszi.

A Heltai Jenő téri Könyvmegálló 10 perc sétára van a Csobánka téri Könyvmegállótól a Szentendrei út másik oldalán.
(#) Darth Maul válasza game4812 hozzászólására (») Szept 30, 2023 /

Üdv.
Ha esetleg egy nagyobb szatyorba valahogyan el tudnád hozni a hifit Pestre, akkor köszönettel szívesen elfogadnám.
Egy fórumtárs át is tudná venni ha szépen megkérem, hogy tovább utazhasson hozzám még 100+ kilómétert...
(#) sidocious hozzászólása Okt 1, 2023 /

A képen látható multi teszter ingyen elvihető Óbudáról. Sajnos nem ad képet.
(#) Remci válasza sidocious hozzászólására (») Okt 1, 2023 /

Szia!
Ha posta lehet,akkor érdekelne.
(#) sidocious válasza Remci hozzászólására (») Okt 1, 2023 /

Ha ráér nem kapkodósan, akkor a tied (ha tudtam volna nem utalok )
(#) Remci válasza sidocious hozzászólására (») Okt 1, 2023 /

Köszi. Akkor vissza küldöm
(#) somitomi hozzászólása Okt 2, 2023 /

Üdv!
Teljesen dölgött és kicsit viharvert (például antennája hiányzik) Grundig Ocean Boy 70 rádió esetleg érdekel valakit, mielőtt szétszedem alkatrésznek? Józsefvárosban vagy Kőbányán tudom odaadni
(#) bitmixer hozzászólása Okt 4, 2023 /

Bp. 17.-ből elvihetők a képeken szereplő cuccok, lehetőleg egyben. Postázni nem fogom, de Pécsre esetleg elviszem okt. 12.-én.
A képen a jénai tálak: 7 db. A mérleg működik. A termoszok is hibátlanok. Az elektromos kütyükről kérdezzetek magánban.
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2023
(#) ptibor válasza bitmixer hozzászólására (») Okt 4, 2023 /

Az első képen milyen készülék látható?
(#) granpa válasza bitmixer hozzászólására (») Okt 4, 2023 /

Kapcsolási rajzok vannak hozzá?
(#) bitmixer válasza granpa hozzászólására (») Okt 4, 2023 /

Részletes válaszok mentek magánban.
(#) Gyula10 hozzászólása Okt 4, 2023 /

Ingyen egyben elvihető Bp. X. ker. 1 db hiányos ventilátor, forog. BNC + kábel maradványok, így kaptam, továbbadom.
Nem postázom!
ÜDV
(#) user1914 válasza Gyula10 hozzászólására (») Okt 5, 2023 /

Jelentkeznék rájuk.
Üdv. M.
Következő: »»   615 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem