Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! Ha Foxpost vagy posta játszik, a kicsi backspace gombos fehér PS2 billentyűzetet, a piros telefont és a pénzvizsgálót köszönettel elfogadnám. Régóta üldözök ilyen billentyűzetet, nem lehet kapni sehol (angol, kis backspace gomb). A korábbi felajánlásodban volt egy scart kábel, akkor már azt is kérném.
Gondolkodtam, pukifóliába tudom esetleg csomagolni 50cm hosszú a billencs
Pénzvizsgáló kivételével rendben. csak puki fóliába tudom csomizni
Szia!
A pénzvizsgálóra jelentkeznék személyes átvétellel, ha lehet.
Hali! már elkérték. De Te leszel a 3. a sorban ha mégsem
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2023
Ha marad és postázod, olyan Windows XP CDt kaphatnék, amihez van még COA matrica?
Előre is köszönöm!
igen.
Rendben, köszönöm. Volt még egy korábbi felajánlásodban egy ps2-din kábel, ha szabad még, tegyük hozzá azt is.
Folytassuk privátban.
Travolta és orbana,
mea maxima culpa. Én voltam az elkövető, azaz első jelentkező. Naivan azt hittem, veszve van itt minden. Ezért írtam privátban, ezerszer bocsánat.
Részemről nem gond. Használd egészséggel.
Kispestről vihető cuccok. Kérem csak olyan jelentkezzen, aki valóban el is kivánja vinni rövid időn belül.
A mogyicsokit szeretem, de nem feltétel Hangerőszab poti KH-s, a skálamutató kiakadt, ezt leszámítva működik
Sziasztok!
100 db. Egyszer használt, 60 perces audio kazetta, saját tokjában ingyen elvihető. Javarészt Polimer, de van köztük ORWO , BRG és egyéb is, a 80-as évek rádiókabaré felvételeivel. Néhánynál előfordulhat, hogy a kora miatt a bevezetőszalag ragasztása már elengedett, de mind csavaros rögzítésű, így könnyen javítható. Nem postázom, érte kell jönni Fótra.
Szia
Posta megoldható mert akkor érdekelne !
Oké nekem az is tökéletes !
Többit privátba !
Szia!
Jelentkezek egy Windows CD-re, ha van még belőle.
Igen van, de matrica nélküli
Az is megfelel, köszönöm.
Az átvétellel kapcsolatban hívni foglak.
Szia! Érdekelne. Megbeszélhetjük privátban?
Elsősorban (kis)lány szobába ajánlom (jön a karácsony
![]() Az inga része már nem ing, azzal el lehet szórakozni (integrált óraszerkezete van). Postázni nem szeretném, személyes átvétel (macerás becsomagolni).
4G / LTE router ,
Sajnos nem lehet konfigolni a weblapján, biztonsági hibát ir a böngésző. Digi-s kártyával nem csatlakozik fel, Telenorossal igen, de elég lassú 4 / 10 -es kb. táppal adom. Tipusa :B390s-2 Helyileg Ajka
Nagyon sok routernél ír ki biztonsági hibát a böngésző. Érdemes több böngészővel is próbálkozni, a legtöbbször a biztonsági kockázat elfogadásával tovább lehet lépni de számítanod kell olyan esetre is, hogy a menük nem megfelelően jelennek meg (akár hiányozhatnak is egyes részletek).
Tavalyelőtt volt olyan eszközzel is dolgom amit csak a jó öreg I.E-el tudtam a végén programozni. A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2023
Ha maradt még egér és/vagy billentyűzet, jelentkeznék rá.
Van 10-15 egerem, ha érdekel, Zuglóból vihető. Még tán klaviatúra is akad.
Mivel Antikzsolt visszalépett, van még. Holnap átrobogok a Kerepesi úton...
Sziasztok!
Hatalmas kupactól szeretnék megszabadulni. A dolgok egy része angliai Amazon áruház visszaküldött (raklapos) termékei, előttem már kétszer átválogatva. Ezek nagy része teszteletlen, amiről tudok valamit az leírom. Helyileg Dombóvár, de üzemanyag költségért megbeszélés szerint el tudom vinni szinte bárhová (emberi léptéken belül persze). Szombat reggel megyek a Dombóvár-Siófók-M7-Ikea Budaörs-M0-M3-Gyöngyös-Parád útvonalon, ha addig van jelentkező akkor elviszem magammal (nem kell üzemanyagot sem fizetni). Örülnék ha nálam több idővel és türelemmel jelentkező részben továbbosztaná a dolgokat a fórumlakók közt, illetve hozzáadott érték nélkül (tesztelés, javítás) nem kerülne fel pénzért az apróba. További képek: Bővebben: Link Toshiba TV: a táp primer részét javítottam, az 5V standby kapcsolgat, tovább nem foglalkoztam vele JVC TV: háttérvilágítás új benne, de összerakáskor bénáztam és az egy COF kábel leszakadt a kijelzőről. Emlékeim szerint Vestel elektronikás, ami működik. 3 kis monitor: mind bekapcsol, nincs jel üzenet megvan, a Samsung neémi használat után eldobja a képet Cremesso kávéfőző: réges-rég innen az ingyenesből szereztem, elvileg csak vízköves, de nem pucolta ki saját magát ![]() DVD játékosok: valószínűleg mindnek lemezolvasási gondja van Álló porszívó: tartó/töltő megvan, elektronika hibás. Fix kapcsolóval vagy PWM szabályzóval életre kelthető. Akkura néha rátöltöttem. Panasonic projektor: ledesre akartam alakítani, de valamikor a tápja nekiállt újraindulgatni, megállt a projekt. Samsung 22" monitor: háttérvilágítás hibás, valószínűleg csőcserés (kondizás megvolt) Dimarson csomag: 5 kishangszóró, 1 passzív mélysugárzó, elvileg működnek Többi kép: a fent említett raklapos cuccok, teszteletlen, legtöbbje angol dugós |
Bejelentkezés
Hirdetés |