Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia vinném, péceli vagyok, a 17-be át tudok szaladni érte vasárnap.
Gyűjteményemet csökkentenem kell és ezért elajándékoznám gyűjtőknek, felújításra, stb.
Orion 442-es, egyben, fellelt állapotban. Magnadyne SV85, olasz gyártmány, Kb. 10 éve működőképessé tettem, de azóta nem kapcsoltam be. Bontásra kérlek ne vidd, én is szét tudnám szedni őket! Ha esetleg van egy régi működő elektromos kávédarálód, azt elfogadnám cserébe, de nem muszáj. Helyileg Kőszegen, esetleg még Szombathelyre el tudnám vinni.
Elvihető ingyen egy Microchip ICD2. Szerintem működik, de értelemszerűen garancia nincs rá, azért adom ingyen. Csatlakoztatva PC-hez az felismeri, tovább nem teszteltem. Ezeknek egyébként az szokott a baja lenni, hogy a meghajtók, amik a cél MCU-ra csatlakoznak (AHC126, AHCT126), tönkre mennek. Ebben még a gyáriak vannak, nem lett buherálva. Átvétel nálam, a XIV. kerületben.
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2023
Szia!
Jelentkezek rá.
Szia! Az olasz rádió érdekelne a gyűjteményembe. Esetleg tudnád postázni. (természetesen nem ingyen kérem se a postát, se a rádiót). Köszönöm!
Rendben, a Tiéd lehet természetesen. A postának még utána járok, a többit beszéljük meg privátban!
Nekem az Orion 442-es, még hiányzik a gyűjteményemből.
Esetleg futár? Természetesen állom a költségeket és a fáradozásod.
Ingyen elvihető a képen látható motorhibás Lux 46cm es fűnyíró, kés és késtartó csavarjai elvesztek. Helyileg Jászfényszarun van! Nem küldöm! Kasztni, fűgyűjtő, kapcsoló rendben van. Hajtás szokásos módon megszorult (lehet forgórész is leéget). Pár nap és megy a hulladék udvarba. Orr súly is megvan.
Szia!
December 18-19-ig tudod még valahol tárolni? Akkor lesz ott ismerős. Mert akkor szívesen elfogadnám.
Üdv! Elraktam, a tied! Privátban keress!
Rendben, köszi!
Őskövület rádiótelefonok, fellelt (elég rossz) állapotban.
Pest megye Pécelről elvihetők, nem postázok ne haragudj.
Ezeket szívesen elfogadnám, személyes átvétellel.
Ingyen elvihető egy képcsöves LG TV. A TV működik, a távirányítójával akad egy kis probléma, csak erős gombnyomással lehet csatornákat váltani.
Személyes átvétel Veszprémben lehetséges. A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2023
Engem érdekelne.
Okés, írok privát üzenetet.
Kispestről elvihető 2 db led panel 60cm, hibásak, kétoldalt van bennük ledsor, sok led kihunyt.
Tápegysége nincs, nem 230-as. A csokit szeretem
Régi (köztük múlt évezredbeli ) projektemből maradt kétoldalas panelek elvihetők Bp. 17.-ből. Főként 8 / 14 / 18 lábú PIC-es áramkörökhöz készültek. Kísérletezésre tökéletesek lehetnek, ha optimálisan ráapplikálhatók az új áramkörök. Szükség esetén bővebb infot, és a TANGO fájljukat is tudom adni a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Postázni csak végső esetben szeretnék...
Ha kérdés van a funkciókról, itt kérdezzetek, hogy a többiek is lássák! A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2023
Bp. 17.-ből elvihető 3 db LED reflektor, mind beteg, de talán javíthatók.
Továbbá szabad még a dupla lámpa és a matracpumpa. Postázni nem szeretnék.
Vihető GSM mozgásérzékelős riasztó, LED fényerő szabályzó, video optikai konverter, zavarszűrők, akku töltő, kamera........
Szevasz!
Az utólsó kivételével vinném. Üdv. M.
Az utolsó, azaz a kamera meg engem érdekel, ha hibátlanul működik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |