Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Van egy akkumulátoros porszívónk, egy Xiamoi, ami Li-Ion akku cellákkal működik. Ez a kezdetektől fogva nagyon gyengén szívja a levegőt, szerintem valami konstrukciós probléma miatt. Ismertek olyan akkus porszívót, amelyik "normálisan" szívja a port, megfizethető áron, vagy csak ilyen enervált jószágokat lehet kapni?
Én egyet próbáltam javítottam, csak kapcsoló hiba volt. Az is nagyon gyenge volt, ilyet nem veszek. Belegondolva 1500-2000W motorok vannak a 230-ról üzemelőkben -adataik szerint, ennyit akkus meg sem közelíthet, amilyen méretű akkuk vannak benne, hogy ne legyen dög nehéz.
Nálam is járt már javításon akkus kézi és robotporszívó is. Ezek ilyenek, pontosabban ennyit tudnak. nagym6 leírta a miérteket.
Kukás járaton hozzám vágtak egy kapcsoló hibás ipari Parkside porszívót. Az asszony azóta csak azzal hajlandó takarítani.
Ezt teljes mértékben meg tudom érteni, különösen amióta nekem is van R2D2 fazonú Nilfisk.
Amúgy kellemes ünnepeket.
Radír volt, felhasználói kérésre a saját hozzászólás és a rá adott válaszok kerültek törlésre, de kedd és csütörtök között nem volt hozzászólás.
Sziasztok,
új év új remények Tönkre ment az ezer éves maszek keverőm (belehánytak szilveszterkor), és nem tudom, hogy mi lenne a legjobb ár/értékű utódja ami a QUAD405-öst meg az 1001bd erősítőmet normálisan meg tudná hajtani. Valamit tudtok ajánlani? Kis zajút keresek, lehetőleg 50 alatt. (Nem vagyok vájt fülű, szóljon hangosan, tisztán, torzítás mentesen). A régit elengedtem, mindenképpen másikat akarok. Köszi.
Mióta létezik ez az oldal?
Úgy értem, hogy hányban indult?
Már jó pár éve.
Na várjá' 2008ban regisztráltam, akkor volt kb 3. Akkor 2005 körül.
Ezt hogy számoltad ki?
Akkor jövőre negyedszázados lesz. Azért az nem semmi.
Én olyan 16 éve vagyok itt, előtte a Terminál fórumon nyomattam.
Aztán ott (egyébként köszöni szépen, most létezik ) kiderült, hogy van egy másik oldal, ahol nagyon sok közös fórumtag van. Két helyen nem volt kapacitásom nyomatni, úgyhogy migráns lettem... Az első hozzászólásotokra esetleg emlékeztek?
Csak halványan dereng, amúgy 24969 hozzászólással korábban ezt írtam.
Átnèztem pár százat, megszületett a megoldás.
Jó lenne egy komoly beindexelése az oldalnak: rengeteg tudás van felhalmozva a kommentfolyamok 214. oldalán, amit szinte lehetetlen kibányászni ha valaki nem emlékszik konkrétan, hogy mikor és hol hangzott el valami.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |