Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Üdvözletem.
Engem érdekelne, de csak az ünnepek után tudnék elmenni értük.
Szia!
Köszönettel elfogadnám a páka és trafó csomagot.
Engem érdekelne a pakk, Corvin negyedes átvétellel.
bezzeg a ramokra egyből lecsapnak... sebaj.
Ha te tudsz jönni az ünnepek elött akkor a tiéd.
Máris megbeszélem. Igen szeretnék.
Megbeszéltem, holnap délelőtt elhoznák. Magánba kérnék címet, telefonszámot. Még egyszer köszönöm. A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2023
Ingyen elvihető videókártya: Nvidia Geforce GF8400GS.
Helyileg 3. kerület. Postázni nem szeretném
Kispestről elvihető dvd/divx lejátszó, esetleg foxpost. Elvileg üzemképes, most nem próbáltam
A csokit szeretjük Boldog Karácsonyt mindenkinek
Ingyen elvihető HannsPree 32" (80cm) LCD TV Biatorbágyról. Facebook Marketpalcen is meghirdettem. Aki előbb viszi. Távirányító nincs, működik. Kb 2008-as beszerzésű.
A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2023
Képen látható cuccok ingyen vihető
2 db rezsó egy dupla kismegszakító Diavetítő trafó 220V/12V 60W rádió nem működik talpa meg van. SMD felépítésű panelek.
Szia!
Meddig tudod tartogatni? Elvileg évvégén, vagy jövő év elején, valamikor januárban járok arra. A rezsók, meg vetítő nagyon érdekel(ne). Boy
ameddig kell mert folyamatosan gyülik hozzá
Videókártya, (működik, Radeon HD4670, minőségi hűtővel), genius mini hangfal (kipróbált, működik) és 2GB DDR3 RAM (utoljára még működött) elvihető, csak együtt a három. Van egy hibás 500W PC táp, azt is mellé csomagolom ha kéred (ebbe csak belenéztem de látványos hibát nem láttam benne). Jelentkezni a fórumban, csomagküldés foxposttal (postaköltség fejében), személyes átvétel most szünetel. Képek: Bővebben: Link
Szia! Köszönettel elfogadnám, a többit privátban.
A felajánlás szerint egyben, a hangfalat egyúttal én is tovább adom. A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2023
Kis hangfal, párban elvihető (működnek, az egyiknek a hátuljából hiányzik pár csavar de az pótolható). Jelentkezni a fórumban, csomagküldés foxposttal (postaköltség fejében, L méret), személyes átvétel most szünetel. Képek: Bővebben: Link
Sziasztok. 42 centis képátlóval rendelkező hibás képcsöves TV ingyen elvihető. Személyesen Bács megyéből.
Szívesen vinném, de a szállítást még ki kell találnom hozzá.
Akkor rezsók diavetítő trafó boyscout
Rádió kismegszakító SMD szerelt panelek nincs még gazdája
Szia, kis hangfal érdekel, személyes átvétellel -only.
Részemről nincs akadálya, de csak ha a jövő hét végéig el tudod vinni.
Tudok érte indulni akár most is...privátba írok.
Ingyen elvihető " ELEKTRONIKA " és " Hobby elektronika " újságok vegyes nemösszefüggő évjáratok , posta megoldható ha fizeted!
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2024
Mindegyik Hobby Elektronika, csak a jobb oldali képen már az új logós újságok vannak
|
Bejelentkezés
Hirdetés |