Fórum témák
» Több friss téma |
Egy 7.5V -os Zéner és egy Schottky dióda soros kapcsolásával: 7,5V + 0,3 = 7,8V.
Szia. Még mindig az akkumulátor töltővel van gondom. Nem találok tirisztort képet teszek fel róla. Vagy milyen tirisztoral lehetne helyettesíteni, hogy ne kelljen változtatni az áram körön? Előre is köszönöm. Boldog új évet kívánok. Az előző hozzá szólásomat meg keverte a szöveg szerkesztő elnézést, így már egy kicsit jobban érthető.
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2024
Szerintem bármilyen csavaros 16A 500V-os megfelel (vagy erősebb is).
Ha ragaszkodsz ehhez a típushoz, akkor megnézem, ha jól emlékszem van pár db.
Mellékelem az adatlapját.
Nekem van 800 V-os. De az az R betű zavar.
Fényképezd már le a tokot, kicsit balra fordulva, hogy látszódjon a bekötés. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2024
Az R betű annyit szokott jelenteni, hogy az anód vagy a katód van a házon.
Az R nélkülinél is a ház az anód.
Az R-es változat tokozása nagyobb. A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2024
Akkor meg robusztust jelent, kizárásos alapon.
Akkor rosszul gondoltam.
Nem gondoltad rosszul, mert a nyugati gyártóknál valóban a fordított bekötés jele az R.
Szia. Köszönöm a választ. Elég távol vagyunk egymáshoz, csomag küldésel lenne meg oldható. A többit majd privátba.
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2024
Üdv.
Ez milyen monitor lehet? Csatlakozók szerepét ha tudná valaki. Hátoldalán 3 gomb: "Menü", "+", "-", gondolom menü, és benne lépkedés. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2024
Jelentem sértetlenül megérkezett, ezer hála metabo123 mesternek.
Perfekt állapotban és működőképesen, köszönet a közreműködőknek is. Elvileg 1.01864 V-ot kellene mutatnia, az tuti hogy a multiméterem nem hiteles, de az is hogy szerintem már ezzel is kissé túlterheltem. Békéscsabán az első helyen kerül bemutatásra...
Tolatókamerához pl.
Piros tápfesz (általában 12V), Sárga video jel, fehér audio jel (a hátán van hangszóró). Persze egy címke a hátuljáról többet mondott volna. A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2024
Semmi címke, felirat sehol nincs rajta. Bekötést megmondtad, ennyi már segített.
Köszi.
Ilyen csatlakozot keresek. A tü átméröje kb 2,3 mm, aktiv hossza kb 10 mm ( ennyi megy a hüvelybe). Autos csatlakozokban szoktak elöfordulni. Egy amerikai szerkezetbe kell 3 polusu egyedi csatlakozot készitenem (3 hüvellyel) és ahhoz kellene valami ilyesmi. Sajnos a tipusát nem tudom a boltokban meg nem irják meg a méreteket.
Kösz!
Már és is találtam egy Molexet aminek ilyen vastagok a lábai, de tipust még mindig nem. Rendelek s majd meglátom. Ez volt eddig az egyetlen cég ahol ilyen méreteket találtam.
10 megaohm belső ellenállású multival még nem terheled túl, de persze nem kell rajta felejteni. 20 fokon 1.0183V mért feszültség alatt a cella már nem az igazi úgyhogy reméljük csak a multid nem mér pontosan. Ez egy telített cella amúgy, ami szerintem értékesebb mint egy telítetlen: bár rosszabb a hőmérsékletfüggése viszont nem veszít idővel a feszültségéből mint egy telítetlen. A belsejét is lefényképezhetnéd. A telített cellák emlékeim szerint "nem hordozhatóak" ami azt jelenti hogy ne döntsd meg 30 foknál jobban egyik rányba se, és főleg ne fordítsd fel (bár lehet készült belőlük hordozható is).
A "T" lyukba kell raknod a hőmérőt. A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2024
Sziasztok!
Találtam ezt a készülékpárost -csak elfelejtettem a hétvégén hazavinni, így mégcsak kipróbálni sem tudtam. De igyekeztem utánanézni, mire való. Jól értelmezem, hogy arra szolgál: az egyiket bedugom a routerbe (persze a megfelelő kábelt venni kell), a másikat a ház másik pontján egy gépbe (pl mert az nem wifis), és akkor kommunikálnak egymással? A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2024
Igen, helyettesíti a házon keresztül húzott UTP kábelt.
Igen, arra való. Csak az a való életbeli helyzet, hogy ez elektronikailag rosszabbul sikerült mint az elődje, így ahol ez az AV1000-es mondjuk csak 40 MB/s visz át, ott az AV600-as 80 MB/s-t.
Szerintem mivel amúgy is találta (azaz ingyen van), és nem most akarja megvenni, tök mindegy...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |