Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia,
engem érdekelne mind a 4 könyv, MPL automatába szállítva. Köszönöm szépen.
Ingyen elvihető 2db kombinált nyomtató kb egy éve lettek félretéve akkor még üzemképesek voltak patroncsere az biztos kell meg egy kis rendbetétel , vagy donornak is használható , ha lehet egyben szeretném ha elvinnétek !
Hello Szakik!
SONY D-828K CAR CD lemez lejátszó (már) csak az első számot játssza le. AKAR-E VALAKI TOVÁBB "JÁTSZANI" VELE? Ha kell elküldöm. Várok, majd kuka jön. DE - szeretem a csokit... Én nem szedtem szét (nem is fogom...) MP3-at szeretnék hallgatni. A neten rengeteg adat van erről kütyüről: https://www.ifixit.com/Teardown/Sony+D-822K+Car+Discman+Teardown/1197 SONY Car Discman A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2024
Szia!
Elfogadnám, személyesen is el tudok menni érte. Köszönöm!
A válasz időd 360 másodperc. Gratulálok! Gyere.
Vegyes/új és bontott, 85C fokos/, nem, 12V ledmeghajtó.
Olvasd el figyelmesen a felajánlást! Csak egyben! Egyenlőre Zosza18 a nyerő. A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2024
+laszlo, lefituta, Rosszmáj, Electronix, img
Meg tudjuk oldani, hogy jusson is és maradjon is valahogy? Többen is kinéztünk ezt-azt a csomagból, esetleg megosztozhatnánk rajta, ha ez megfelelő zosza18nak is. (rólad nem tudjuk, hogy melyik részére lenne szükséged) Vidékről jönnél fel Pestre aznap és vinnéd is tovább egyből a pakkot?
Ingyen elvihető DVD-csomag:
Hello Kitti 1, 2; A vadon szava, Konvoj; Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a csomagot. Máshol is hirdetem.
Részemről rendben, de nem tudom, rólam nem tudtok-e
Engem elsősorban a jobb felső képen a két jobb felső GPU hűtő érdekel "hole pitch" függvényében (postai úton). Ha senkinek sem kell, a másik két vélhetően CPU hűtőt is elfogadom.
Én egyeztettem zosza18-al,eddig úgy van hogy a héten megy a csomagért! Engem a kompresszorok és a nagy inpedanciás fejhallgatók érdekelnek.
A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2024
Ingyen elvihető P és E jelzésű rádió és TV csövek egyben. Sok új/újszerű is van köztük. Nem válogatok.
Ha PCF802 is akadna közöttük, arra vevő lennék.
Köszönöm, én lemondok róla, mert annyian jelentkeztünk, hogy a végén az eredeti nyertesnek nem maradna semmi.
Ingyen elvihető számítástechnikai könyvcsomag.
Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Máshol is hirdetem.
Szia!
A "játékok basic nyelven" könyvet elfogadnám, ha még megvan. Fox automatába, többit privi.
Szia!
Már elkelt az egész csomag. Szép napot! Péter
Ingyen: romantikus könyvcsomag:
Judith Krantz: Tessa Kent ékszerei Jacqueline Susann: Babák völgye Ernst Hagen: A Sacher szálló Cynthia Parker: Inkognitó Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Máshol is hirdetem.
A pakk elkelt!
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2024
Ingyenes szórakoztató könyvcsomag:
Jack Higgins: Kapcsolat a Fehér Házban / William Kowalski: Eddie fattyúja / Lee Child: Vágóhíd / William Kent Krueger: Hajsza a tavak vidékén Dean R. Koontz: A rossz hely E. M. Corder: A szarvasvadász Erle Stanle Gardner: Perry Mason és az eltűnt bankár esete Michael Crichton: Kongó Friderikusz Sándor: Isten óvd a királynőt! Lewis Wallace: Ben-Hur Roger Burgeon: Ben-Hur fia Leon Uris: Exodus A. D. Foster: A bolygó neve halál Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Máshol is hirdetem.
Szia!
Az Exodus engem érdekelne, ha még megvan.
Szia!
Rendben, eddig még nem csapott le rá senki.
Ingyen vihető videolejátszó mechanikák alkatrésznek stb .
Szia!
Első képen felül a fekete műanyag "kávás" mechanika, az egy Philips TurboDrive mechanika? |
Bejelentkezés
Hirdetés |