Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Köszönettel érdekelne ha automatába tudod postázni.
Elvihető: Elta sütő-főző. Működik, a sütő lassú. Átnézés javasolt.
Cegléden átvehető, egyeztetett időpontban.
Találtam a kacatosomban egy régi TV-s IC-t, a tipusa TDA8358J /Philips gyártmányú/. elvileg a régebbi képcsöves TV-k valamelyik eltérítését vezérlik. Hogy melyiket - nem tudom (de szerintem a függőlegest).
Kidobni nagyon sajnálnám, ám hátha valami klasszikus régiségekkel (mint pl. szines képcsöves TV) foglalkozó fórumtársat mégis nagyon érdekelné. Ingyen elvihető!
Debrecenben elvihető egy rossz nátirum izzó, dekornak, ha valakinek bejön.
Ha valaki jön (persze hogy jön, de úgy értem hogy elhozza ) Békéscsabára, akkor onnan cipelem tovább bemutatókra.
De bárki más elsőbbséget élvez...
Ingyen: kenyérpirító.
Csak kipróbálva volt, de nem kellett a tulajnak (és nekem sem). Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni. Máshol is hirdetem.
Szia vinném.
csak posta? Voltam már nálad 18 kerbe,el tudok érte menni. Ha így jó neked. A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2024
Én postázva is nagyon örülnék a kenyérpirítónak!
Eljutott már a csomag valakihez?
Szia!
Jelenleg csomagküldés, ha így is megfelel, akkor a tiéd. Szép napot!
Szia!
Harmadik vagy a sorban (máshol is hirdettem és ott is jelentkeztek rá), ha a korábbi jelentkezők mégsem vinné, akkor felveszem veled a kapcsolatot. Szép napot! Péter
Ingyen: műszaki könyvcsomag.
Gyurkovics Attila: TV-javítás és hibakeresés (szakadt külső borítás) Surányi Endre: Személygépkocsik szükségjavítása Surányi Endre: A motorok és gépjárművek szerkezet Ternai Zoltán: A gépkocsi Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Máshol is hirdetem. A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2024
zosza18 átvette. Előtte írtam neki a tápot illetőleg, de nem válaszolt...
Sziasztok!
Még nem tudtam semmivel foglalkozni, a hétvégén nekiugrok és kipakolok. Aztán írok Mindenkinek! Addig is egy kis türelmet kérek.
Mind a négye ismerem, talán az a Gyurkovics könyv még nekem is valahol megvan.
Abból tanultam meg tévéket szerelni, és valamikor a Könyváruház régi raktárában (Bajcsi Zs. út) vettem - nagyjából végső kiárusításban - féláron.
Ingyen: ami a képen van.
- Omron CX inhalátor (230V-os, nem tesztelt), - Elin CZP 7050 citrusprés (használt, működik, szerintem gyenge, ha erősen rányomom a citromot, akkor nem forog), - Rondy akkus csavarbehajtó (nincs aksi, nincs töltő, nem tesztelt), - másik csavarbehajtó (nincs aksi, nem szedtem szét, de szerintem motor sincs benne), - CPU-hűtő (házibarkácsban fehérre fújták, lefogatók hiányoznak); Ezeket mind kaptam, előéletüket nem ismerem. Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni. Máshol is hirdetem.
Ingyen: szórakoztató könyvcsomag.
Csak csomagküldéssel! Posta, Foxpost: a szállítási díj elutalása után tudom feladni a könyvcsomagot. Máshol is hirdetem.
Miattam ráérsz, csak a státuszra voltam kíváncsi
Ha mégis meggondolnád magad és személyesen is át lehetne venni akkor köszönettel elfogadnám a csavarbehajtós képen látható dolgokat.
Szombaton délelőtt értük is tudnék menni személyesen vagy ha nagyon sürgős akkor akár ma is érte küldhetek valakit. A részleteket megbeszélhetjük magánban.
Szia!
Sajnos nem tudom, hogy adott napon meddig dolgozom, illetve mostanában hétvégén is dolgoznom kell. Annyit tudok tenni, hogy félreteszem neked és valamikor március közepén egyeztetünk egy időpontot, mert akkorra már esélyes, hogy normál munkarendben fogok dolgozni. Szép napot! Péter
A két behajtót köszönettel elfogadnám (ha be tudod tenni az inhalátor mellé, onnan már eljut majd hozzám).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |