Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Én tudok neked segíteni ilyen órával kapcsolatban. Komplett ipartelep bontásból.
Ha valakinek van elfekvőben, bármilyen állapotú és függő (lehet rossz is) Motorola v3i vagy LG KE 970 -es buta mobilja, szívesen venném és a hálán kívül egy kisebb összeget is szívesen adnék.. Nem szeretnék okos telefont használni, viszont ezekhez a típusokhoz sok alkatrészem van és össze tudnék belőlük rakni esetleg egy vagy két jót. Hogy a kérésem full extra legyen nagyon szeretnék egy KX-T 9300-as vezeték nélküli telefont, (kis gumi antennásat) mert a műhelyemben (vasbeton) csak ezek a régi 900 MHz-esek szólnak. A modern csilivilik sajna nem!
Ha van valakinek felesleges (legalább 200Gb-os SATA) winchestere azt szívesen elfogadnám.
Köszönöm előre is. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2024
Van, Kispest...
Rendes vagy, de messze van ! Esetleg Debrecenben valakinek ?
Ha valakinél lapul egy régi iPad dokkolóhoz (30pines) való Bluetooth-os modul, azt megszabadítanám tőle
Valami ilyesmi kellene: https://bevachip.hu/img/o/596133-cd6a7.png
Sziasztok !
Ha akad esetleg Soroksár környékén egy lámpás rádióból bontott forgókondenzátora valakinek. J.
Oda elég ha 3 db tenyérnyi alufóliát celluxxal egymás mellé ragasztani és a harmadik felettük fordul el .
Mindezt egy vastagabb karton papírok segítségével megvalósítva. (2 db álló fólia részhez lehet fixen rögzíteni a tekercs vezetékeit és a detektort. A felettük elforduló forgó résszel tudsz hangolni (kapacitást változtatni), így igazán egy sorba kapcsolt forgókondenzátor jön létre ezért 2-szeres felület kell) A " konyhafiókból " minden kitermelhető . Ha nem hiszed akkor sorin valahol összefuthatunk és kezetekbe tudom adni az én mobilizálható keretantennás detektoros vevőmet . Az előző verziók így néznek ki : detektorosradio háztartási hulladékból (Itt még csak a fényképeken a 2 részből álló forgókondenzátor szerepel)
Szia köszi az ötleteket. (jók a képeid)
Természetesen hiszem, régen én is mindenfélét kipróbáltam, most első verzióban forgókondit szeretnék beépíteni.
Van ilyen is, de régen a csöves rádiókat hívták lámpás rádiónak mert lehetett látni a csövek fényét, illetve talán a hangoló glimm fényét.
Szerintem van, a nemes cél érdekében megfelelő Ge diódát is adok hozzá.
De csak a hét második felében leghamarabb (ha el nem felejtem addigra)...
Köszönöm, már megoldódott.
Nagy méretű fúrógép tokmányt keresek, hátha valakinek a műhely sarkában hever egy darab. Kúpos (morzekúpos) rögzítésű lenne jó, szinte bármilyen állapotban, ami még használható, esetleg tokmány kulccsal együtt. Lehet csúnya, rozsdás, csak működővé lehessen tenni. Szívesen adok cserébe bármilyen elektromos alkatrészt, a raktárkészletemből. Az esetleges csomagküldést természetesen fizetem.
Előre is köszönjük . Nem gond az idő, én sem leszek most a héten Pesten.
J.
Kedves fórumtársak!
Elfogadnék kidobásra ítélt és/vagy fémhulladék udvarba szánt 120 literes Hajdú elektromos forróvíztárolót (villanybojlert), ami még nincs szétrohadva. Kerti zuhanynak kellene. Az enyém 20 évet bírt ki, most már nem tudom befoltozni... Annyit én is fizetnék érte, amennyit a fémhulladék-kereskedő (40 - 50 Ft/kg). Dél-pest és környéke előnyben.
A Facebookon van egy ilyen csoport, ahol rendszeresen található például bojler is, ingyen. https://www.facebook.com/groups/428443898267197/?hoisted_section_he...077423
Köszönöm szépen az infót!
Már megoldódni látszik a problémám pipi kartárs jóvoltából.
Hello!
Akad nálam egy kúpos tokmány, holnap megmérem reggel. Ha jó akkor holnap odaadhatom Gaflynak, jön felém valamikor. Természetesen ha vállalja és neked is megfelel.
Annyi talán meg belefér az autóba, csak legyen rajta cetli, hogy kinek.
Ez lenne, ha megfelel a tiéd. A kúp eleje a méret
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2024
Köszönöm, hogy utánanéztél és még fotót is tettél ide, de közben kaptam egyet. A többit írom privátban.
Leltem forgókondenzátort, innentől nem rajtam múlik.
Nálam is van a padláson. Tegnap találtam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |