Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Biztosan van, de én nem ismerem.
Én se ismerem. Csupán ki kellene derülnie, hogy lesz-e börze vagy sem, hogy hogyan szervezzem a június elejét.
Jársz felénk valamikor, hogy visszajusson hozzám, amit elhagytam?
Ez azt jelenti, hogy jún.8-án a kultúrális központban a szavazás miatt a programok elmaradnak?
Lehet, hogy holnap dél tájban. Délelőtt kiderül.
Írtam privátot.
2024. évi közgyűlések és börzék időpontjai:
február 10. - szombat - nosztalgia börze május 18. helyett június 08. - szombat - nosztalgia börze és RMK közgyűlés. Bővebben: Link
Tehát akkor megerősíted, hogy Zsombor nyugodtan jöhet fel nyolcadikán Pestre, mert nagy börze lészen, ami ugyan nem BURABU, de komoly esemény.
A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2024
Ez szerintetek jó hír? Írtam érdeklődő SMS-t az oldal alján található számra. Elvileg "igen", meg lesz tartva, de ilyen tipusú kérdésre "igen"-nel válaszolni?
A melléklet - adatvédelmi okból - törölve. A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2024
Moderátor által szerkesztve
Mi a kérdés?
Szerintem, igen lehet. Lehet, felhívni jobb lett volna.
Pontosítás: a börzét megtartják.
A melléklet - adatvédelmi okból - törölve. A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2024
Moderátor által szerkesztve
Kipróbáltam, az ilyen kérdésre csak az igen a helyes válasz
A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2024
A "vagy" típusú kérdésekre helytelen válasz az "igen/nem", ne erőltesd.
Sziasztok!
ELBAFTÁról lesznek képek,vagy cikk??
Képeket csináltak, valamennyi fel is lett töltve. Cikk nem valószínű.
Ezen az oldalon vannak képek a hozzászólásokban.
Ha rajtam múlik, akkor sem cikk, sem galéria.
Nem volt szokásban eddig cikket írni, ha páran (ez esetben tizenöten ) összejöttek bográcsolni. Igazán utólag Csabáról sem írt még senki ide cikket, (emlékeim szerint,) pedig az nagyságrendileg más lépték... Május 11 céldátum körül vannak lényegi hozzászólások, és nagy hoho mester (áldassék a neve ) csinált egy rakat képet, amit ide feltett.
Granpának nem tud valaki szállást (egy éjszakás kaland ) biztosítani péntek estére?
Békéscsaba művházhoz érjen oda nyitásra (június 15, szombat, 9:00 CET).
Raktak fel és rólunk elég sok készült pedig nem vagyunk celebek.
Tizenöt fórumtárs megjelenésével sikeresnek mondható az ELBAFTA , akiről meg készült kép, az már "celeb", mert fent van a neten és látható világszerte mindenféle regisztráció és belépés nélkül.
Én szívesen biztosítok neki szállást az említett napon, de nagyon korán el kell indulnia, hogy idejében odaérjen.
De sokat segítettetek, ezért letettek celebek!
@jani1987
Idézet: „Nem is csináltunk semmit.” Ez nem igaz, lásd mellékelt (eddig nem publikált képek). @nagy hoho & mateatek Granpával az a gond, hogy az idén nincsen ingyen szállása Békéscsabán péntekre, félpanziós ellátással. Mivel szombaton nyitás előtt (9:00) ott illik lenni (mármint úgy, hogy teljes mértékben be van rendezve amit kell, stb.), ezért ottalvás nélkül korán kellene kelni. Amennyire tudom, jelen pillanatban (szállás hiányában) vonattal tervez menni délelőtt, én meg előző nap egyedül, és péntek délután kipakolok.
Viccet félretréfa, mostmár "szigorún" komolyra fordultunk.
Én, mint Gafly, kinek igértem specifikusan valamit, mert ugye durván összekészítés/előbepakolás fázisban vagyunk. Számomra ami konkrétum, és itt van az asztalon: - Szikorapéternek egy nagy tál IC. - Madzagosnak egy marhanagy leragasztott doboz. - Kijelző készlet ajándékba az órásoknak. Hirtelen más konkrétum nem jut eszembe, mint megígért, és "kötelezően vinni kell"ene. - Rettenetes sok ingyen vihető (az amúgy is van állandóan). A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2024
Ne kíváncsiskodj ! Legyen meglepi , majd elosztjuk .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |