Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Eljutottak hozzám a flippkijelzők , köszönöm . Megpróbálok minél előbb kreálni belőle valamit .
Ha mégis vele történt, akkor érdemes tisztázni, hogy áldozatként, vagy elkövetőként volt részese az atrocitásnak.
@Alkotó: Hát igen, ezért (is) szeretném tudni pontosan, hogy ki jön, és kiket hoz.
@kaqkk: Az egyiknek az egyik tekercse szakadt, mert amilyet butuska vagyok, csak bedobáltam őket egy szatyorba. Vettem már helyette másikat, de amilyen butus vagyok, azt meg nem találtam (még) meg. De ne lepődjél meg, hogy az egyik sánta. Legközelebb viszem a tartalékot. Ha harapós nunussal találkozol, akkor a védőfelszerelést tessék használni, szerintem a településen másnak ilyen nincsen.
Van nálam 15 ezer csak az útra meg pluszba. A zasszony nem jön így nem gond a korai kelés.
gafly + Zsuzska
Gery78 granpa jani1987 mnyugger mohinger nagy hoho szikorapeter + 2 szs + Zsuzsi ----------------- Összesen: 13 Nem jó szám.
Jézus sem járt jól véle.
Meg AC is írt ilyesmiről. Szerintem számold hozzá képzeletben a kutyust A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2024
Nem kell, már azt is jól kitaláltam, hogy hol fogsz aludni.
A vacsora és reggeli még kérdéses.
Nem kell viszont feltűnt, hogy inkább a törzs gárda lesz jelen. Hányan is vannak regisztrálva a fórumon? Kétlem, hogy 100 alatt van a létszám.
Ha lehet olyan kérésem, akkor ne nagyon híreszteld az ingyen ebédet egyik szomszédodnál sem.
Egyébként lehet hogy akár 217-nél is több fórumtag van...
Volt régebben sokkal több is. Egy idő óta nem nyilvános a tagok száma.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2024
Viszek egy kiló pácolt csirkecomb filét. Abból marad annyi.
Eszükbe nem jutna jönni. Mi a nénikéjüket csinálnának ott amikor egy fikarcnyit sem értenek az elektróhoz?
Megkérdeznék, hogy "báttya, ezt mennyiért lehet elpattintani?"
Eddig jutottam egyenlőre
Amikor Csabán voltam, sok mindent láttam/hallottam, de ott régi-régi sejtésem vált teljes bizonyossá hogy én sem értek fikarcnyit sem az elektróhoz....
De! Hobby szinten biztos. Azért vagy itt.
"Szoktam volt mondani" : már az egy jó szint, ha tudja az ember, hogy mit nem tud
Aki tudja, hogy az áram ráz az már egy kezdő szint. Ha felismeri a dolgokat az a haladó. Ha meg épít és működik az már profi.
Akkor itt megállt a számláló:
gafly + Zsuzska Gery78 granpa jani1987 mnyugger mohinger nagy hoho szikorapeter + 2 szs + Zsuzsi ----------------- Összesen: 13 A logisztikát tekintve, úgymint ki mit hoz, visz, és kinek: Gafly -> SZS Karácsonyi (régről elfeledett) ajándék. Granpa -> bala7s Tíz CRT TV Granpa -> Gafly Moldova kölcsön könyv vissza. Kilincs rugók. Granpa -> Szikorapéter MTD fűnyíró traktor Gery78 -> Gafly Rádió, és hozzá az új akksi (az nincs kifizetve) Vastag kölcsön könyv vissza. Kőzetfúró (négyélű), kölcsön, vissza. Gery78 -> Granpa Szülinapi ajándék (ki van fizetve). Mohinger -> Gafly Fűrészlapok (nincsen kifizetve). Sikítson, akinek bármi hiánya van...
Úgy néz ki: viszek könyveket. Megnézni, válogatni, ha kell, elvinni.
Van olyan, amire esetleg én is igényt tartanék, tehát határozottan jó kezdeményezés.
Nem haladok a tápegységgel mert nincs fém dobozra szerelhető szigetelt aljzatom banán dugóhoz. Per pillanat más nem kell. A szkóp projektet lehet felül írom pár helyen akár modernebb alkatrésszel a helytakarékosság végett. Még nem végleges de a lista kész. Csak az a fránya osztó kör. Jut eszembe: van aki tőlem tudta meg, hogy lesz tali. Kár, hogy Debrecen fele senki nem megy. Nálam maradt az ingyen walkie talkie.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2024
Szigetelt banánhüvelyt tudok adni. Mennyi kellene?
Ez milyen ellenállás lista? A múltkorihoz semmit nem találtam (ilyen is előfordul ) Ellenállásokhoz a teljesítményt, -ha 0.5 W-nál nagyobb-, kondikhoz a feszültséget megadhatnád, ha nagyobb a szokásosnál. A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2024
Idézet: „Jut eszembe: van aki tőlem tudta meg, hogy lesz tali.” Azt meg hogy? Kérlek ne hívjál olyan vadidegeneket ingyen ebédre hozzám, akik még a fórumot sem olvassák.
Hüvelyből lesz aszongya egy közös negatív a kondi teszternek, egy a nagyfesz résznek, és kettő a kisfesznek. Az 5.
Gafly: Suba 53-at idézem: Nem tudok róla. Ez milyen találkozó lesz? Hol vannak ezek meghirdetve? Eddig még nem voltam egy találkozón sem. Hol lesz helyileg? A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2024
Suba53 kollégáról feltételezem, hogy ha akar jönni, akkor jelentkezik önállóan.
Én szivesen látom...
A mérőkészülékek kivezetéseit szigetelt banánhüvelyekre illik kivezetni. Az egyes műszereken látható földeletlen banánhüvelyek, csak árnyékolási, érintésvédelmi célokból léteznek, közvetlenül mérésekhez nincs köze.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |