Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nem adom, speckó munkavédelmis papucs a trafók nehezek, kell hozzá!!!
Ismersz annyira, hogy képes vagyok elvinni, mert a kolléga itt van a szomszédban, Csongrádon meg úgyis járok évente legalább kétszer évente.
Szia!
Én köszönettel elfogadnám az 1, 3 képek tartalmát, a papucsot meghagyom neked, cipőben megyek. És a maradéktól is megszabadítalak Üdv: Alex
Tehát a 4-5-6 is kell?
Ha igen, megnyerted. A többit privátban...
Igen, ez rád vallana. De majd máskor mást, esetleg.
Ingyen elvihető a képen látható Russell-Hobbs aprító és tartozékai, alkatrésznek.
A motorja működik, a kép alján, középen látható fehér "pöcök" törött, ezért nem forgatja a kést. Nem postázom, Csepel szigetről elvihető, címet privátban megírom.
Gyerek asztal, lába lecsavarozható, így viszonylag könnyen szállítható.
Átmérője ~57 cm, magassága ~48 cm.
Kontakta DS csatlakozó (alkatrészek).
Jövő csütörtökön megy a szelektívbe
A collstok is jár hozzá? A színe alapján az se mai darab már...
Ha postázás lehetséges, akkor engem érdekelne.
Te vagy az első, közben HA5BRG is jelentkezett, de későn és privátban, ami ugye tilos.
Ettől függetlenül a lényeg, hogy értelmesen hasznosuljon. Nem probléma a részemről, ha osztoztok, de válogatni, darabonként fényképezni, külön csomagolni nem fogom... Ha nagyon kell, automatába lehet posta, de az nekem sincsen ingyen.
Javaslom a részleteket beszéljük meg privátban.
Az átmérője:
- (vagyis egyenesen mérve) 57 cm ~ (vagyis cikk-cakkban mérve, ahogyan a képen van) kb. 100 cm
Ez nem szelektív hanem kommunális. Ugyanez érvényes a vödörre, lavórra, ládára és a kemény műanyag társaira. Tudod hol dolgozom így tudom hova megy.
Toshiba asztali számológép kijelzője és billentyűzete elvihető, Bp. XIV.
Csak akkor "foglald le", ha pár napon belül el is viszed.
Sziasztok !
A következő dolgok elvihetők Fótról , új gazdájukat keresve ... hétköznap 18:00 után,hétvégén megbeszélés alapján. Drive
Szia!
Köszönettel elfogadnám a számológépet. Holnap vagy szombaton érte is megyek. Időpontot majd egyeztetünk.
Szia,
A monitort és a sarokcsiszolót elvinném.
Én a kis LCD monitort és az LFG autós rádiót kérném. De csak abban az esetben, ha valaki elhozná és elpostázná majd... Természetesen nem ingyen.
Szia !
Rendben félretéve... a többire találunk megoldást .
Köszönöm egy másik megoldás lehetőségét! Azonban le mondanék róluk.
Ingyen elvihető a képeken látható Bosch Athlet BBH73275 porszívó.
Hibás, bekapcsoláskor világít, a motor nem indul. Töltésre sem reagál. Postázni nem szeretném. Helyileg Telkiben van, pontos cím privátban.
Levett régi mobiltelefonok (akkuk halottak) és egy Sony kazettás/rádiós Walkman (hibás) elvihetők, Bp. XIV.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |