Fórum témák
» Több friss téma |
Itt is van. Elpostázzák.
Idézet: „Samsung hűtő és fagyasztószekrény fagyasztófik eleje eltört. Átlátszó, ~16×40 cm-es és bepattanó karmocskák tartják. Több fiókvezető görgő is elveszett Lehet ilyet kapni valahol?” Igen, szaküzletben, ha nincsen szakember aki dinamitból kiesztergálja. Idézet: „ha nincsen szakember aki dinamitból kiesztergálja” Hát olyankor nem lennék a közelében
Az esztergálás semmi, amikor a kovácsüllőn bőrlyukasztóval készíti a tengelynek a furatot, az már valami:
Idézet: „Álljatok körbe, mert csak egyszer fogom megmutatni.” Egyébként a harmadik utas megoldás szerint, csak 3D-ben lemodellezni (esetleg letölteni a netről), és kinyomtatni...
Minta görgő van, danamid van, még esztergályos is akad. Hogy erre nem gondoltam? A fióknak csak az eleje kell, 1 db.
A fiók elejéhez is van minta, csak olyan kell, aki kinyomtatja. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2024
Én csak a dinamit szóra asszociáltam. Kirobbanó sikere lesz
Az interneten olvasottakkal ellentétben, a 3D nyomtatás nem teljesen úgy megy, hogy elviszem a mintadarabot, és "dirr durr kandúr".
Sok vacakolással (idő, pénz, ilyesmi) jár. Technológiai korlátai is vannak. Ettől függően kivitel sem biztosan esztétikusan megfelelő a végfelhasználónak. Azt akarom mondani, hogy fiókot/előlapot nem biztos hogy pusziért nyomtatnak neked. Kereket esetleg lehet...
Ráadásul 160*400-as méretet egyben se mindenki tud kinyomtatni... Az otthoni gépeknél a 200*200*200 nyomtatási tér is már jónak számít.
Magát a nyomtatandó holmit előbb le is kell modellezni, s az is idő. S mindezek után a végfelhasználó meg sír és zokog, hogy látszanak a rétegek és nem tükörsima a felület, meg színben is eltér Szerintem egyszerűbb lenne megragasztani kétkomponensű epoxy ragasztóval a törött darabot.
& Gafly: Mindezekkel tisztában vagyok, csak elméletileg vetettem fel. A fiók elejéből kb. tenyérnyi darab van meg, nincs mit összeragasztani. A többi fiók eleje ép. Sajnos a pattintó rések, illesztő hézagok, peremek miatt plexiből (van) macerás megcsinálni. A baj, hogy az előlap merevíti a fiók alját. Bepakolva lehajlik és az alatta lévő kihúzását, betolását akadályozza.
"B" terv: Megkeresed a csodaszámot, és ennek birtokában berendeltek fiókot a boltban.
Ennek biztosan a hátulján van; már kerestem. Nem lesz kipakolva mostanában. Üresen is 100 kiló, nagyon macerás helyen van. Kap egy merevítő sínt alulra, CrNi acélból.
Szia! De se kép, se (típus)szám...a "fiókvezető görgő" meg miben van? Én csak bútorban és mosogatógépben láttam...ezidáig.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2024
Idézet: „Keszthely vonzáskörzetében jó lenne valami villanybolt, ahol van.” Megnézheted Keszthelyen a kórház közelében lévő villanyászati üzletben, segítőkészek, ha kérdezel.
Sziasztok!
Tűreszelőket vagy egy kisebb készletet szeretnék venni. Nem a legolcsóbb gagyit, de nem is a csúcsok csúcsát. Általános hobbizgatásra, néha megigazítani ezt azt, köztük fémeket is. Kinek mi vált be?
Nem reklámként,de a Lidl-ben meglepően jó minőséget találtam nemrég, készlet formájában.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2024
Nem közvetlen villanyos, de elektromos fűrészgéphez kellene.
O 30x18x1mm illesztőgyűrűt keresek. 1 db kellene. Tud e valaki forrást? Köszi. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2024
Olyan boltot keress, ahol lehet pl. csapágyakat venni, ott szoktak tartani hézagoló alátétet. Viszont, valószínűleg csak 18 x 25 x 1 -es méretűt fogsz kapni.
Tolópotmétert keresekSziasztok!Sangean kisrádióba próbálok találni 50K-s tolópotit. Elvileg lineális, de szerintem B-s jobb lenne. Magyarországon találkoztatok már ilyennel esetleg? Végső esetben marad a külföld. Köszönöm szépen!
Némelyik kínai fordítva, tehát "A"-val jelöli a logaritmikust, és "B"-vel a lineárist.
Hmm, köszi, ez új infó! Nagyon a legalján tudtam csak vele állítgatni a hangerőt egy szűk tartományban, nem olyan szépen elnyújtottan, mint a logaritmikusnál, azért gondoltam, hogy "A"-s.
Az enyémben is lehet ilyen van? (Mi a száma?)
SG-792, ugyanilyen Szeretem ezt a rádiót, még gyerekként hallgattam rajta a Szabad Európát
dupont krimpelő fogóSziasztok,Tud valaki olyan üzletet Budapesten, ahol kapható ilyen fogó? Bővebben: Link Ilyen csatlakozóba illő tüskét szeretnék krimpelni. Legitron kampecaSzerintetek is végleg bezárt a Legitron?Bár nagy forgalom nem volt arrafelé, csoda hogy kitartott eddig így egyedül...
Mi van kiírva? Eddig is csak ritkán volt nyitva.
A Laci idejében is minimális forgalma volt, de a halála után a felesége csak még jobban kínlódott vele. Nem is értem, eddig hogy bírta? Biztos, hogy nem ebből élt meg. 2 állású 12 lábú (4pdt) kapcsolóSziasztok!A képen látható 2 állású 12 lábú (4pdt) kapcsolót keresek 4 áramkör kétállású kapcsolásához. Mivel gitárpedálokban is hasonlókat építenek, ezért csak méregdrágán találtam itthon (1500+ Ft), aliról pedig 1-2 hónap mire megérkezik. Esetleg tudtok valamit ajánlani? Köszi
Csak felül a cégtábla, meg egy bazinagy lakat.
Többször jártam arra, mostanság állandó jelleggel ez a kép fogad. Pedig kezdtem rászokni, hogy benézek, és veszek valami vackot. Újságos is már csak a piacon van, akkor meg úgyis majdnem útba esik... 307-1AH-VE1, 12VDC Relé kerestetikSziasztok!A páramentesítőmben elfüstölt egy 307-1AH-VE1, 12VDC típusú mini relé. Egyetlen külföldi oldalon találtam ugyan ilyet, de az értékelések szerint az oldal megbízhatatlan. Nincs valakinek esetleg egy elfekvőben vagy valami helyettesítő megoldás? Köszönettel: Sanyi A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2024
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |