Fórum témák
» Több friss téma |
Ezek igen nagy frekvencián működő trafók.
A szétbontott áramkört visszarajzolva talán összeállhat a kép.
Kotord elő, arról sok minden kiderülhet a trafóval kapcsolatban is. A fehér vezetéken mi megy? A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2024
A fehér vezeték az semmi,le is csíptem. Megvan az áramkör, de sajnos ha jól láttam 4 rétegű, próbáltam méregetni, de nem sok esélyt látok rá hogy kiszedek belőle bármit is.
alkatrész beazanosításSziasztok!Segítsetek légyszi, ne mtalálok smemit egy IC-ről. Egy GU10-es szabályozható LED lámpában van. Képet csatoltam ,csak, hogy mégis, hogy néz ki. 6 lábú, felületszerelt. Ez áll rajta: BP5176G. Tud valaki adatlapot küdleni hozzá? Semmit sem találok róla. ![]() Előre is köszi.
Hali!
Miből gondolod, hogy az IC nek van baja? Ami az én kezembe került, annak mindnek LED problémája volt. A hibás LED cseréjével javítható.
Nincs baja, csak tudni akarom, hoyg működik. Más jellegű a bajom, fényerőszabályzóval használom és hullámzik a fényerő, főleg olyan 40% terhelés alatt. A szabályzó min terhelése 5W és 24W-nyi led van rajta.
Látni akarom, hogy működik ez a kis áramkör (amit gondolok, hogy egy sima ármagenerátor, de mégis).
Biztos hogy dimmelhető LED-"izzó"?
A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2024
Elméletileg az, gyártó és forgalmazó szerint is. Ez az pontosan.
Benq monitor tápegységAdott egy szép nagy monitor, amelynek leállt a tápegysége. Benq EL2870U. A hiba okozója az a kis 6 lábú IC, amit a fotón bekereteztem, de sajnos a rajta lévő felirat nem elég az azonosításához, és a készülékről (vagy legalább a táp panelről) nem találok sehol rajzot. Ha valaki tudja a megoldást, kérem írja meg itt.
Ha minden igaz, akkor uPA1952TE dual FET.
MOSFET p-type Dual, V-MOS, LogL, 20V, ±2A, 570mW,<183m(1A). Varikap dióda típusaSzerintetek ezek a varikap diódák milyen típusúak? Semmilyen jelölés nincs rajtuk, illetve csak képem is látható három vízszintes színes vonal. Narancs - piros - barna.A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2024
Szia!
A Q601forrpontjai mind ha nem lenne jól forrasztva. Lehet rosszul látom a fotón.? Nézd át a többi forrasztásokat és az elkókat is ki mérném első körben. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2024
Nekem ez sem tetszik, bár fura ízlésem van...
Csak a tükröződés miatt furcsa. Szegecsben van az alkatrészláb leforrasztva.
Az a baj az ilyen fényképekkel, hogy ha a kezemben van, én már akkor sem mindig látom rendesen.
![]() 2801 SMD code.Üdvözlet!A képen látható négylábút nem tudom beazonosítani. Ha minden igaz, akkor SSR lesz, de nem találok adatlapot. Köszönöm! Mikrokapcsoló tipusaSziasztok. Mikrokapcsoló pontos típusára szeretnék megoldást találni. Alibaba, Aliexpress-t átnyálaztam, de ugyan ilyet nem találok, aminek a lábai is így vannak. Fényképről is próbáltam kerestetni, sajnos sikertelenül. Üdv TomiKérdésSzerintetek ez mi?
Nyomtató kezelőpanel.
Ha nincsen pont ilyen nyomtatód, amihez pont erre van szükség...
Gondolom azt a szót kerested hogy "köszönöm".
SMD alkatrészLTH7 feliratú SMD akatrész SOT6-os tokban de csak öt láb van kivezetve. Vajon mi lehet ez? Az általam ismert SMD kódkönyvek nem ismerik. Esetleg jött-e már valakinek szembe ilyen kütyü olyan hibával, hogy nem töltődik a kutyaoldali egység akkumulátora?
Szia! Azt írja a gugli, hogy LTC4054. Bővebben: Link
Úgy látszik a legegyszerűbb megközelítési módot átugrottam.
![]() Köszönöm. BL akkus gép FET kérdésSziasztok,Van két azonos BL motoros akkus gép, csak eltérő gyártási verziók. Egyikben LGT30N13, a másikban LGT30N03 meghajtó fetek vannak. Ezek helyett milyen fetek lehtenek jó, mert ezekre nem hoz semmit sem a google, sem az alltransistors oldal. Vagy elég csak 30N03 30N13 nézni? A betű csak a gyártó? Köszi a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |