Fórum témák
» Több friss téma |
Ezek igen nagy frekvencián működő trafók.
A szétbontott áramkört visszarajzolva talán összeállhat a kép.
Kotord elő, arról sok minden kiderülhet a trafóval kapcsolatban is. A fehér vezetéken mi megy? A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2024
A fehér vezeték az semmi,le is csíptem. Megvan az áramkör, de sajnos ha jól láttam 4 rétegű, próbáltam méregetni, de nem sok esélyt látok rá hogy kiszedek belőle bármit is.
alkatrész beazanosításSziasztok!Segítsetek légyszi, ne mtalálok smemit egy IC-ről. Egy GU10-es szabályozható LED lámpában van. Képet csatoltam ,csak, hogy mégis, hogy néz ki. 6 lábú, felületszerelt. Ez áll rajta: BP5176G. Tud valaki adatlapot küdleni hozzá? Semmit sem találok róla. Előre is köszi.
Hali!
Miből gondolod, hogy az IC nek van baja? Ami az én kezembe került, annak mindnek LED problémája volt. A hibás LED cseréjével javítható.
Nincs baja, csak tudni akarom, hoyg működik. Más jellegű a bajom, fényerőszabályzóval használom és hullámzik a fényerő, főleg olyan 40% terhelés alatt. A szabályzó min terhelése 5W és 24W-nyi led van rajta.
Látni akarom, hogy működik ez a kis áramkör (amit gondolok, hogy egy sima ármagenerátor, de mégis).
Biztos hogy dimmelhető LED-"izzó"?
A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2024
Elméletileg az, gyártó és forgalmazó szerint is. Ez az pontosan.
Benq monitor tápegységAdott egy szép nagy monitor, amelynek leállt a tápegysége. Benq EL2870U. A hiba okozója az a kis 6 lábú IC, amit a fotón bekereteztem, de sajnos a rajta lévő felirat nem elég az azonosításához, és a készülékről (vagy legalább a táp panelről) nem találok sehol rajzot. Ha valaki tudja a megoldást, kérem írja meg itt.
Ha minden igaz, akkor uPA1952TE dual FET.
MOSFET p-type Dual, V-MOS, LogL, 20V, ±2A, 570mW,<183m(1A). Varikap dióda típusaSzerintetek ezek a varikap diódák milyen típusúak? Semmilyen jelölés nincs rajtuk, illetve csak képem is látható három vízszintes színes vonal. Narancs - piros - barna.A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2024
Szia!
A Q601forrpontjai mind ha nem lenne jól forrasztva. Lehet rosszul látom a fotón.? Nézd át a többi forrasztásokat és az elkókat is ki mérném első körben. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2024
Nekem ez sem tetszik, bár fura ízlésem van...
Csak a tükröződés miatt furcsa. Szegecsben van az alkatrészláb leforrasztva.
Az a baj az ilyen fényképekkel, hogy ha a kezemben van, én már akkor sem mindig látom rendesen.
2801 SMD code.Üdvözlet!A képen látható négylábút nem tudom beazonosítani. Ha minden igaz, akkor SSR lesz, de nem találok adatlapot. Köszönöm! Mikrokapcsoló tipusaSziasztok. Mikrokapcsoló pontos típusára szeretnék megoldást találni. Alibaba, Aliexpress-t átnyálaztam, de ugyan ilyet nem találok, aminek a lábai is így vannak. Fényképről is próbáltam kerestetni, sajnos sikertelenül. Üdv TomiKérdésSzerintetek ez mi?
Nyomtató kezelőpanel.
Ha nincsen pont ilyen nyomtatód, amihez pont erre van szükség...
Gondolom azt a szót kerested hogy "köszönöm".
SMD alkatrészLTH7 feliratú SMD akatrész SOT6-os tokban de csak öt láb van kivezetve. Vajon mi lehet ez? Az általam ismert SMD kódkönyvek nem ismerik. Esetleg jött-e már valakinek szembe ilyen kütyü olyan hibával, hogy nem töltődik a kutyaoldali egység akkumulátora?
Szia! Azt írja a gugli, hogy LTC4054. Bővebben: Link
Úgy látszik a legegyszerűbb megközelítési módot átugrottam.
Köszönöm. BL akkus gép FET kérdésSziasztok,Van két azonos BL motoros akkus gép, csak eltérő gyártási verziók. Egyikben LGT30N13, a másikban LGT30N03 meghajtó fetek vannak. Ezek helyett milyen fetek lehtenek jó, mert ezekre nem hoz semmit sem a google, sem az alltransistors oldal. Vagy elég csak 30N03 30N13 nézni? A betű csak a gyártó? Köszi a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |