Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ingyen elvihető hibás rádiók. Budapest XVII. KerületIngyen elvihető hibás rádiók. Budapest XVII. Kerület Szikra utca.. Nem adom fel, nem viszem el , sajnálom. 1.) csomag: kisebb rádiók. 2.) csomag: csöves rádió belsők. Gyertek!
Szia! Köszönettel elfogadnám az 1. csomagot!
Üdv! Örömmel elfogadnám a csöves rádió alkatrészeket!
Ingyen vihetőkIngyen vihető Orilux Viktória Hangmodul nyáklap Orion modul TV hang nyáklap . Függőleges modul , MK 29 NYÁKLAPIngyen vihetőKépen látható dolgok ingyen vihető.
Rendben, várlak.
Működő LEHEL *** fagyasztóLEHEL *** fagyasztó ( felül 2 pakolós, a többi fiók), középállásban -20 fokot szokott mutatni a hőmérője. Nekünk túl nagy, van kisebb. az ajtónyitó fogantyú az egyik csavarnál eltört. A szállításban nem tudok segíteni.
Magyarország melyik részén található? Budapesten és környékén érdekelne.
Tőled fél lábon ugrálva tíz perc.
Visszafelé a hűtőszekrény miatt jelentősen több.
Budapest, XVIII, a többit privátban. Akár ma is jó lehet.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2024
Számítógépes cuccokIngyen elvihető kisméretű, de jól működő Asus monitor.Csupán egyetlen egy aprócska problémája akad, számítógépes, azaz a videokártyához való csatlakozása még a régi D-SUB csatlakozó.
Szia!
Mekkora a monitor magassága talppal együtt? Ha beférne 39cm helyre akkor köszönettel elfogadnám a monitort. Ingyen elvihető -csak egybenSziasztok!Ingyen elvihető -csak egyben, személyesen, Budapest XXII. kerület Campona környékén. -szovjet lemezjátszó szélessávú hangszóók, gyári dobozban -LG 200 Flatron monitor IPS kijelző, nehezen kapcsolt be, talp öntvény-nyak része törött -Black and Decker csavarbehajtó, 12 V akkujával, töltővel hibásan -Skill marok csavarbehajtó /akkucserés/ -PC tápegységek -VHS videomagnók, bekapcsolnak, valószínű mechanika hibásak+ kazetták hozzá -rádió készülékek több darab /csöves már nincs/ -Unitra 120 szalagos magnó , ez csöves Többen jelentkeznek a kiválasztott személlyel, felveszem a kapcsolat, privát üzenetben. Október 25-ig él a lehetőség.
Szia! A szovjet lemezjátszót a hangfalaival, köszönettel elfogadnám. Érte mennék, amikor lehet.
Meg fogom mérni, de most még hajnal van. A monitorom meg lenn van a pincében.
Szia! Engem a monitor, tápok és videó cuccok érdekelnének.
Ha nem fér be neki, akkor jelentkezem rá én.
Elnézést az eddigi késedelemért, ám ezeddig nagyon "elvoltam havazva".
De viszont ma jobban ráérek, így hát lemegyek a pincémbe - és megmérem majd közlöm.
Na, tegnap végre sikerült lemérnem.
A kijelző méretei - 37,4x23 cm. Magassága a lába aljától a monitor tetejéig - 32 cm. VF 206 orosz táskarádióAdott a szomszéd egy ilyen (ezt a képet a nteről gugliztam hirtelen) békebeli táskarádiót, hogy ha kell enyém, ha nem "legfeljebb kiviszed az hulladékudvarba". Állomáskereső szépen viszi, de ennél jobban én nem merültem el benne. Hátha lát benne valaki fantáziát. Pár hétig őrizgetem még, utána e-udvar...A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2024
Szia!
Az Unitra 120 szalagos magnó megvan még esetleg? Üdv, Krisz
Köszönöm a fáradozásod.
Kérném szépen a monitort. Kereslek magánban.
Ez egy VEF 206 orosz táskarádió, nekem is van egy ilyen, jó masszív dobváltó van benne a sávok közötti váltáshoz, meglepően távoli adókat is össze tud szedni, ha éppen jó a terjedés. Hátul az elemtartó mellett két vastagabb alkatrészlábat beleszúrva lehet külső 9V-ról üzemeltetni, a méretes ovális hangszórónak köszönhetően meglepően jó hangja van.
Mi az, hogy távoli? Nekem egyszer ázsiai nyelven karattyoltak. Nem is értem honnan jött az adás.
Vannak már lokális adóik is, külföldön nem ritka a kifejezetten Kínai ill. Vietnámi célcsoportoknak szánt óriásplakát, stb.
Szia!
FOXPost játszik? Előre utalom az összeget, ha megy. Köszönöm. Kedves ZSombor! Ez sosem volt orosz táska rádió. a VEF sorozat keletnémet volt. Sok kedves emlék fűződik gyerekkoromból egy VEF 204-es rádióhoz. 6 db góliát elemmel ment fél évig is. És valóban, ha bedugtam egy jó hosszú vezetéket a hátán lévő Ant ba, akkor megtáltosodott. Boy
Sosem volt semmilyen német.
Szovjet gyártmány, Rigában (Lettország) gyártották. |
Bejelentkezés
Hirdetés |