Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi, a sárga matricán SP6000 Rev.01 látható.
De nem a neten nem található, hanem azért írtam bele a szövegbe is, mert itt a HE-n a mostanában bevezetett altopic cím mezőben nem keres a kereső, a HE saját keresője. A tulaj kiszerelte a panelt és ideadta. Megjavítottam a rossz részt, lepróbáltam az asztalomon 24V-al, ezt a részt megmértem, meg volt a +5V, világított az eddig sötét LED. Egyebet nem tehettem vele, visszaadtam. A tulaj visszaszerelte és működik, de csak dupla gombnyomásra.
Szia
SP6000-nél nem szokott sok gond lenni, a stab ic mellett lévő kondikat és a fő puffer kondit kell cserélni, ill, erre is érvényes, Tianbo szutyvadék reléket cserélni omronra. Esetleg az lehet gond, hogy vagy a fototeszt, vagy az automata visszacsukás rá lett programozva és ilyen jelenséget produkál. Nem tudom, még nem láttam ilyen hibát, pedig sok megfordult már nálam Mellékeltem a leírást, esetleg érdemes megnézni kondenzátor kérdésSziasztokMCA2, Popkit, Wingo 24 Vezérlésekbe található 10.000µF/6800µF kondikra van valakinek beszerzési forrása? Eddig is drágák voltak a 35x28-as dimenziójú, de most már teljesen pofátlan, 6000ft ért lenne. (Hülye lennék...)
Még az jutott az eszembe, hogy a végálláskapcsolók csatlakozója nem lett fordítva rádugva, már nem emlékszem, de valami rémlik, hogy emiatt már szívtam.
Valamint fontos megnézni, hogy nincs-e eltörve a műanyag ház, amin a végállás kapcsolók vannak, valamint a láncon lévő műanyag végállás bizbaszok körmei, nincs-e eltörve?
Szia,
régebben én is futottam pár kört beszerzés ügyben, de ugyanazt tapasztaltam mint te. Vagy ritka, vagy ritka és drága is. Úgyhogy azóta a mellékelt képen látható megoldást alkalmazom, és teszek rá, milyen magas a kondi. A külső dobozba úgyis belefér.
Én is így szoktam. Nem szép,de legalább csúnya
Köszönöm, jelzem a tulajdonosnak. Simán lehet, hogy fordítva dugta vissza...
Módosításról, programozásról nem tudok, nem csinált ilyet. A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2024
Köszi, ezt a megoldást választottam, igazából nincs jelentősége, ha szépen van kifúrva, akkor semmi gond.
Az átjelölés egy kicsit feladta a leckét, de végül úgy csináltam, hogy visszaraktam a rossz kondit, a közepére tettem egy tűhegynyi festéket, majd visszacsuktam, így átjelölődött, 30-as lépcsős fúróval meg kifúrtam. A tied is szép lett |
Bejelentkezés
Hirdetés |