Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   683 / 690
(#) pipi válasza boyscout hozzászólására (») Okt 21, 2024 / 4

Az a levehető ajtós turmixgep volt
(#) Udvari Zsombor válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 21, 2024 /

@jani1987 - Úgy értem, hogy földrajzilag meglepően távolról érkező adásokat is képes összeszedni, ha éppen jó a terjedés. Az, hogy "ázsiai nyelven karattyoltak", még nem jelent semmit, mert akár Európán belül is lehet pl. kínai nyelvű adás.
@boyscout - Biztos vagy benne, hogy ez nem orosz? Az enyémre rá van írva, hogy "Made in USSR"!
Én a kihúzható botantennájára hurkoltam rá egy tekercs kerti merev kötöződrót végét, bele se gondoltam, hogy a hátlapon lehet antenna csatlakozás.
(#) proli007 válasza boyscout hozzászólására (») Okt 21, 2024 /

Hello! Rá se ránts! Én vagy 30 éve használtam egy LAVO-2 műszert amiről azt hittem hogy német. Aztán véletlenül fedeztem fel a skálán, hogy " Made in Poland"
(#) mex válasza proli007 hozzászólására (») Okt 21, 2024 /

Nahát!

Az enyém már ereklye státuszban van, de én is német gyártmányúnak hittem idáig...
Azután most elővéve kiderült a turpisság.
(#) sucuka válasza proli007 hozzászólására (») Okt 21, 2024 / 1

A lengyelek jó kis műszereket gyártottak, itt van néhány:
http://polskiemultimetry.prv.pl, a Lavo-2 is fent van. Sajnos lengyelül nem tudok
(#) Rosszmáj válasza boyscout hozzászólására (») Okt 21, 2024 / 1

Szerintem NDK cuccokon láttad a VEB feliratot, az ragadt meg.
VEB = Volkseigenen Betriebe = állami tulajdonú vállalat.
A logarléctől az IFA teherautókig mindenhol szerepelt a "VEB" a feliratokon, adattáblákon ...
(#) ferci hozzászólása Okt 22, 2024 /

Ingyen elvihető

Elvihető egy hibás dvd lejátszó,
nem pörgeti fel a lemezt.
Akkuja is rossz, ki van dudorodva.
( Szombathely )
(#) Tomi94 válasza hege88 hozzászólására (») Okt 22, 2024 /

Szia!

Valahol - vagy itt, vagy a felajánlott dolgokat keresős csoportban - úgy rémlik, hogy láttam, hogy nemsokára benne leszel egy Bp-ről induló autós körben mindenféle neked küldött dolgokkal. Ha esetleg velük visszafelé fel tudod küldeni, engem érdekelne a rádió
(#) sprofan hozzászólása Okt 22, 2024 /

Óriási Samsung LCD tv

Sziasztok!

Van egy hatalmas Samsung LCD tévém, amit szeretnék ingyen odaadni. Sajnos posta szóba sem jöhet, sőt, az elszállítása sem egy könnyű művelet. A TV kb. 150 kg (nem vicc!), tehát minimum 2 ember kell, hogy jöjjön érte, és így hárman már tudjuk mozgatni. A mérete talp nélkül: 1 méter magas és 1,7 méter széles. Egy nagyobb kombiba már belefér. A típusa ismeretlen, lefényképeztem minden címkét a TV-n, de nem találtam infót róla az interneten. Sajnos a kijelző be van törve egy ponton, így a TV használhatatlan. Ettől függetlenül az összes többi elektronikus komponense hibátlan állapotban van, ha esetleg donornak kellene egy másikhoz. Helyileg Győrben van egy családi házban, így emeleteket nem kell vele mászni, szerencsére. Három távirányító és egy tápkábel jár hozzá.
(#) Gafly válasza Tomi94 hozzászólására (») Okt 22, 2024 /

Idézet:
„Valahol - vagy itt, vagy a felajánlott dolgokat keresős csoportban - úgy rémlik, hogy láttam, hogy nemsokára benne leszel egy Bp-ről induló autós körben mindenféle neked küldött dolgokkal. Ha esetleg velük visszafelé fel tudod küldeni, engem érdekelne a rádió”

Szeptember eleje óta meghirdetett (kéretik picit visszaolvasni ), és eldöntött tény ez a körút. November 16.-án én reggel nyolckor elindulok Csongrádra, ott felveszem Sany fórumtársunkat, onnan Szentes, és Hódmezővásárhely Hege88-hoz. Hódmezővásárhelyen ebéd, a neki szállított cuccok kipakolása. Jelenleg Veroka fórumtárs csomagja van már itt nálam. Lazsi mester csomagját 6.-án szerdán veszem át. Volt még szó FAZ1 fórumtárstól is egy PC házról, de nagyon nyögvenyelősnek néz ki a Budapesten belüli szállítás, meg hogy kell-e egyáltalan, és hasonlók.
Budapestről van még kettő...három szabad hely. El lehet jönni, legalább nem unatkozok az autóban. Esetleg "csövi szatyorban" elcipelheted FAZ1 fórumtárstól a PC házat, legalább visszafelé lesz miben hazavinni a VEF-et. Ami amúgy nagyon jó kis rádió. Kell bele egy VFO egy tranzisztorral, kezdő amatőrnek maga a kész álom.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 22, 2024 /

Mi a jövő héten utaznánk Zsákára szóval sem az idő sem az útvonal nem jó. Max szervezünk valamit addigra.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 22, 2024 /

Kössük már össze a két szálat, ha lehet ilyen kérésem.

@jani1987: Részemről ebben az évben ez lenne utolsó tervezett HE csoportos megmozdulásom. Következő talán Békéscsabán lészen, ha Mohinger is úgy akarja.
(#) ppepe válasza sprofan hozzászólására (») Okt 22, 2024 /

Szia!

Ez egy felújított (Refurbished) Samsung LE70F9-es LCD TV.
Full HD-t tud, TFT LCD panel van benne.
Súlya a doksi alapján 96 kg, de 150-nek is tud érződni.

Itt egy doksi hozzá: Link
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 23, 2024 /

Nálad bármikor lehet de akkor én is viszek ezt azt. A zasszony áldását adta szóval mi is megyünk. Már csak egy uticélt kell kijelölni szállással.
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 23, 2024 /

Már csak az a kérdés feljutok e időben. A menetrend szerint nem lehetetlen. A köki lett kiválasztva uticélnak.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 23, 2024 /

Valahol szerintem félrement a kommunikáció, meg nem kellene fészbukot csinálni a fórumból...
Az én felajánlásom az volt, hogy ha úgyis megyek Szentesre a szűlői sírt megnézni/tisztítani, akkor a korábbi évekhez hasonlóan elviszem kirándulni Granpát és újabban Gery78-at (sajnos azóta mindketten teljesen legangoltak ). Sany meg úgyis útba esik Csongrádon, ő még mozgásképes.
Össze szoktuk kötni egy ebéddel.
Most csak annyi a változás, hogy Hege88-nak van pár cucc, amit szivesen elviszek (úgyis megyek arra, kicsi kerülő csak), Hege88 pedig nagylelkűen felajánlotta, hogy ne menjünk étterembe Sannyal, családi asztalnál nálunk is akad valami kaja (meglehetősen kis igényűek vagyunk).
Arról messze nem volt szó, hogy november lévén libacombot kell mindenkinek felszolgálni, párolt vörös káposztával és hagymás törtkrumplival. Nyolcvan kiló felett kettő jár, meg a családnak is kell elvitelre.
Arról sem, hogy öten állítunk be, ingyen ebédre. Meg hogy nem délre, hanem uzsonnára, attól függően, hogy mikor sikerül felkelni...
Én ezt a csomagot készítettem össze eddig.
Hege88 családnak csoki az ingyen ebédet viszonzandó, és veroka csomagja. A többi még folyamatban van. Lazsi mesterben még soha nem csalódtam, FAZ1 PC háza még függőben van. A többi szokványos szentesi őszi cucc.

Röviden: Indulás november 16, reggel 8 óra, Rákoshegy. Szállítás költségmentes. Ingyen ebédet Hege88-al kell egyeztetni.
(#) norbiv8 hozzászólása Okt 23, 2024 /

Ingyen elvihető

Sziasztok, csak személyes átvétel, egyben. Távirányítók, retro ellenállások, rossz konyhai mérleg, CD mechanika, foglalkozós, de működő kukorica pattogtató, rossz rádiós magnó, vasaló NYÁK vasaláshoz stb.2db nyári gumi, nem elektro téma, szóval az opcionális, ha kell...
(#) antikzsolt válasza norbiv8 hozzászólására (») Okt 23, 2024 /

Aki elvinné és nem kell neki a kukoricapattogtató én szívesen átvenném tőle. A két fiam megbolondulna érte. Nincs olyan láthatás hogy ne kérnék tőlem a kukoricát.
(#) Gafly válasza antikzsolt hozzászólására (») Okt 23, 2024 / 2

Szerintem vidd el az összeset, aztán a maradékot osztod tovább...
(#) velegiistvan hozzászólása Okt 23, 2024 /

Ingyen elvihető Bp. XX. kerületből

Ingyen elvihető Bp 20. kerületéből pár dolog, személyesen:
tp-link wr841n wi-fi router. 10/100-as switch van benne, a wifi n szabványú benne. A wifi kapcsolója nem mozgatható, de tökéletesen működik az eszköz.

tp-link tlwr2543nd router: ha valaki szeret linuxos firware-ekkel mókolni, neki aranybánya. Jelenleg is open-wrt fut rajta. Valószínűleg át kéne kondizni, időnként lefagy.

p3-as asztali gép 256 MB rammal, windows xp-vel.

-Epson multifunkciós tintasugaras nyomtató, wi-fit is tud. Olyan hibával került hozzám, hogy új patronokkal sem nyomtat szépen. A műhelyasztalon beleejtettem egy pici darab műanyagot a gépbe, nem tudom, lehet azóta kiesett. Azóta be nem kapcsoltam, nehogy bekapja a mechanika.
(#) david87 hozzászólása Okt 23, 2024 /

Lomok

Sziasztok!
A képen látható dolgok el vihető.
Balmazújváros-on vannak.
(#) img válasza david87 hozzászólására (») Okt 23, 2024 / 1

Csak egy tipp: ha úgy fotóznád le, hogy látsszon, hogy konkrétan mi van a képeken akkor jobban megmozgatná az emberek a fantáziáját. Pl. egy összetört zöld műanyag valami senkit sem hoz lázba, de a nagymama finom lekvárja már meggondolandó.
(#) david87 válasza david87 hozzászólására (») Okt 23, 2024 / 1

Szét szedtem a dobozt. +rft proxima rádió.
Zöld műanyag nem lesz benne az egy Black&Decker láncfűrész burkolata.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2024
(#) merlingerin válasza velegiistvan hozzászólására (») Okt 23, 2024 /

Szia! Küldtem privát üzenetet az imént a P3 gép miatt... Köszi!
(#) Wertsi válasza velegiistvan hozzászólására (») Okt 23, 2024 /

Szia!

A kettő darab routerért jelentkeznék. Írtam üzenetet. Köszönöm!
(#) FAZ1 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 24, 2024 /

A FAZ1 PC ház nem csak simán egy ház, hanem benne egy majdnem működő számítógép. Csupán a vinyó nincs benne.
Mellesleg - ha pl. Rákoshegyig el tudnám vinni, hová kellene beadnom? (kérnék priviben választ)
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2024
(#) Gafly válasza FAZ1 hozzászólására (») Okt 24, 2024 /

PÜ ment, ne terheljük tovább a fórumot.
(#) Stefy válasza boyscout hozzászólására (») Okt 24, 2024 /

Litván volt már 1920 években létezett a gyár.Hadseregnek és a civil szférának is rádiókat gyártott és fejlesztett. Az "átkosban" a legjobb minőségű elektronikát produkálták!!
(#) szs válasza Stefy hozzászólására (») Okt 24, 2024 / 3

Lettországi volt az, nem litván
(Én sem mindig vagyok tisztában a kettővel )

Valami "állami elektrotechnikai gyár" (vagy ilyesmi) rövidítése.

Hüm, végül meg is találam:
VEF

Valsts Elektrotehniskā Fabrika
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2024
(#) uniman válasza szs hozzászólására (») Okt 25, 2024 / 2

VEF Lettország, azaz Latvija egyik legnagyobb vállalata...van VEF múzeum is...
Lietuva meg a a Litvánia neve....
De orosz sosem volt, max. szovjet...(változó számú tagállamokkal...1961-ben 15 szövetséges, 20 autonóm köztársaságból, 7 autonóm területből és 10 nemzetiségi körzetből állt)
Következő: »»   683 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem