Fórum témák
» Több friss téma |
Aszittem má valmi komoly baj van.
Amikor megnyitom, akkor felül van egy sáv és ott kell engedélyezni, a 3D-s megjelenítést. Nálam legalábbis.
Csak éppen a pdf olvasód nevét felejted el leírni....
Elnézést, Adobe Acrobat-ot használok. Azt hittem, hogy mindenki ezt használja, a kezdetektől.
Adobe Acrobat Readernek rengeteg verziója van! Az Adobe Reader 9 ver.9.4.0 Win10 alatt OK. Nem kell semmit állítani. Na de ugye van még W 7,8,11 OP, meg Adobe Reader DC, stb..
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2024
Fúú, nem tudom milyen van. Régen volt olyan, hogy névjegy és ott mutatta a verziót, most nem találok semmit. Valami 24.xx verziót írt valahol. De végülis, képként feltettem.
Olyan nincs is.
Valahogy az Acrobaton nőttem fel, aztán nem változtattam. Persze megkaptam, hogy az Altium is felesleges, a pdf-emet sem tudják megnyitni, a winamp miatt is megkaptam, hogy hülye vagyok. Ez van.
Mivel többeknek gondot okoz a 3D-s pdf, ezért rakok ki képeket is.
Kb. ezek lettek a módosítások, meg lesz még a HFM-es pityu RIAA. Valaki kérdezte a csatlakozó beszerzését/kiváltását. Martam házat műanyagból és D-sub hüvelyt dugok bele. Az 5pin DIN fejhallgató helyett lett 6.3 jack, fejhallgatóerősítővel. A tápegységét fotóztam külön is, az lesz lefele lógatva, amit a trafó tart. A szabályzómodult is megrajzoltam, valamint a végfokot is, aminél a T17-et kivezetékeztem a hűtőbordára. A kapcsoló tartja a lágyindítót, de azt már korábban mutattam.
A trafó egy házimozi erősítőből van és a biztosítékokat kívülre tettem.
Sziasztok!
Az előző rajz hibás, ne építsétek meg. Ez a működő kapcsolás.
Szia!
Én is tervezem a szabályzó áramkört újrakreálni ugyanis (ahogy pár hónapja, csak akkor megoldódott) valami probléma van vele. A bal oldal mindig elromlik. (Újraforrasztás szokott segíteni.) Azt szeretném kérdezni, hogy nincs valami jobb sematikus rajzod, az eredetinél a szabályzó modulról? Elég kellemetlen hogy nem látom a számokat, betűket normálisan u.i.: Én EasyEDA-ban rajzolnám újra.
Szia!
Ez van, ezen nem alakítottam.
Nincs mit. Én a panelon lévő tüskéket kicseréltem, mert a gyári ezüstözött, az oxidálódik. Ez azt okozta, hogy az egyik oldal nem szólt, csak, ha megmozgattam a panelt.
Azt hiszem nálam a BC413B tranzisztor volt a felelős a problémáért.
Közben néztem az alkatrész listát és BC413B-t már nem lehet kapni ami hasonlít rá az a BC414B de az sincs Mivel lehetne helyettesíteni a BC413-at ha már modernizálni akarom kicsit a szabályzó modult?
Elvileg BC414C és 550C, a HQ szerint.
Megcsináltam a HFM-es RIAA-t és a filteres panelt is.
RIAA panel.
Szia,
A hangerő potméter új beszerzés, vagy bontott darab? Ha új akkor kérdezném, hogy honnan lehet ilyet még beszerezni? Köszi: metabo123
Szia!
Új beszerzés, de én vettem meg az utolsó kettőt.
Nincs mit. Itt vettem bolt, egy kérdést megér. A többiből van még neki új.
EA6383S Tuning hibaSziasztok!A módosítások sikerültek, de nem minden tetszik. A Loudness kevesebb lett, mint volt. A hangerő is kevesebb. Ami eddig 3-ason elég volt, az most 7-esen szól úgy, mint régen a 3-as. Az alkatrészértékeken nem változtattam. Mitől lehet? Mit rontottam el? A mute áramköröket nem használom. Hol/hogyan lehet növelni az erősítést? A szabályzómodulban? A végfokon? A loudnesst, hogyan növeljem? Holnap lesz nálam a készülék. Ezek az általam átrajzolt kapcsolások, ha találtok benne hibát, szóljatok légyszi. Átnéztem, vagy ötször, de nem találtam hibás kötést. (Amit találtam, azt kijavítottam.)
Szia! A balansz előtti P01, P20-at tekerd a lehető legkisebb ellenállásúra!
Szia!
Köszönöm a segítséget. 1 óra múlva lesz nálam az erősítő. Sajnos kontaktos lett az új hangerő poti, azt kicserélem.
Letekertem, de nem változott semmi. Mit kellett volna látnom/hallanom?
A kivezérlésjelző, olyan 7-et mutat max. hangerőn. Hangkártya line out-járól hajtom. A trafó kisebb feszt. ad ki, így DC30V megy a végfoknak. A kimeneten 3V van a hangszóróknak (true RMS műszerrel mérve). |
Bejelentkezés
Hirdetés |