Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Macska nélkül.
Elvileg döglött. A Casio. Kétoldali postaundorom van. Nem tudom, Gafly 16-án visz-e Neked valamit, mert az megoldható. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2024
Tök jó!!!
Macska van itt is. Sajnos nem hoz nekem semmit. Nem tudom hoz e errefelé valakinek. Utána érdeklődöm. Ha nem jön össze, akár fel is utazom érte. Később kereslek.
Szerintem a Budapest, Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Bócsa, Csongrád, Budapest körbe még egy Békéscsabát beiktatni eléggé megerőltető lenne.
Ugyanakkor ha elhozod hozzám a szintetizátort, akkor innen valahogy csak eljut Békéscsabára. Talán hamarabb is, mint 2025-ös találkozó.
Köszönöm szépen.
Akkor. Marad a személyes szállítás.
Ha tőlem viszed el személyesen, akkor egy "buszással" kevesebb.
Még az utad előtt beugrom vele. Szerintem Csabától Vásárhely közelebb van, mint Pest. De ha ráérős (m)nyugger, akkor ... Ő dönt.
Látod ez egy zseniális ötlet , különös tekintettel arra, hogy a kollégánk a vasútállomás mellett lakik.
Akkor ezt is viszem Hódmezőre. Jó kis találkozó alakul 16.-án.
Vonat nagyjából óránként jár, és ugyanannyi a menetidő is...
Na! Ez jó ötlet.
Megteszed, hogy elhozod Hódmezővásárhelyre? (Csütörtökön voltam ott). Mégiscsak közelebb van mint Bpest.
Ha már ilyen szépen megköszönted ... nesze neked, még egy Kicsit gagyibb, mint másik, de akármire jó lehet.
Ez is az enyém lehet?
Még nagyobb köszönet érte. Eljuttatod Gaflyhoz? Ennek mi a baja? A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2024
Természetesen elviszem ezt is Hódmezőre.
Lazsi mester még sötét ló, mert nem tudom térfogatilag mennyi cuccot küld, és hirtelen odafelé tele lett a hátsó ülés már most emberekkel. Szerdán este már okosabb leszek...
Ha 16-án jöttök és lesz időtök, akkor nálunk a parkerdőben ( tőlünk 5-600m-re ) lesz a XII. Bócsa tor és böllér találkozó. Lehet kóstolni is, csak akkor tudnom kellene hogy hány főre számítsak,mert akkor intézek kóstoló jegyet.
Nagyon csábítóan hangzik, de Hege88 fórumtársunk meghívott ebédre (persze nem ennyi kosztosra számított szerintem, és kapunk az asszonypajtástól a sodrófával ), onnan mennénk majd Bócsára.
Granpa persze ipari mennyiséget be tud kebelezni, Sany mester kapacitását nem ismerem. Ha előbb mondod, akkor kezdhettük volna a kört ott is. Ámbár még most is újratervezhetjük.
Ez alapján tervezhettek:
Bővebben: Link
Melyik állomáson kell leszálljak? Nagyállomás, vagy Népkert?
A bajukat nem tudom. Már van vagy 15 éve, hogy beléjük néztem.
A kicsi kéknek a félhangjai meg a (piros) dob gombjai jók, a fehér billentyűkre nem reagál. A nagyra adtam tápot, de kakukk. 15-ig elgurulok Gaflyhoz.
Amúgy nagyon jó ötlet.
Szerintem megnézzük, és viszek pár kajás dobozt, hátha marad még töltött káposzta délutánra. Sült vérről nem is álmodok. Amit a múltkor kaptunk fórumtársunktól, az nagyon finom volt.
Ezt ne tőlem kérdezd, mert nem én lakok ott. Amúgy szerintem a Nagy.
Ne készülj nagy falásra. 1000Ft.-ért nem fognak bezabáltatni. Kóstoló!
Adnak azért rendes adagot. Főleg ha van protekció
Ha frissen elvitelre hozol reggel egy sült vért, és bevágod a hűtőbe, annak nagyon örülnék.
... onnan mennénk majd Bócsára.
Szerintem csak Ti a "pesti mag" menjetek majd Bócsára, mert amúgy elég nagy kerülő lesz/lenne. Hazafelé nektek útba esik majd...
Kérjük az OFF-topic bejegyzéseketnmellőzni!
Írtam egy privátot a felajánlott cuccaimról.
Most újra elolvastam ezt a beírásodat, és rájöttem, hogy többnyire olyan dolgokat ajánlottam, ami nem biztos, hogy kellene neked... Kérlek, nézd át és válaszolj rá!
A megbeszélt cuccok (+ 1-2 meglepetés... ) átadva Gafly kollégának.
Neki ezúton is köszönet a fuvarozásért!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |