Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Macska nélkül.
Elvileg döglött. A Casio. Kétoldali postaundorom van. Nem tudom, Gafly 16-án visz-e Neked valamit, mert az megoldható. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2024
Tök jó!!!
Macska van itt is. Sajnos nem hoz nekem semmit. Nem tudom hoz e errefelé valakinek. Utána érdeklődöm. Ha nem jön össze, akár fel is utazom érte. Később kereslek.
Szerintem a Budapest, Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Bócsa, Csongrád, Budapest körbe még egy Békéscsabát beiktatni eléggé megerőltető lenne.
Ugyanakkor ha elhozod hozzám a szintetizátort, akkor innen valahogy csak eljut Békéscsabára. Talán hamarabb is, mint 2025-ös találkozó. ![]()
Köszönöm szépen.
Akkor. Marad a személyes szállítás.
Ha tőlem viszed el személyesen, akkor egy "buszással" kevesebb.
![]()
Még az utad előtt beugrom vele. Szerintem Csabától Vásárhely közelebb van, mint Pest. De ha ráérős (m)nyugger, akkor ... Ő dönt.
Látod ez egy zseniális ötlet
![]() Akkor ezt is viszem Hódmezőre. Jó kis találkozó alakul 16.-án. ![]()
Vonat nagyjából óránként jár, és ugyanannyi a menetidő is...
Na! Ez jó ötlet.
Megteszed, hogy elhozod Hódmezővásárhelyre? (Csütörtökön voltam ott). Mégiscsak közelebb van mint Bpest.
Ha már ilyen szépen megköszönted ... nesze neked, még egy
![]()
Ez is az enyém lehet?
Még nagyobb köszönet érte. Eljuttatod Gaflyhoz? Ennek mi a baja? A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2024
Természetesen elviszem ezt is Hódmezőre.
Lazsi mester még sötét ló, mert nem tudom térfogatilag mennyi cuccot küld, és hirtelen odafelé tele lett a hátsó ülés már most emberekkel. Szerdán este már okosabb leszek... ![]()
Ha 16-án jöttök és lesz időtök, akkor nálunk a parkerdőben ( tőlünk 5-600m-re ) lesz a XII. Bócsa tor és böllér találkozó. Lehet kóstolni is, csak akkor tudnom kellene hogy hány főre számítsak,mert akkor intézek kóstoló jegyet.
Nagyon csábítóan hangzik, de Hege88 fórumtársunk meghívott
![]() ![]() Granpa persze ipari mennyiséget be tud kebelezni, Sany mester kapacitását nem ismerem. ![]() Ha előbb mondod, akkor kezdhettük volna a kört ott is. Ámbár még most is újratervezhetjük. ![]()
Ez alapján tervezhettek:
Bővebben: Link
Melyik állomáson kell leszálljak? Nagyállomás, vagy Népkert?
A bajukat nem tudom. Már van vagy 15 éve, hogy beléjük néztem.
A kicsi kéknek a félhangjai meg a (piros) dob gombjai jók, a fehér billentyűkre nem reagál. A nagyra adtam tápot, de kakukk. 15-ig elgurulok Gaflyhoz.
Amúgy nagyon jó ötlet.
![]() Szerintem megnézzük, és viszek pár kajás dobozt, hátha marad még töltött káposzta délutánra. Sült vérről nem is álmodok. Amit a múltkor kaptunk fórumtársunktól, az nagyon finom volt. ![]()
Ezt ne tőlem kérdezd, mert nem én lakok ott. Amúgy szerintem a Nagy.
![]()
Ne készülj nagy falásra. 1000Ft.-ért nem fognak bezabáltatni. Kóstoló!
Adnak azért rendes adagot. Főleg ha van protekció
![]()
Ha frissen elvitelre hozol reggel egy sült vért, és bevágod a hűtőbe, annak nagyon örülnék.
![]()
... onnan mennénk majd Bócsára.
Szerintem csak Ti a "pesti mag" menjetek majd Bócsára, mert amúgy elég nagy kerülő lesz/lenne. Hazafelé nektek útba esik majd...
Kérjük az OFF-topic bejegyzéseketnmellőzni!
Írtam egy privátot a felajánlott cuccaimról.
Most újra elolvastam ezt a beírásodat, és rájöttem, hogy többnyire olyan dolgokat ajánlottam, ami nem biztos, hogy kellene neked... Kérlek, nézd át és válaszolj rá!
A megbeszélt cuccok (+ 1-2 meglepetés...
![]() Neki ezúton is köszönet a fuvarozásért!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |