Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hozom-viszem, veszem-küldöm!
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Darth Maul hozzászólása Sze, 20:04 /

Elsősorban a környezettudatosság jegyében jött létre ez a téma. Másodsorban az emberiesség és a jószándék miatt.
Sokan járják az országot eltérő okok folytán, munka, vásárlás, hobbi, stb. Ha éppen útba esik, vigyük hát el egymás kisebb nagyobb csomagjait, ne kelljen erre külön futárral szennyezni a természetet.
Esetleg ha valaki egy boltból vásárolna és az nem szállít, vagy igen de annak költsége a termék értékéhez, méretéhez képest aránytalanul drága, (pl. beférne az a pár alkatrész egy borítékba) segítsünk annak beszerzésében.
Továbbá ha valaki mégválna egy tárgytól, de nincs rá ideje, módja vagy nem tudja becsomagolni, postára vinni és elküldeni, vegyük le ezen terhet a válláról.
(Fontos! Ne zaklassunk senkit privátban akiről tudjuk, hogy ott lakik! Kizárólag itt jelezzük mit szeretnénk, és ha van aki tud és hajlandó is segíteni, az itt jelezze neki.) A részleteket ezután privátban folytathatják a felek.
(#) Darth Maul válasza Darth Maul hozzászólására (») Sze, 20:06 /

És ha már megnyitottam a témát kezdeném is egy kéréssel. A Pécsi, Kecskeméti vagy Soltvadkerti lidl-ből (regionális ajánlat) szeretnék venni egy kézi körfűrészt, amit igen jó áron kínálnak, de nem jutok el oda. Ha valaki venne egyet nekem és elküldené azt postán, hálásan megköszönném.
(#) Gafly válasza Darth Maul hozzászólására (») Sze, 20:14 / 1

Akkor vigyed már el az ipari mennyiségű ingyen vihetős cuccot, amit összetarháltál, és itt rohad a garázsomban hónapok óta.
(#) Darth Maul válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 20:41 /

Ment egy privát, intézkedem.
(#) bbb válasza Darth Maul hozzászólására (») Sze, 20:45 /

Én úgy látom az lesz Debrecenben és Békéscsabán is
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem