Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! Köszönettel elfogadnám. Írtam üzenetet.
Szia!
A hangfal is kell neked? Mostanra sikerült találnom valakit aki elhozná?
Szia!
A hangfalra nincs szükségem viheted nyugodtan.
Szia!
Én köszönettel elfogadnám a hangfalat. Egy ismerősöm fog érte menni ezen a héten. A részleteket megírom magánban. Laptop HDD, TabletEgy működő laptopból származó, leformázott 250GB-os SATA HDD és egy régi 512MB RAM-mal szerelt 7inch-es tabletet továbbadnék.A laptop könyvolvasásra tökéletes, másra nem igazán, az érintő felületén van egy repedés, amit a piros nyíl mutat, A repedés által bezárt sarokban nem érzékel, de a nagyobb részen igen. A kijelző alatta sértetlen. Az akksija úgy rémlik, hogy még használható. Ha kell mikro USB kábel a tablethez, akkor tudok túrni a dobozból. Budapesten a Corvin negyed mellett tudom odaadni, sajnos lábsérülés miatt nem tudom elvinni sehova. Ha van cserébe USB A-USB B-s kábel (mint a nyomtatókhoz) az jöhet érte cserébe.
Köszönettel elvinném, USB kábelt tudok adni.
a két monitor érdekelne, ha még nem csaptak le rá.
Magnetron15. kerböl elvihető. Vagy postázhatom is.Elvileg a kupakhiányon kívül nincsen baja. A beszerzett kupak kicsit nagy rá. Hibás dugasztápok15V és 12V-os dugasztápok vegyesen, hibásak, elvihető de postázom isÉrden vannak. 23db hibás 3.5\" HDD23db 3,5" többnyire 15krpm, SAS HDD elvihető.Postázom is ha szeretnéd, amúgy ez is Érden van. Zigbee mozgásérzékelőVan egy Zigbee-s mozgásérzékelőm, amit tévedésből rendeltem, és nem tudom használni.A csekély értéke miatt nem szeretném postázni, mert a postázás valószínüleg többe kerülne, mint amennyit ér. Meg lusta is vagyok hozzá. Tehát ha kell valakinek az érte jön Miskolcra. Ezen kívül van még egy fejhibás Canon MG 6450-es nyomtatóm. Sajnos üzemképtelen, de sajnálom kidobni. Ehhez van vagy két garnitúra utángyártott festékpatronom is. Azt is adnám vele. HP nyomtatóhoz van még 5-6 db bontatlan gyári festékpatronom, de már rég lejárt a szavatosságuk. Ezek is elvihetőek. Ha érdekel valakit, megnézem a pontos típusát.
Szia,
Èn szeretnék jelentkezni a mozgásérzékelőre és a Canon nyomtatóra ès patronokra ha még megvannak. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2024
Számítógépes cuccokSzámítógépes USB dugós nyomtató kábel (szürke színű) ingyen elvihető.Lift infra sorompóIngyen elvihető a címben is említett lift technikában használatos infra adó-vevő egységek.Kaptam, állapotukról nem tudok semmit sem. Bp. XXI kerület, nem postázom. A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2024
Szia!
Engem érdekelne. Kis idő múlva jelzem hogy el tudják-e hozni nekem. Apc Smart 700 UPS, Motorola Radius Gp300Ingyen elvihető egy Apc Smart 700 UPS és egy Motorola Radius Gp 300 rádió adó-vevő.Több, mint 20 évvel ezelőtt még működtek, most nem tudom... Bp XXI kerület, nem postázom...
Szervusz Tomee!
Szeretném elkérni a berendezéseket. Üdv.
A Motorola-t elfogadnám.
30 éve ilyeneket árultam. 10 havi fizetésembe került. Szép emlékek lenne a könyvespolcon.
Granpa ha leszállítja a hátizsákjában szombaton reggel, akkor Motorola is le lesz szállítva a szintetizátorokkal együtt Hódmezővásárhelyre, és a lift micsodák is Remcinek. Lehet abból még lejmolok, ha másért nem, Békéscsabára.
Holnapi napom eléggé zsúfolt, nem tudok rohangálni....
Írjatok üzit, hogy ki és mikor jönne a cuccokért, már követni sem tudom, hogy kinek mi kell.
Írtam granpának, amint válaszol,jelzem. Köszi.
Ezt a részét már én sem tudom követni,hogy kinek mire támadt kedve
De ami szombat reggel nyolckor itt van, azt elviszem Hódmezőre/Bócsára. Granpát is beleértve.
Mackopajtásé a rádió.
Az infa meg az UPS vihető.
Szia! Ha az infrákból van 2 teljes pár, erősítővel, akkor elvinném őket, meg az ups-t is. Érte tudok menni.
Köszönöm szépen. Privátban megkereslek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |