Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK terv ellenőrzése

Témaindító: Paso, idő: Okt 4, 2005
Lapozás: OK   200 / 200
(#) kokozo válasza gyula66 hozzászólására (») Pé, 19:19 /

Szia! R2 bekötése biztos nem jó mert nem a potihoz megy hanem az ic testjével sorba, ebből adódik hogy az ic 4-es lába se jól van bekötve.
(#) proli007 válasza gyula66 hozzászólására (») Pé, 21:57 /

Gyula, nekem ez így nagyon zavaros. Elsőként talán az Ic lábszámait kellene tisztázni. A zöld vonalakat igazából nem lehet látni sem. Elsőként talán a tápokat kellene lekövetni, hogy oda megy-e ahova kell.
(#) gyula66 válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 7:03 /

Köszönöm a válaszokat. Közben már én is rájöttem hogy nem igazán lett ez jó. Újra tervezem .
(#) proli007 válasza gyula66 hozzászólására (») Szo, 10:16 / 2

Na nem tudom hogy haladsz, én megpróbáltam lerajzolni, (a magam módján) hogy lehetne összehozni. Én a programot nem ismerem, de elég béna ez a "háromlyukas panel".
A hozzászólás módosítva: Szo, 10:18
(#) gyula66 válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 13:33 /

Nagyon köszön a segítséget! Rengeteget segítesz nekem. Ilyen panelom van itthon illetvé még a képen látható.
(#) proli007 válasza gyula66 hozzászólására (») Szo, 15:00 /

Ezen "kapirgálni" kell, mint a kis kakas! Aztán vagy meg lesz a gyémánt félkrajcár, vagy nem.
Minden ilyen panel, egyfajta gondolkodásmódot kíván. Ez olyan mint a kötés, gyakorolni kell.
De ezen ugyan úgy elkészítheted a rajzom alapján. Csak nem kell átkötözgetni, hanem ahol nincs vízszintesen átkötve a feketével, ott átvágod a fóliát.
(#) gyula66 válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 15:29 /

Megnéznéd? A te rajzodat felszhasználva.
(#) proli007 válasza gyula66 hozzászólására (») Szo, 15:34 / 1

Jónak néz ki, egy kivétellel, az R1 a +5V-ról jön, nem a GMD-ről, mint Nálad.
(#) gyula66 válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 15:37 /

Javítottam.
(#) proli007 válasza gyula66 hozzászólására (») Szo, 16:05 / 1

Rendben.
(#) gyula66 válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 19:58 /

Nagyon köszönöm a projekthez nyújtott segítségedet!
Következő: »»   200 / 200
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem