Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Utolsó tétel (szintetizátorok mnyuggernek) is megérkezett, szombaton megyünk.
Darth Maul még gondolkozik, hogy ingyen házhoz szállítás, vagy fizetett posta legyen. CsatlakozóAutós levegő kompresszorhoz keresek csatlakozót.
Ha nem akad senkinek a fiókban, akkor szivargyújtó apa a lánykori neve.
Szerintem minden autósboltban lehet kapni.
Szent helyek megtekintésére minden készen áll holnapra.
Szia ! Találtam neked RF modulátort !
487,5 km lett vége , szerintem mindenki megkapta a magáét.
Rendhagyó HE találkozónak is elment volna.
Én is köszönöm a holmikat, és a látogatást.
Asszony is túlélte, ahhoz képest, hogy a délutáni gyerekzsúrra készült, a délután volt az "igazi": Ott aztán volt minden, kockulás, kint rohangálás a sötétben, vérző orr, sírás-visítás..
Mi is köszönjük a vendéglátást.
A vérző orr, sírás-visítás kombót én is majdnem előadtam a fürdőszobából kifelé, néhány elegáns balett mozdulat kiséretében. Aztán elmormoltam magamban, hogy ki a fene tesz lépcsőt ide, és helyrebillent a világbéke. Merthogy nézzen az ember a lába elé.
Köszönöm a cuccokat, meg hogy vállaltátok a postás szerepét.
Samsung S3550SziasztokNincs valakinek elfekvőben a fiók mélyén ilyen őskövület telefon? Samsung S3550 Esetleg gombsor, flex kábel SATA házat keresekKülső HDD- hez keresek házat USB csatlakozással.2.5" -os HDD -hez keresek házat hátha van valakinek aki már nem használja . Köszönöm Sanya
Én is köszönöm a vendéglátást és a találkozást.
Egy kicsit rövid volt, de hátha majd legközelebb...
Nekem csak ezek vannak:
• Samsung GT-E255GSMH (Vodafonos) • Samsung GT-E1150I (elvileg független)
Szia ,
köszönöm szerintem megfelel . Írok elérhetőséget és megbeszéljük a részleteket üdv Sanya
Köszi de csak az adott típus lenne megfelelő mert pótalkatrésznek kellene.
Deprez műszerFejér megyén belül van valakinek volt mérős deprez műszere? A multinak annyi és kell egy B műszer.
Dehát pont Te ajándékoztad el nemrégen az Univo-dat.
Nekem olÿan kell amihez nem kell elem. Magyarán teljesen passzív ebből a szempontból nézve.
Ok ok passziv , de akkor csak U és I mérés .... ellenállást már nem fog mérni. Csak külső segédtáppal.
Áram mérő van 1A és 1mA méréshatárral.
Ez a feltétel nem fog teljesülni, ha ohm mérés is fontos. Régen is kellet hozzá áramforrás, akkor is ha totál passzív műszer volt volt (R=U/I)..
A hozzászólás módosítva: Pé, 17:51
Hello! Talán először tisztázni kellene, mit akarsz "telep nélkül" mérni. Feszültséget és áramot lehet, mert az maga táplálja a műszert.
Ellenállást nem, mert ha nincs telep, mi fogja kiváltani az áramot amit tulajdonképen mér a Deprez? Az ellenállás passzív jószág! Mert így teljesen megvezeted a bandát!
A jó öreg kis műszer. Igaz sok replika van, de egy tartós 1,5 V-os elemmel, szerintem, kb. 10 évig simán elmegy.
Valaha volt egy iskolai bemutató készletem amiből a volt mérő ki volt terjesztve 5V-ról 50 és 500V-ra. Az áram mérő is kapott söntöt. Ma már egyik sincs meg.
Akkor miért nem iskolai műszert kérsz?
De mi bajod volt az INUVO-val, hogy elajándékoztad. Annál is csak az OHM méréshez kellett elem. Ráadásul egy satelit egysége volt, le lehetett húzni róla. A nélkül is használható volt jó gyenge 1000ohm/V érzékenységgel.
PC tápKeresek olyan legalább 700W-os ATX PC tápegységet, amin megvannak a 6 pines és 8 pines videokártya tápcsatlakozók, de nem egymás mellett, hanem külön-külön kábelkötegen. Valamint kell, hogy legyen rajta Molex tápcsatlakozó is.A 12V-os ágának gond nélkül el kell bírnia egy GTX 980 Ti videokártyát, három HDD-t és egy Intel Core i5-7400 processzort is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |