Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok

Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   60 / 61
(#) Landsmann válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 15, 2024 /

Nekem nincs különbség. Ugynaannyi idő alatt indul el. Rákattintástzól számítva kb 8-10 másodperc és teljesen betölt.
(#) Rosszmáj válasza bbb hozzászólására (») Aug 15, 2024 /

Akkor ígyjártam (ígyjártunk). De azért röhej, nem kicsi cég, (valószínűleg) nem sufniapp - és így működik. Ennyi fért bele egy 154 MB terjedelmű appba.
Ennyi erővel lehetne egy checkbox az appban "Wifi kikapcsolása az app használata alatt"
(#) bbb válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 15, 2024 / 1

Van egy másik app is, ami így viselkedik, de nem emlékszem rá melyik az (nem figyeltem annyira oda rá, mikor mondták). Minden esetre furcsa kicsit a dolog. A jelenség okára úgy tudnál fényt deríteni, ha felraknád a tpacketcapture appot, azzal csinálnál a hálózati forgalomról mentést, mikor wifin vagy, illetve, mikor mobilneten. A kettőt összehasonlítva talán rá lehet jönni merre akad el a hálózati forgalom. Biztosan valami időtúllépéses történet van a háttérben, elképzelhetőnek tartom, hogy valami port nincs átengedve a NATolt hálózatodon és a szolgáltatót kell miatta piszkálni. Viszont ez ugye csak akkor derül ki, ha az ember elkezdi magát mélyen beleásni a hálózati forgalomba...
(#) mikrodigit válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 15, 2024 /

Nekem egyformán, 7-8 másodperc alatt tölt be.
(#) Rosszmáj válasza bbb hozzászólására (») Aug 15, 2024 /

Kösz. Akkor inkább maradok az "ígyjártam" verziónál.
(#) Macsek71 válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 16, 2024 /

Régebbi történet :
Az akkori vörös szolgáltató mobil-alkalmazása csak mobilnet használatával működött - csak saját hálózaton. WiFi-n sem ...

most nem tudom már nem vagyunk ügyfelek
(#) Régi motoros hozzászólása Szept 4, 2024 /

Üdv!

Nagyközönség véleménye szerint, mire használható egy ilyen vagy hasonló gazdaságos kínai tablet?
Ér ez ennyit, ha nem játékos fan vagyok, csak néha tartalomfogyasztásra yt videók nézésére közben BT hangátvitelre használnám a minihifi közt? Amikor meg épp nem erre, futtatható rajta osztott képernyőn eWeLink és SmartLife alkalmazások? Vagy mondjuk napelem inverter alkalmazás mondjuk WachPower vagy hasonló, bár nem tudom annak létezik e androidos verziója.
(#) Udvari Zsombor válasza Régi motoros hozzászólására (») Szept 4, 2024 /

Talán 720p YouTube valamint internet rádió működhet rajta. Böngészőnek a "Dolphin"-t javasolom, nekem (telefonon) bevált. Ha nem túl erőforrás igényesek az általad említett appok, akkor működhet, bár még sose használtam osztott képernyős módot.
(#) minitrue válasza Régi motoros hozzászólására (») Szept 4, 2024 /

A linkelt eszköz átverés, ez látszik az egycsillagos értékelésekből. Valójában csak Android 7-es, a processzor négymagos, a kijelző felbontása kisebb, a megadottnál sokkal kevesebb RAM és háttértár van benne. Én nem vennék ilyet.
(#) Régi motoros hozzászólása Szept 4, 2024 /

Elgondolkodtató, hogy mennyi felhasználó dobálja rá az öt csillagos értékeléseket, és tudatában sincs annak, hogy átvágták. Megmondom őszintén, a visszajelzéseket nem is nagyon néztem, de most, hogy végig görgettem, az is furcsa, hogy "666" visszajelzésből 1-2 felhasználónak jut csak eszébe, hogy egy normális tesztprogrammal ránézzen, és feltárja a valóságot.

Mivel 70%-ban vezérlő / kijelző lesz a maradékban yt nézős, fontos lenne a 11" képernyő méret.
Mint írtam ugyan nincsenek óriási igényeim, de tudnátok e ajánlani valami low buget terméket az említett feladatra?
(#) Régi motoros válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 17, 2024 /

Estét, Android 9 verzió, van az alap asztal első kép, meg a kiterjesztett (vagy nem tudom hogy hívják) asztal második kép, ami akkor jön elő, ha az asztalon csinálok egy felfelé vagy lefelé húzást.
Telepítettem egy új programot, de nem hozott létre parancsikont sehol.
Hogy lehet a másodlagos asztalra az új program parancsikonját kitenni?

Ui.: Ha már parancsikon, lehet a parancsikonok alatt megjelenő szöveget átnevezni, szerkeszteni, vagy sortörést beszúrni valahogy? Pl a "WIFI diag-nostic" nevet a szóköz előtt sort törni, hogy ne elválasztó jellel legyen kiírva?
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2024
(#) SzervízMacska válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 18, 2024 /

Szerintem ez egész más, az asztalok közt általában oldalra görgetéssel lehet váltani.
(#) Rosszmáj válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 18, 2024 /

A 3 ponttól csúsztass a képernyő teteje felé. Ha megjelenik Az összes alkalmazás (karikában 2 sorban 3-3 pont) lehetőség, koppints rá. (De lehet, hogy egyből megjelenik az összes telepített alkalmazás ikonja.)
Rárakod az ujjad a kirakni kívánt ikonra és elkezded oldalra húzni. Ekkor az "Összes alkalmazás" ablak átvált a "DesktopA" ablakodra, de még tartsd az ikont és húzd ki a képernyő szélére, de annyira, hogy "lógjon le róla", ekkor megjelenik a "DesktopB". Vidd az ikont a kívánt helyre és engedd el.
Remélem működik.

Ui.: Szerintem ikonfelirat szerkesztéséhez valami desktop manager kell.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2024

and9.jpg

(#) Régi motoros válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 18, 2024 /

Igen, ha oldalra húzom, akkor marad az eredeti nálam kék háttér. Ha fel vagy le húzom akkor vált át a fekete hátterű képernyőre, a keresősávval a tetején. Azért írtam nem tudom hogy hívják mindegy is.
(#) Régi motoros válasza Rosszmáj hozzászólására (») Okt 18, 2024 /

Ha így teszek, akkor is a DesktopB képernyő jelenik meg. A változás annyi, hogy az újonnan telepített program ikonját betette a legutolsó helyre, amit el akartam érni. De attól tartok, hogy ez újra indítás miatt történt meg, mert estére ki szoktam kapcsolni a készüléket, így tegnap óta volt egy reboot.
Szóval a probléma azt hiszem amiatt megoldódott.
(#) Régi motoros válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 18, 2024 /

Viszont ha már itt járok, lenne egy hardveres kérdés is. Android tablet képernyő kezelésése érdekelne. Ha képernyő csere történik nagyobb felbontásúra, akkor azt felismeri rendesen, vagy nem, mert rögzített a firmware-ben a gyári felbontás? Esetleg lehet e módosítani átírni valahogy az új képernyőfelbontást, hogy kezelje?
(#) Régi motoros hozzászólása Nov 9, 2024 /

:-// :-\\

Üdv!
Egy régi tableten cseréltem érintőképernyőt, de nem tudom, hogy kell előkeresni a képernyő kalibrációs programot. Azt hiszem 4 -es android. Van ebben beépített program, vagy telepíteni kellene egyet?
(#) VIM hozzászólása Kedd, 21:07 /

Az A52 telefon nem látja az endoszkópot.

Sziasztok! Volna egy kis problémám a Samsung A52 telefonommal, mert nem jeleníti meg az endoszkópos kamera képét. Az appot letöltöttem hozzá de a kamera mikro usb-je egy konverteren (Micro-USB/C) keresztül csatlakozik a telefonhoz hiszen annak C-és a csatlakozója. Azt írják valahol, hogy " a telefonnak rendelkeznie kell USB OTG funkcióval (pl. Samsung, Huawei, Redmi, Sony)" Ezt az USB OTG appot is le kell hozzá tölteni vagy honnan tudom, hogy nem az illesztőnek van baja?
(#) bbb válasza VIM hozzászólására (») Kedd, 21:19 /

Amikor bedugod a kamerát, akkor megjelenik a kérdés, hogy mit akarsz vele kezdeni, melyik appot akarod indítani? Az A52-ben van OTG, tudnia kellene használni. Gondolom megpróbáltad már megforgatni a csatlakozót. Igen, tudom, hogy banális kérdés, meg elvileg az USB C-nek mindegy kellene lennie, de a gyakorlat szerint nem mindig van minden láb bekötve az átalakítókban/kábelekben és előfordul, hogy 180 fokkal elfordítva működik.
Meg persze előfordulhat, hogy maga az endoszkópos kamera a vacak - nekem is van, s az egyik rendesen működött a telefonnal/tablettel, másik meg nem.
(#) VIM válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 22:21 /

Igen már fordítottam is a C-és átalakítót, már csak az a kérdés, hogy azzal a mezei átalakítóval van e probléma vagy maga a kamera a hibás? Az átalakítóból kettő is van de egyikkel sem működik. Az a gyanús, hogy a telefon nem is látja, hogy valamit is csatlakoztattam volna hozzá.
(#) Rosszmáj válasza VIM hozzászólására (») Kedd, 23:05 /

Én is így jártam, a telefonnal sehogy nem akart összejönni, a laptoppal meg elsőre.
Ha ilyen, akkor "szériahibás".
(#) Rosszmáj válasza Rosszmáj hozzászólására (») 2:55 /

Az előzőről csak lemaradt a kép.
(#) VIM válasza Rosszmáj hozzászólására (») 7:42 /

Szia! A kis kamera ugyan így néz ki csak 5 méteres a vezeték hozzá de nem az Aliról való hanem hazai bolti darab. Az A52 leírásában hol van az feltüntetve, hogy USB OTG-t kezelni tudja? (nem vágom)
(#) KBal76 válasza VIM hozzászólására (») 7:47 /

Ha egy akármilyen pendájvot beledugsz és megy, akkor a telefon jó.Az A52 is van több kivitelben(pl.: A52s 5G is köznyelvben ugyanez a teló). De mind tud OTG-t.
(#) uniman válasza Rosszmáj hozzászólására (») 8:14 /

Elfelejted, hogy a kamerádat, a hozzáadott Usb/ Micro USB átalakítóval használod. A kérdező meg ki tudja miféle adapterrel próbálkozik. Lehetséges az nem is OTG kompatibilis...
Pendrive próbához meg megint másféle adapter kell.
Ezenkívül talán még be is kéne állítani a telefont:
"Settings page > Developer options > Turn on USB debugging
A hozzászólás módosítva: 8:21
(#) Rosszmáj válasza uniman hozzászólására (») 13:42 /

Látod, erre nem is gondoltam, hogy az átalakítónak is támogatnia kellene az OTG-t. Mivel lomipiacról származik kéccá pénzért, az átalakító nem volt benne, túrtam egyet itthon. Még az is lehet, hogy mini USB-s.
Mindegy, ha majd egyszer nagyon endoszkopizálnom kell, viszem a laptopot, legalább nagyobb a kijelző
(#) Udvari Zsombor válasza VIM hozzászólására (») 15:00 /

Én az "AN98" appot használom plug-and-play webkamerákhoz, Androidos file kezelőben "an98" a mappája, "HD WIFI" néven van a Play-ben, kezdő képernyőn és alkalmazásoknál pedig nincs rendes neve ("com.mainActivity.app"), de nekem bevált. [Google Play LINK] Tud pillanatképeket és videót is készíteni, valamint vízszintesen és függőlegesen is képes az eszköz képének tükrözésére ‒ nekem olcsó USB mikroszkóphoz kellett, mert annak tükrözni is kell a képét.
(#) uniman válasza Rosszmáj hozzászólására (») 15:13 /

A laptopba is csak OTG átalakítóval tudod majd bedugni...
De írtam a telefon állítgatásáról is...
A hozzászólás módosítva: 15:14
(#) VIM válasza uniman hozzászólására (») 15:34 /

Nekem ezt tudja a telefonom de az OTG-t nem vagy nem tudom, hogy hol kell beállítani vagy mégis kell egy app hozzá a telefonra.
(#) Udvari Zsombor válasza VIM hozzászólására (») 15:37 /

Keress rá a telefonod típusára, hardveresen kell tudnia OTG-t, különben nem fog működni.
Következő: »»   60 / 61
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem