Fórum témák
» Több friss téma |
Kapunyitó típusSzevasztok!Keresem a képen látható kapunyitó típusát, esetleg rajzát a triak környékének. A MOC kalapot emelt, és mellette 3 ellenállás szétégett. Köszönöm a segítséget. Üdv. M.
Szia konkrét rajzom nincs de ez a lényeg, a fő triak is elpukkant szerintem nálad.
Ebből ki tudod legózni. Ditec Ion6 úszókapu végálláshibaSziasztok!A segítségetek szeretném kérni egy ditec ion6-nál nemrég jelentkező hibajelenség megoldására. Ennél az uszókapumozgató motortípusnál nincs fizikai végálláskapcsoló, hanem tanulóüzemmód után a végállás elérésekor megáll. Ez az elmúlt 3 évben müködött is, de most a tanulóüzemmód után a zárt és olykor a nyitott végállásban a fogaskerék tovább - gyengéden - kattogva rángatja a kaput , lásd linkelt video. Hibajelenség video linkje Ez panelhiba vagy beállítás? Köszönök elöre is minden segítséget!
Szevasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Üdv. M.
Hello! A motort és a kábelt is nézd meg, nem-e az nyírta ki az áramkört. Az OPTO vélhetően azért ment világgá, mert a triac már nem gyújtott be. A relét is nézd meg.
Szevasztok!
A panel szitázva van az alkatrészek alatt, ez egy igen jó pont. Visszább 6 hozzászólással látható. De az ellenállások szétégtek, ezért a nyákon sérültek a felíratok. Csatolom az igen érdekesen kivitelezett áramkör rajzát. Az "X"-ekkel jelölt számok eltüntek. Akinek van ötlete mik lehettek, kérem adjon ötletet. 1XX = 1X2 = XX2 = Köszönöm a segítségeteket. Üdv. M.
Van egy ilyen panelem ha jól emlékszem. Megpróbálom előkeresni
Proteco Elite 4 állórész beragasztásaSziasztok!Van nekünk egy Proteco Kit Elite 4-es kapunyitónk. A jobb szárnya mindig egy kicsit beljebb áll meg. A hiba az, hogy a jobb oldali motor állórésze el tud forogni a házban. Egyszer már beragasztottam. Igaz FBS-sel és gondoltam is, hogy nem lesz hosszú távú, de elég jól bírta. A kérdésem az lenne, hogy ti mivel ragasztanátok be a házba az állórészt?
Kétomponensű epoxi. Olyat ne vegyél, amire gyors kötés (jellemzően öt perc) van írva, azzal tényleg gyorsan kell dolgozni. A szürke színű általában erősebb, mint az átlátszó/áttetsző.
Szia!
Sajnos nem találom,pedig tudom hogy van. De ha nem keresem, akkor biztos meg lesz.
Az enyémről van kép a neten...valamelyik dobozomban pihen.
Szevasztok!
Akkor most is köszönöm szépen mindkettőtöknek. Mostmár csak a triac mögött, előtt, és mellette jobbra kellene az ellenállás értéke. Köszönöm ha előkerül, és megtudom a színgyűrűket, vagy értéket. Üdv. M. |
Bejelentkezés
Hirdetés |