Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » 3D nyomtatás
A Cura van beállítva szeletelőnek...
Növeld a visszahúzást,nálam 5mm a többi végig 0.Én is kipróbáltam ezt a Z hoppot,csak szörösödött töle a nyomat meg engem rettentően idegesített az ugrálása.PLA és PetG vel is tükörsimát nyomtatok.
Gitárgép (húrfeszítő) nyomtatásVan valakinek lehetősége 2 db. gyerekgitár húrfaszító nyomtatására?Méretei: 6.6-ról 6 mm-re kúpos, 28 mm hosszú szár és a vastagabb végén egy 18 mm átmérőjű korong.
Ha jó fekete PETG-ből, akkor persze. Mackópajtás jön pénteken a tabletért, vele elküldöm hozzád.
A korong milyen vastag?
Nem. A korong tengelye merőleges a kúpos hengerre és 6 mm-es a vastagsága.
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2024
Utólag a képek.
A kapott infók alapján lemodelleztem, ha így tetszik, megy a nyomtatóba.
Wisent gyorsszorító pofákSziasztok!Wisent 120x300-as gyorsszorítóm kicsit megsínylette a használatot, a műanyag betétek a pofáin nem bírták a gyűrődést. A hegesztés hője, vagy éppen a láng nem használt nekik és elolvadtak a gyönyörűségtől ![]() Ma nekiláttam lemodellezni a pótalkatrészt, s ez itt az eredmény. Első próbára tökéletes eredmény. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2025
Köszi, a hoszzút lehet kinyomtatom. Nekem is tönkrementek, elvesztek... Kólás kupakot melegítettem rá, az nem esik le
Nyomtató ajánlásSziasztok!Ajánlanátok a Bambu A1 minit kezdő gépnek? Bővebben: Link Volt már egy TronXY a kezeim között, azzal nagyon nem voltam elégedett a sok barkácsolnivalója miatt. Ez elvileg nem kér semmit. Alkatrészeket nyomtatnék vele. Vannak tapasztalatok? Köszönöm, üdv
Szia!
Nekem a nagyobb testvére van az A1 + AMS. Szerintem teljesen jó. Nekem is a második gépem, az elsővel én is sokat szívtam, évekre elment a kedvem tőle, de ezzel még nem sikerült hibás darabot nyomtatni, igaz nincs is túlhajtva. Amíg újdonság volt, sokat ment, sok felesleges f@szságot nyomtattam. Mostanában már csak akkor ha tényleg van valami értelmes dolog. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2025
Exploring the cutting-edge capabilities of 3D printing materials - WebinarSziasztok!Akit érdekel egy kb. 45 perces webinárium az anyagokról: stratasys
Ha nem vagy elégedett a TronXY-val, kidobás előtt keress meg. Van pár upgrade, amivel stabillá tehető. (X5-S400). Dioódás panellel lecsendesedik, az általam tervezett tengelymerevítővel pedig nem ferdülnek el az ékszíjgörgők. PEI lappal könnyebé válik a munka. Ez kb 30eFt beruházás és kis ügyesség. A Bambu-t sokan írják, van ismerősömnek is. Ő elégedett vele.
Köszönöm a javaslatot, de nem aktuális. Kölcsönben volt nálam (kvázi hosszúbérlet). Nagyon nem volt jó, mindig piszkálni kellett rajta valamit hogy egyáltalán elinduljon. Most hogy megvettem az A1 minit, kopogjam le minden ideális! Elsőre indul, és reprodukálható (!!!) kifogástalan nyomatokat készít! Ha valaki csalódás miatt váltana, nagyon tudom ajánlani!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |