Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » 3D nyomtatás
 
Témaindító: KBal76, idő: Jún 9, 2010
Lapozás: OK   203 / 203
(#) Massawa válasza Pali79 hozzászólására (») Csü, 13:13 /
 
Sajnos nekem egyik sem vált be nagyon. A piros szinü ( 2 doboz volt) egyik zacskoban volt a másik nem a helységben teljesen száraz a levegő, egy kicsit melegebb, mint máshol (szigetelt modern padlástér) mindegyik törékennyé vált. Ugyabban a helységben a más szinüek között ilyen gondot nem találtam. Volt olyan szin ( ezüst) meg uj korátol kezdve körülményes volt. Extra beállitást igényel. A fekete a kék meg a zöld mind gondtalan. Zárhato zacskoba szokom őket csomagolni, de a silikagelt már nem mindig teszem bele. Az csak a nedvesség ellen véd, ami a helységben aligha fordul elő.
(#) Pali79 válasza Massawa hozzászólására (») Csü, 21:15 /
 
Köszi! Márkákat tekintve egyformák voltak a pirosak a többivel? Illetve még az is kérdés, hogy mennyi ideig volt tárolva. Gondolom az sem mellékes.
Most az ismerkedés korszakában leginkább olyanokat vettem amihez gyorsan hozzá tudtam jutni. Legfőképp az alzától rendeltem, mert ők voltak a leggyorsabbak. Sikerül vennem pár tekercs gembird, egy esun, egy ctech és egy polaroid márkát. Eddig mind jónak tűnik, bár csak kész mintákat nyomtattam, saját testet még nem kreáltam.
A hozzászólás módosítva: Csü, 21:21
(#) Massawa válasza Pali79 hozzászólására (») Csü, 21:48 /
 
Soha nem törödtem milyen a márka, amikor piros kellett akkor pirosat rendeltem. Ennyi. Valoszinü, hogy azonos volt a zölddel meg a kékkel, mert egyszerre vettem a 4 spulnit, két pirosat meg a másik kettőt.
Következő: »»   203 / 203
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem