Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A program saját topikjában fogok válaszolni:
Bővebben: Link
Üdv,
nálam is feldobta ezt az ablakot /Win7 Prof. x64/ A megoldás, hogy ráklikkelsz a LocalDB 2016 SP1-re, letöltöd és telepíted. Így már működni fog. ballada
Remek munka, lényegesen több funkciója van, mint ez én browser alapú készlet kezelő programomnak. Nálam minden ömlesztve van, ha valamire szükségem van, akkor elkezdem beírni a nevét és megjelenik az összes olyan találat, amben szerepel az a karakterkombináció. Ill. magára a hely megnevezésre is ugyanúgy lehet keresni és akkor azt kapom, hogy milyen alkatrészek vannak abban a dobozban. A példában 16V-os kondikra kerestem rá.
Ez tegnap még bambusz vágódeszka volt.
Azt hittem, azt kérdezed, hogy fára így hogy feliratoztott a kolléga.
Merthogy a műszer skálára kézzel, és tűhegyű alkoholos filccel az tuti...
Jobb, mint a vágódeszka.
Talán akril festék?
Lézernyomtatóval tükörírással rávasalva mint nyákot szokás?
A Reisser csavar ennyire széleken nem repeszti az anyagot, valami varázslat lehet.
A csavar magátmérőt ki kell előre fúrni.
TávirányítóSziasztok!Vettem egy rádiós villanykapcsolót. (kapcsoló + vevő) Felmerült az igény még egy kapcsolóra, de hordozható kiviteben. Bár 433MHz-s távirányítókból a kinálat óriási, mégsem valószínű, hogy kompatibilis lenne a fali kapcsolóval. Pontosabban elég lutri. Viszont 433MHz-s adó és vevő modulból akad itthon pár darab. Nosza gyorsan ráakasztottam egy vevőre a logikai analizátort aztán nyomkodtam a kapcsolót. Így megszerezvén a kódot, már csak bele kellett írni egy aprócska PIC10-esbe, rá egy adó és már működött is. Mivel egy darab 6 lábú mütyürnek nem volt kedvem nyákot faragni, így a képeken látható megoldás készült el.
E14-es Helios 25W-osak. A feliratozás lézerrel van égetve, A csavaroknak előfúrás: magátmérő a fogó, ill. átmenő a szorító lapnál, persze kúp süllyesztve, mert a bambusznád igencsak kemény és könnyen szálkásodó anyag, ezért is vannak az élek felsőmaróval lekerekítve.
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2024
A terhelhetőségéről tudsz valamit? Egy asztallapot vettem, elvileg 100 kg a teherbírása. 2 centi vastag.
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2024
A kúpos süllyesztés meghúzásnál akkor is szétfeszít.
Nagyon erős, főleg ha az egész test bambuszból van, és nem trükközöttek vele, hogy a belsejébe mdf van ragasztva kitöltő anyagként.
Ha ész nélkül húzzák meg a csavart, akkor az acél is megreped vagy a csavar szakad el.
Én még felűről is belekukkantanék...
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2024
Ez így akár nagyon igaz is lehetne, csak az "észszerű" amilyen jól hangzik, annyira nem jelent semmit. Gyakran hallom a kifejezést, sőt magam is használom, de amikor kimondom, azonnal tudom mennyire nehéz lesz ezt ellenőrizni.
Pedig egyszerű ! Szakadás előtt egy menettel kell megállni .
Bedobozoltam a távirányítót.
A zanzásítás nem használt a hatótávnak, (túl kicsi antenna) de a célnak még pont megfelel. Konvektor vezérlőHa már 3D nyomtatás, én is alkotok néha.JLC3DP nyomtatta a dobozt, JLCPCB pedig a nyákot, aztán félig be is ültették. Konvektor vezérlő Óra,hő-páratartalom mérő ,egyedi ledes kijelzővelMi is alkotunk néha (Tibi barátom a hardver én a szoftver részét )
Hello! Nagyon igényes munka! Gratulálok.
Minden elismerést megérdemel. Nagyon kevesen tudnák ezt utánad csinálni. Nem csak kitaláltad, hanem létrehoztad hozzá a speciális gyártóeszközöket is.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 19:42
|
Bejelentkezés
Hirdetés |