Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Azért tettem fel, mert azt gondolnám ránézésre, hogy ez nem tud minőségi hangot produkálni. A Harman Kardon pedig a minőségi márkák egyike.
ExponálásPróbáltam fotózni az egyik közelünkből fellődözött tűzijátékot, ez lett az egyik eredmény, a kép majd' fele lett csak fényes!
Automata beállítás ide nem jó, kézi beállítás kell.
Manuálisan nyomkodtam az exponálás gombot, csak egy ilyen kép lett a sok közül.
Ez a CMOS kamerák hátulütője.
Használj CCD kamerát. Az nem fog lemaradni a villanás feléről.
A telefonomat használtam, CCD fényképezőm nincs.
8-szorosan összesodortam egy pókfonalat. Simán elbírta a fél kilós kulccsomómat.
Ilyesmit inkább video formában rögzits. Majd abbol kiszedheted a használhato képeket. Sok telefon primitiv foto rendszere ilyesmire nem alkalmas.
Egyik másikban van olyan expozicio beállitás ami direkt tüzijátek fényképezésére lett konfigurálva. Azzal használhato fényképeket lehet késziteni.
Elférne a vicces topicban is :
A macskáim jeleztek ugyan, hogy migráns van a lakásban, de nem intézkedtek ... ( nem csodálkozom) Fennakadt a második védelmi vonalon... b, Az Ezeréves Sólyom csapdába került ...
Akkor ezt nézd meg
Sphere Las Vegas
Egy másik érdekesség. Egy kis modellhez egy villogó sárga fény kellett. Néhány éve egy olcso boltban vettem egy csomag elektronikus mécsest ( olcsobban mint a benne levö CR 2032-s cellák. Akkor még nem tudtam mire is lesznek jok, de az árnak nem lehetett ellenállni.
Ma elövettem, hogy kiszedjem a LEDet. A cella még müködöt!! A LED egy kis csavarral van rögzitve s mit látok a LED mindkét lába szetesöben van. Kb 5 mm a toktól van olyan állapotban, hogy forrasztani lehet a maradék láb a hozzáérésre letörött. Mi a fene lehet vagy már itt is rozsdás vasbol csinálták a bronz lábakat? Forrasztva nem volt azaz semilyen kémiai hatás nem volt a lábak mégis elrohadtak. Érdekes. A LEDhibátlanul müködik.
Megáll az ész...
Én meg hüledezve olvasom, hogy a párizsi olimpián kiosztott érmek is rohadnak széjjel fél év után |
Bejelentkezés
Hirdetés |