Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   623 / 625
(#) Massawa válasza erbe hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

A pokot kěrdezd.
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Dec 31, 2024 /

Azért tettem fel, mert azt gondolnám ránézésre, hogy ez nem tud minőségi hangot produkálni. A Harman Kardon pedig a minőségi márkák egyike.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jan 1, 2025 /

Exponálás

Próbáltam fotózni az egyik közelünkből fellődözött tűzijátékot, ez lett az egyik eredmény, a kép majd' fele lett csak fényes!
(#) nagym6 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 1, 2025 /

Automata beállítás ide nem jó, kézi beállítás kell.
(#) Udvari Zsombor válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 1, 2025 /

Manuálisan nyomkodtam az exponálás gombot, csak egy ilyen kép lett a sok közül.
(#) sonajkniz válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 1, 2025 /

Ez a CMOS kamerák hátulütője.
Használj CCD kamerát. Az nem fog lemaradni a villanás feléről.
(#) Udvari Zsombor válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 1, 2025 /

A telefonomat használtam, CCD fényképezőm nincs.
(#) kameleon2 válasza Massawa hozzászólására (») Jan 1, 2025 /

8-szorosan összesodortam egy pókfonalat. Simán elbírta a fél kilós kulccsomómat.
(#) Massawa válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 2, 2025 /

Ilyesmit inkább video formában rögzits. Majd abbol kiszedheted a használhato képeket. Sok telefon primitiv foto rendszere ilyesmire nem alkalmas.
Egyik másikban van olyan expozicio beállitás ami direkt tüzijátek fényképezésére lett konfigurálva. Azzal használhato fényképeket lehet késziteni.
(#) Macsek71 válasza Massawa hozzászólására (») Jan 4, 2025 /

Elférne a vicces topicban is :

A macskáim jeleztek ugyan, hogy migráns van a lakásban, de nem intézkedtek ... ( nem csodálkozom) Fennakadt a második védelmi vonalon...

b,

Az Ezeréves Sólyom csapdába került ...
(#) Massawa válasza Macsek71 hozzászólására (») Jan 6, 2025 /

Akkor ezt nézd meg
Sphere Las Vegas
(#) Massawa válasza Massawa hozzászólására (») Jan 7, 2025 /

Egy másik érdekesség. Egy kis modellhez egy villogó sárga fény kellett. Néhány éve egy olcso boltban vettem egy csomag elektronikus mécsest ( olcsobban mint a benne levö CR 2032-s cellák. Akkor még nem tudtam mire is lesznek jok, de az árnak nem lehetett ellenállni.
Ma elövettem, hogy kiszedjem a LEDet. A cella még müködöt!! A LED egy kis csavarral van rögzitve s mit látok a LED mindkét lába szetesöben van. Kb 5 mm a toktól van olyan állapotban, hogy forrasztani lehet a maradék láb a hozzáérésre letörött. Mi a fene lehet vagy már itt is rozsdás vasbol csinálták a bronz lábakat? Forrasztva nem volt azaz semilyen kémiai hatás nem volt a lábak mégis elrohadtak. Érdekes.
A LEDhibátlanul müködik.
(#) bitmixer válasza Massawa hozzászólására (») Jan 7, 2025 /

Megáll az ész...
Én meg hüledezve olvasom, hogy a párizsi olimpián kiosztott érmek is rohadnak széjjel fél év után
(#) Massawa válasza bitmixer hozzászólására (») Jan 7, 2025 / 1

Na jo ott valaki ki akarta tömni a zsebét, vagy eladni drágán a semmit…
(#) Bakman hozzászólása Jan 9, 2025 / 3

Biztosíték teszt

Tesztelés okostelefon segítségével: Youtube: Play with Junk.
(#) Gafly hozzászólása Jan 10, 2025 /

Litofán

Litofán-t megnézzük testületileg a közelgő országos éves találkozón, Békéscsabán?
(#) Hp41C hozzászólása Jan 10, 2025 / 1

(#) Bakman válasza Hp41C hozzászólására (») Jan 10, 2025 /

Kár, hogy a linkelt videóban ilyen agyrepesztő akcentussal beszél az illető.
(#) cua válasza Bakman hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

Pedig o eleg beszel, vannak azert ezerszer rosszabbak is
(#) Udvari Zsombor válasza cua hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

Azokat tudom igazán utálni, ahol a video címe/leírása angol, de emberünk pl. hindiül magyaráz, emiatt semmit se lehet érteni!
(#) bbb válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

Kapcsold be ilyenkor az automatikus fordítást. Ugyan csak felirat lesz és nem hang, de legalább a hindivel nem kell bajlódnod
(#) Bakman válasza cua hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

Nem is igazán akcentus, hanem hanyag, igénytelen. A szavak felét elfelejti kimondani. Legalábbis nekem úgy tűink. A szó szerinti akcentussal általában nincs baj, mert az illető lassabban szokott beszélni mint az angol anyanyelvűek, de ez valami katasztrófa.
(#) Udvari Zsombor válasza bbb hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

Az automatikus fordítás az ilyen videók többségénél nincs az opciók között.
(#) cua válasza Bakman hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

Hat errol tudnek meselni A kiwik fele csukott szajjal beszel de legalabb gyorsan, es szo szerint veszik az 'e' kiejteset.. (lasd pl. pen -> pin, es az elengedhetetlen deck -> dick ).
Az aussie is hasonlo kategoria. Ez persze nem mindenkinek nehez, de nekem kuzdos.
(#) Bakman válasza cua hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

"Egy-két" akcentusba belefutottam személyesen is (Sócia), valamint sok videóba, de nekem eddig ez a narrátor a negatív rekord.
(#) exabit válasza Bakman hozzászólására (») Jan 11, 2025 /

Egészen fura hogy te így hallod. Szerintem artikuláltan, kifejezetten szépen beszél, brit akcentussal. Engem akivel ki lehet kergetni a világból az a DiodeGoneWild youtuber.
(#) cua válasza exabit hozzászólására (») Jan 12, 2025 /

Azt a fickot egyetlen-egyszer kezdtem el nezni, aztan gyorsan mentem is tovabb. Tok mindegy mennyire lenne erdekes amirol beszel, mert szamomra hallgathatatlan...
(#) Inhouse válasza cua hozzászólására (») Jan 12, 2025 / 2

Nekem még idegen nyelv sem kell, nem tudok megnézni egy Bakai Lajos videót sem...
(#) Gafly válasza cua hozzászólására (») Jan 12, 2025 / 1

Számomra etalon az ír és a skót. Annyira szépen és ízesen beszélik az angolt. Az amcsik is, csak másképpen. Azzal szokott lenni a bajom, hogy egyiket sem értem. Leginkább oda jutunk, hogy küldjed el levélben, majd elolvasom.

Humoruk is sajátos, Janit például a világból ki lehetett kergetni azzal, hogy tényleg annyira spórolósak vagytok?
Soha nem jött le neki, hogy csak zrikálom.
(#) adapter válasza exabit hozzászólására (») Jan 12, 2025 /

Tényleg!
Bár én inkább csak végig nevetgéltem, és megmutattam a gyereknek mint rossz példa......
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2025
Következő: »»   623 / 625
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem