Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Azért tettem fel, mert azt gondolnám ránézésre, hogy ez nem tud minőségi hangot produkálni. A Harman Kardon pedig a minőségi márkák egyike.
ExponálásPróbáltam fotózni az egyik közelünkből fellődözött tűzijátékot, ez lett az egyik eredmény, a kép majd' fele lett csak fényes!
Automata beállítás ide nem jó, kézi beállítás kell.
Manuálisan nyomkodtam az exponálás gombot, csak egy ilyen kép lett a sok közül.
Ez a CMOS kamerák hátulütője.
Használj CCD kamerát. Az nem fog lemaradni a villanás feléről.
A telefonomat használtam, CCD fényképezőm nincs.
8-szorosan összesodortam egy pókfonalat. Simán elbírta a fél kilós kulccsomómat.
Ilyesmit inkább video formában rögzits. Majd abbol kiszedheted a használhato képeket. Sok telefon primitiv foto rendszere ilyesmire nem alkalmas.
Egyik másikban van olyan expozicio beállitás ami direkt tüzijátek fényképezésére lett konfigurálva. Azzal használhato fényképeket lehet késziteni.
Elférne a vicces topicban is :
A macskáim jeleztek ugyan, hogy migráns van a lakásban, de nem intézkedtek ... ( nem csodálkozom) Fennakadt a második védelmi vonalon... b, Az Ezeréves Sólyom csapdába került ...
Akkor ezt nézd meg
Sphere Las Vegas
Egy másik érdekesség. Egy kis modellhez egy villogó sárga fény kellett. Néhány éve egy olcso boltban vettem egy csomag elektronikus mécsest ( olcsobban mint a benne levö CR 2032-s cellák. Akkor még nem tudtam mire is lesznek jok, de az árnak nem lehetett ellenállni.
Ma elövettem, hogy kiszedjem a LEDet. A cella még müködöt!! A LED egy kis csavarral van rögzitve s mit látok a LED mindkét lába szetesöben van. Kb 5 mm a toktól van olyan állapotban, hogy forrasztani lehet a maradék láb a hozzáérésre letörött. Mi a fene lehet vagy már itt is rozsdás vasbol csinálták a bronz lábakat? Forrasztva nem volt azaz semilyen kémiai hatás nem volt a lábak mégis elrohadtak. Érdekes. A LEDhibátlanul müködik.
Megáll az ész...
Én meg hüledezve olvasom, hogy a párizsi olimpián kiosztott érmek is rohadnak széjjel fél év után
Na jo ott valaki ki akarta tömni a zsebét, vagy eladni drágán a semmit…
Biztosíték tesztTesztelés okostelefon segítségével: Youtube: Play with Junk.LitofánLitofán-t megnézzük testületileg a közelgő országos éves találkozón, Békéscsabán?Mérnőki hibaTömeges fotosokszorozó pusztulás
Kár, hogy a linkelt videóban ilyen agyrepesztő akcentussal beszél az illető.
Pedig o eleg beszel, vannak azert ezerszer rosszabbak is
Azokat tudom igazán utálni, ahol a video címe/leírása angol, de emberünk pl. hindiül magyaráz, emiatt semmit se lehet érteni!
Kapcsold be ilyenkor az automatikus fordítást. Ugyan csak felirat lesz és nem hang, de legalább a hindivel nem kell bajlódnod
Nem is igazán akcentus, hanem hanyag, igénytelen. A szavak felét elfelejti kimondani. Legalábbis nekem úgy tűink. A szó szerinti akcentussal általában nincs baj, mert az illető lassabban szokott beszélni mint az angol anyanyelvűek, de ez valami katasztrófa.
Az automatikus fordítás az ilyen videók többségénél nincs az opciók között.
Hat errol tudnek meselni A kiwik fele csukott szajjal beszel de legalabb gyorsan, es szo szerint veszik az 'e' kiejteset.. (lasd pl. pen -> pin, es az elengedhetetlen deck -> dick ).
Az aussie is hasonlo kategoria. Ez persze nem mindenkinek nehez, de nekem kuzdos.
"Egy-két" akcentusba belefutottam személyesen is (Sócia), valamint sok videóba, de nekem eddig ez a narrátor a negatív rekord.
Egészen fura hogy te így hallod. Szerintem artikuláltan, kifejezetten szépen beszél, brit akcentussal. Engem akivel ki lehet kergetni a világból az a DiodeGoneWild youtuber.
Azt a fickot egyetlen-egyszer kezdtem el nezni, aztan gyorsan mentem is tovabb. Tok mindegy mennyire lenne erdekes amirol beszel, mert szamomra hallgathatatlan...
Nekem még idegen nyelv sem kell, nem tudok megnézni egy Bakai Lajos videót sem...
Számomra etalon az ír és a skót. Annyira szépen és ízesen beszélik az angolt. Az amcsik is, csak másképpen. Azzal szokott lenni a bajom, hogy egyiket sem értem. Leginkább oda jutunk, hogy küldjed el levélben, majd elolvasom.
Humoruk is sajátos, Janit például a világból ki lehetett kergetni azzal, hogy tényleg annyira spórolósak vagytok? Soha nem jött le neki, hogy csak zrikálom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |