Fórum témák
» Több friss téma |
Valami ellenállás (impedancia) mérő lehet.
Van egy oszcillátor, és egy váltakozó feszültség mérő. A panelen látható két csatlakozási pont, ami valami érzékelőé lehet. Az előlapon látható méréshatár 100 000 (gondolom ohm) - 5 M(ohm)
Szia. Köszönöm szépen a választ akkor nekem nem nagyon lesz rá szükségem.
Sem használati, sem üzeleti értéke nem számottevő szerintem.
Ingyen vihetőben esetleg kell valakinek. Bakony elektronikaSziasztok! Kezem ügyébe került a fotón látható Made in Hungary elektronika, ha jól sejtem a logót, akkor Bakony művek... Tudja valaki, hogy mi ez?
Szia!
Mivel Bakony, ezért elektronikus gyújtás doboz lehet. Ki ismeri fel?Üdvözlök mindenkit! Valami kurrens volt anno; valaki felismeri?
Szia!
Igen, Bakony. Ikarus feszültségszabályzó volt hasonló. 10 pines 1 cellás Li-ion töltő ICSziasztok!Egy Autec A08 távirányítóban lévő töltő IC típusát szeretném kideríteni. 10 pines, rajta a feliratok: AAAC 1702. A panel amin van nyugati félvezetőkből épül (Atmega128A, MSP430, LM3674), Van valakinek valami ötlete a lábkiosztás alapján milyen IC lehet ez?
Szia! Olvasható felirattal le tudod fotózni?
MCP73833-FCI/MF Stand-Alone Linear Li-Ion / Li-Polymer Charge Management Controller DFN-10 tokban
Szia!
Attila86 forrasztóállomás kijelző panel. Cikkek között fent van.
Köszönöm szépen!
Köszönöm! Már rég elfeledtem, mert nem készült el a dolog. Az IC-t is odaadtam valakinek.
Annak is csak kicsi darabja.
Szerintem ezt is add oda beszerzési (ingyen) áron bárkinek(, aki fel is használja). Például van neki: - doboz - többi nyák, - trafó - páka - kijelző - kedv az építéshez - használni is fogja, ha elkészül...
Már a felvetéskor írtam, hogy viheti, akinek kell.
Akkor itt van a topicja.
Lehet sokat dobna a marketingen, ha az építőkészlet többi darabja is előkerülne. PS3 Slim DVD szalagkábelHello,Kéne javítanom egy PS3 Slim-et (CECH-2004B), amiben nincs DVD szalagkábel, és megsérült az alaplapi csati. Valahonnan be lehet szerezni ezt a kábelt, ahol nem rablás árban van...? Vagy tudja esetleg valaki, hogy milyen cikkszámon érdemes keresni, mert ha a gépre keresek, akkor össze-vissza kapok mindent, csak értelmes találatokat nem. Köszi ![]()
Hali!
Rendeltem innen kb. 3 éve. A méret megadásnál pontosnak kell lenni. Nekem jó lett. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2025
A PS3 Slim optikai meghajtó csatlakozója csanúsan nem 1,25mm pich-es kábellel van... Az egész csati vagy 12-13mm. Szóval konkrétan olyan kábelt keresek. (Mindenesetre köszi, máshoz ez jól fog jönni)
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2025
Egy kérdést csak egyszer, egy helyen teszünk fel!
Újabb fejlemények:
1. kép: a kék, 700 -as(!?) feliratú alkatrészek, amik mindkét irányba 0,4Ω ellenállást mutatnak (tekercsek lennének?). 2a és 2b kép: 1. csillám kondi; 7. kék, kerámia kondenzátorra emlékeztető alkatrész kb. 178pF, 215,5kΩ értéket mutat; 9.(lila árnyalatú alkatrész, talán varisztor?!) teljes szakadás. F421, F422, F423 jelzésű tranzisztorok azonosításaSziasztok!Milyen TO-92 tokozású tranzisztorokat jelölnek F421, F422, F423 kóddal? Ez nem az első eset, hogy nem találom sem az alldatasheet.com webhelyen, sem az általam is ismert adatbázisokon. A segítséget előre is köszönöm! ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2025
GAL 1880 CV akku töltő tranzisztor (18 H?)Sziasztok!Egy hibás Bosch akkutöltő (GAL 1880 CV) nagyfeszültségű oldalán találtam egy SMD tranzisztort, ami gyanús, hogy nem jó (még nem forrasztottam ki, így nem lehetek biztos benne, de gyanús, hogy ez a rövidzáras). Sajnos az egész le van kenve ilyen szigetelő takonnyal, de egy fél óra vakarászás után sikerült annyit kiderítenem róla, hogy egy 18-as szám van rajta, meg rá merőlegesen talán egy H betű ld. csatolt kép. Tudtok segíteni, hogy ez pontosan mit jelent? Köszi
Frissítés: talán ez? BC846BT. Csak akkor nem 18, hane 1B. De a H betűvel továbbra sem tudok mit kezdeni...
![]()
Ha a felirat elsö két betűjéhez igazítva nézzük a feliratot akkor az nem H betű. Az elforgatás szerintem külön kérdéseket vethet fel...
Találtam a neten pár hasolnót, de pont ilyet nem. Lásd csatolt képek.
Találtam a neten pár hasolnót, de pont ilyet nem. Lásd csatolt képek.
Illetve még egy kérdés: ha arról van szó, aminek az adatlapját belinkeltem, azon a lábak kiosztásánál van valami fura: bal alsó 12, jobb alsó semmi, felül a hármas láb. Én vagyok műveletlen (nem kizárt), és nem értem, hogy ez mit jelent, vagy csak nem tud pdf-et szerkeszteni aki az adatlapot csinálta? |
Bejelentkezés
Hirdetés |