Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Idézet: „Slide two fingers downwards starting from the top of the screen. Press the settings icon. Press Backup & reset. Press Factory data reset. Press RESET PHONE. Press ERASE EVERYTHING. Wait a moment while the factory default settings are restored.” Ugyazez képekkel.
Ezen vagyok túl de most ezt kéri.
Ez nem helyreállítási email, hanem amint írja is igazoló. Mivel a fiók nem lett eltávolítva a telefonról, vagy a telefon a fiókból, igazolnod kell, hogy valóban te vagy a tulajdonos.
Megoldás lehet esetleg, hogyha be tudsz lépni másik eszközről az email fiókodba, onnan távolítod el a telefont.
Én tablettel csináltam nemrég, annál volt a beállításokban valami hard reset féle, az mindent lepucolt róla, email fióktól kezdve az összes utólag telepített programig. Nálad ez láthatóan nem történt meg.
Ide be irtam az új email címet és nem fogadta el.
Az a baj hogy az a mail ami ebbe be van ütve nem létezik már.
Nem kell léteznie...elég ha beírod, meg a hozzá tartozó jelszót. (Hacsaknem más tulajdonosa volt)
Időben meg kellett volna változtatni a "fantom" emailt a telefonban... A hozzászólás módosítva: Hé, 11:22
Honnan szedjem elő a régit akié volt ő se tudja hogy mi volt.
Azért telepitetem újra hogy ne mentse vissza az ő adatait.
Ez egy biztonsági funkció a rendszerben, így az esetlegesen lopott készülékeket nem lehet olyan egyszerűen használatba venni.
Akkor ennek "ennyi"... (nekem is van egy rakás ilyen "semmiresemjó" telefonom). Vannak "szakik", akiknek vannak hozzá eszközeik és így jó pénzért meg tudják oldani...de nyilván annyit már rég nem ér a telefon!
Akkor ezt el engedem. Lányomnak akartam első telefonnak
Némelyik telefonban van egy "backdoor" ilyenkor. Ha engedi, a háromszög, négyzet, vissza (vagy valamelyik) gombot nyomva tartva háttérbe helyezi az aktuális képernyőt, és hozzá tudsz férni a beállításokhoz. Ott ki tudod törölni a hozzárendelt fiókot, vagy ki tudod kapcsolni ezt a funkciót.
DOOGEE X3 készülékemen jártam így, a "hátsó ajtó" segítségével viszont kikapcsoltam én is ezt a funkciót, így azóta is használom egy másik email fiókkal. A hozzászólás módosítva: Hé, 14:18
Ez nem enged semmit sajnos
A youtube-on is van néhány "okosság", de pl. én nem bírnám utánacsinálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |