Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Jó, de neki mostan nincsen műszere, mert az előzőbe belecsapott ménkű.
![]() mi Smart ClockXiaomi Smart Clock X04G elvihető. Egyszer leesett, azóta nem indul, úgyhogy erős a gyanúm, hogy a kvarc állt meg benne. Ha valaki lát benne fantáziát megpróbálhatja megjavítani, de pl a touchscreen is újrahasznosítható (karcmentes).A tápegysége nincs már meg, de bármilyen mikro USB telefontöltőről elmegy. Csak személyesen, nem postázom. Budapesten van. Két hét múlva viszem a hulladékudvarba. A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2025
Szia!
Én tennék vele egy próbát. Köszönöm! Péter
Rendben. Hamarosan megyek feléd, akkor bedobom hozzád. A részletekről privátban
Addig ott az analóg technika.
Mondjuk, azt az ampermérőt lepucolhatnád.
![]()
Kérjük, a topichoz nem tartozó (OFF) hozzászólásokat lehetőleg minimalizáljátok!
Köszönjük.
A kolléga kérte egyezzünk meg ki vigye hamarabb. Nekem nem gond Fehérvárra utazni, neked meg postázni kell.
Ha elfogadod akkor felajánlok részedre egy hasonló lakatfogót.
Mindent is elfogadok. Az analóg és digitális műszert egymás kiegészítésére/szinkronizálására használom. Így mindig lesz egy kéznél. Hogy jut el idáig?
Moderátor: elnézést. Lexmark 1000 tintasugaras nyomtatóRégi nyomtatóm előkeveredett a szekrény mélyéről.A patron (nyilván) a fejbe beszáradva, nem tudom, mennyire működőképes. Amikor eltettem, az volt, akkor (~20 éve) az új patron ára miatt hagytam fel a használatával. A nyomtatókábelt nem találtam meg. Helyileg: Bp., XVII. ker. Számítógépes cuccokIngyen elvihető egy fekete színű, bármely asztali számítógépbe beépíthető Data Bridge nevű mobil-rack + keretIngyen elvihetőIngyen elvihető egy Classic elnevezésű elemes távszabályzó. Nem tudom:1. valójában mihez való (TV, videó, CD vagy DVD lejátszó, műholdvevő, stb.) 2. egyáltalán működik-e? Antenna rendszer erősítőElvihető egy régebbi, Gelka gyártású, 24 voltos tápfeszültséggel működő TV antennakábel-hálózati erősítő2 darab hibrid IC van benne - OM-337 - és elvileg működik. Csatlakozó dugóIngyen elvihető egy eléggé speciális, én viszont nem tudom mihez való - csatlakozó-dugó
Hello! Rá is van írva, hogy LEMO gyártmány, csak ebből ezer féle/méret van. Ha nem tudja valaki, hogy hányas és milyen a tüskék konstrukciója, akkor nem tudja hogy kell-e neki..
Azért ez is beszédes, hogy két karakterből megmondod a gyártót
![]() Respect!
Szia!
Engem érdekelne az antennaerősítő. A többit magánba. Üdv: Gábor
Lehet azért, mert nem ma kezdte a szakmát.
![]()
Nem véletlen ám, mert sok félét használtam az erőműben ezekből a méregdrága csatikból.
Aminek csak egy p***e van, az nagyfeszültségű. A hozzászólás módosítva: Vas, 15:04
Moderátor által szerkesztve
Hátha érdekel valakitSziasztok!A képeken látható dolgok elvihetőek. Postázni nem tudom. Jelentkezni csak itt.
Engem lehet, hogy érdekelne a mobil rack, hol található? Posta megoldható?
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:05
Szia!
Érdekelne a csatlakozó, ha a postázása megoldható. Természetesen utalom a postázás költségét.
Junoszty, ferritekSziasztok!- 2 db Junoszty 402V: a bal oldali képcsőhibás, a másik elvileg jó - TDK ferrit(?) magok - ismeretlen gyártójú (talán képcső eltérítő) magok. 2 kicsi, 1 nagy. Sződön vannak, a környéken elviszem, a ferriteket küldeni is tudom.
Hú! Ezek a TV-k nagyon jó állapotban vannak. Kincsek!
![]()
Szia. Érdekelne 1db TV és 2 pár ferrit.
Nem túl nagy, a bedugható átmérője 12mm, a dugó belső része el van felezve, és 5 ott tüske van benne, valamint 5 tüskét képes befogadni.
Bár megpróbáltam lefotózni, de ez nem igazán lesz nagydíjas fotó. Rá van írva - LEMO FFP.2S A hozzászólás módosítva: 7:03
|
Bejelentkezés
Hirdetés |