Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   699 / 699
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Pé, 10:29 /

Második, lehetsz.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Pé, 10:56 /

Jó, de neki mostan nincsen műszere, mert az előzőbe belecsapott ménkű.
(#) veroka hozzászólása Pé, 13:35 /

mi Smart Clock

Xiaomi Smart Clock X04G elvihető. Egyszer leesett, azóta nem indul, úgyhogy erős a gyanúm, hogy a kvarc állt meg benne. Ha valaki lát benne fantáziát megpróbálhatja megjavítani, de pl a touchscreen is újrahasznosítható (karcmentes).
A tápegysége nincs már meg, de bármilyen mikro USB telefontöltőről elmegy.
Csak személyesen, nem postázom. Budapesten van.
Két hét múlva viszem a hulladékudvarba.
A hozzászólás módosítva: Pé, 13:40
(#) afp válasza veroka hozzászólására (») Pé, 13:46 /

Szia!

Én tennék vele egy próbát.

Köszönöm!
Péter
(#) veroka válasza afp hozzászólására (») Pé, 13:55 /

Rendben. Hamarosan megyek feléd, akkor bedobom hozzád. A részletekről privátban
(#) afp válasza veroka hozzászólására (») Pé, 13:55 /

Köszi!
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Pé, 15:32 / 2

Addig ott az analóg technika.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Pé, 19:30 /

Mondjuk, azt az ampermérőt lepucolhatnád.
(#) Moderátor hozzászólása 5:02

Kérjük, a topichoz nem tartozó (OFF) hozzászólásokat lehetőleg minimalizáljátok!
Köszönjük.
(#) jani1987 válasza Kovács Tibor hozzászólására (») 9:07 /

A kolléga kérte egyezzünk meg ki vigye hamarabb. Nekem nem gond Fehérvárra utazni, neked meg postázni kell.
Következő: »»   699 / 699
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem