Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi!
Tárcsás már volt. Igaz hogy jóval olcsóbb de használni nem tudtam. Vastag anyagokat nem akarok aprítani . Van kb 40 m túl magasra nőtt sövényem. Azt illetve a fák metszési hulladékát szeretném hasznosan eltüntetni. Nem nagyon ismerem ezeket a mostani márkákat de gyanítom hogy egyik sem tudja azt a minőséget amit a kb 25 éves metabo vagy makita tudott. Azért működőt szeretnék ![]()
Figyelni kell azokra hogy a PC/tablet/okostelefon amin írni akarsz legyen lefrissítve, mind az oprendszer mind a böngésző. És be kell jelentkezni ahhoz , hogy minden flottul menjen
Az enyém ilyen, sajnos több éves, de nem kell cserélni, mert csendben (nyamm, nyamm, ág felül be, alul dobozba be
![]() Hogy most mi a menő, azt nem tudom, de anno alsó középkategóriás maróhengeres volt a Vauhaus-ban.
Én ILYENSMIVEL dolgoztam a tavaj nyáron. Bár ez nem elektromos hanem benzines, méghozzá nem is gyenge, ennek ellenére ez is lefullad ha túlterheled. Nagyon tömni nem lehet mert eldugul a kijövő része aztán leállit, aztán szétszed , aztán kitakarít, aztán összerak, és ez elég időigényes. A száraz ágakat nem igazán szeretik ezek a gépek, inkább a frissen vágottakat.
A hozzászólás módosítva: Csü, 8:30
Én tavalyelőtt írtam az enyémről: Bővebben: Link
Még mindig ugyan ez a véleményem róla, ugyan úgy teszi a dolgát, csak sajnos dolgozni kell vele, nem csinálja meg helyettem ![]() A hozzászólás módosítva: Csü, 9:01
Köszi! A baj az, hogy ugyanazon PC / böngésző alá a saját nevemmel belépve működik, megjelenik az a menü, az ő accountjával pedig nincs ott. Nyilván nála sem oké, ráadásul korlátozott a nethozzáférése.
Akkor itt tényleg az lessz a megoldás , amit már mások is írtak, hogy rá kell kérdezni a Moderátoroknál .
A ryobi nevű műrkával van valakinek tapasztalata? Azt tudom hogy peca orsoban a legjobbak között van de gépekben ? Ezt találtam . Szerintetek ez jó lehet? Bauhaus
Erősen hasonlít az enyémre, többet nem tudok kijelenteni...
A konstrukciója ugyan az, mint az enyémnek, vagy éppen Gaflyénak. Az amcsik pedig szeretik a ryobi márkát. Nekem sincs vele első kézből tapasztalatom, de öt év garit adnak rá...
Köszönöm a tanácsokat és neked bbb. Rá fogok próbálni hamarosan mert rendet kell csinálni a kertben.
LámpaSziasztok!Akik a fényteknika shoppot válasza hogy vegyen lámpát vagy egyéb eszközöket az ne tegye. Nem rég vettem tőlük 2db PAR lámpát. Mind a 2 zárlatos volt a javításuk szak emberel történt +20000 forint volt. Ennyit róluk Ha hívja az ember nem veszik fel emailra nekem nem válaszoltak. Hol ott a lámpákra járna 1 év garancia.
Ebben a hozzászólásodban a címen és a köszönésen kívül van hat mondat, mindegyikben van helyesírási hiba. Ha ilyen levelet írtál nekik, nem csoda, hogy nem vettek komolyan.
Ettől függetlenül: 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetted volna, nekik pedig kötelességük lett volna átutalniuk a pénzt, csak a szállítási költséget buktad volna. Mindössze annyit kellett volna leírnod, visszaküldöd a lámpákat, ide és ide utaljanak. Ha jóindulatú vagy, beleírhattad volna, nem működnek és vagy pénz vagy működő lámpa.
Akkor a helyesírás ellenőrő is hibás mert nem jelezte őket.
Nem mondom hogy nem hibáztam mert van benne igen. De a telefont akkor is felvehetnék. Nem csak én panaszkodok rájuk hanem 3 imerősöm is. A hozzászólás módosítva: Szo, 17:18
Nem hiszem, hogy a helyesírás-ellenőrző a hibás abban, ha rossz a helyesírásod.
Engem pont most kerestek Ruandából
![]()
Fogadd el, mint tanulópénz. Legközelebb ilyen esetben írj levelet (legyen nyoma) és kérdés nélkül küldd vissza a terméket. A boltnak ilyen esetben nincs mérlegelési lehetősége.
Nyílván a te dolgod, de ilyen gyenge helyesírással nem fognak komolyan venni sehol. Van egy-két ilyen kollégám, egyszerűen hülyének nézik mert képtelen két-három összefüggő, nyelvtanilag helyes mondatot leírni. Mindezek mellett komoly tervezéssel foglalkozik cégen belül. Én sem értem a dolgot, hogyan tudta ezt összehozni.
Vissza küldtem a csomagot de nem vették át úgyhogy vissza jött.
Ezért kell előtte levelet írni. Aztán a következő levél mehet a fogyasztóvédelemhez.
Hókifli rejtvényKaptunk pár hókiflit fórumtársunktól, elmondása szerint három féle van, arról lehet megkülönböztetni, hogy merre kunkorodik a két vége.![]() Melyik a diós ![]() ![]()
Nincs tapasztalatom velük, de a honlapot megnéztem. Profinak látszik, sok száz értékelés alapján 5 csillagos vevőbarát cég (persze ezeket az értékeléseket nem lehet ellenőrizni).
Nejem utálja a mákosat (abból van kettő féle), Gery78 meg fintorogva (mert nem elég édes) megette az összes diósat, mert a semminél azért jobb.
![]()
Nem vagyunk egyformák. De az jó ha édes. Amikor nekem nem elég, akkor én szemérmetlen módon még egy kis lekvárral feljavítom az édességdózist.
Ez működhet?Ilyet láttam ma. Van ennek értelme? Képes ilyen módon való melegítésre egy pillanatpáka? (Tudom, ki is próbálhatnám, de ahhoz le kellene menni a műhelybe.)
Ha engem kérdezel, akkor a 75 W Csehszolvák pillanatpáka annó 310 forintért vettem, az nem.
De ez meg nem az...
Ha nagyobb képkivágást nézünk, akkor látok ott egy normál pillanatpáka hegyet. Ebből gondoltam a pákára.
Indukciós hevítő néven keress rá, és meg is van a megoldás. Ez max valami házibarkács melegítő.
A hozzászólás módosítva: Szo, 21:45
|
Bejelentkezés
Hirdetés |