Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt nem a képet/videót kell nézni hanem a zenét hallgatni.
Ha érdekelnek ilyen stílusú zenék csak szólj
Jó kis trance :yes:
Azon szoktam gondolkozni, hogy az ilyen animokat hogy csinálják? 3D studiomax, vagy a valóságot butitják valamilyen progival? köbzoli: azt hiszem ezt is nézd meg: sensation white
Mióta (újra) megtaláltam, nem megy ki a fejemből a dallam .
Már a szintin is csak ezt játszom. zenetom: Arra én is befizetnék hogy megnézzem ezt hogy csinálják ! A variációk sem rosszak!
Zoli!? Az Italo disco-val (80')hogy állsz?
Mert abból van egy kis gyüjteményem .
Tudod Frankye, a szépség nem minden! a belbecs is sokat számít sőt!
A zene már a fülembe mászott! De ez a 3D-s anime grafika valami fantasztikus! Ilyen "rajzfilmeket" lehet valahol találni magyar szinkronnal, vagy felirattal??? Azért a Micimackót megnézném ebben a verzióban!
Aki ismeri a Dodge Vipert, az tudja, hogy egy 8.5 literes V10-es erőgép lakozik a motorháztető alatt. Ja, és mindössze 507 lóerős... Egyszerű halandó azt hinné ezt már nem lehet fokozni...de kiderült hogy mégis. A Dodge-nál ugyanis fogták a Viper V10-es blokkját, és építettek köré egy elég komoly motort... 2-2 egymástól független első és hátsó kerék, bár a videón ez nem látszik rendesen. A 676km/órás végsebességet meg már meg sem merem említeni...
Meg találtam még egy oldalt, itt is írnak róla pár dolgot, + 1-2 kép is van még róla. Na ez a komoly, nem a szalonnás Orbit Nem semmi, hogy miket ki nem találnak...
Valami japán animációk lehetnek.Ezt onnan gondolom, hogy a szereplők szemei elég nagyok, ez arra utal. A felirat ugye angol, mert oda is el kell adni. De szerintem a Final fantasy sorozat magyarul nincs meg. De én örülnék neki a legjobban ha most tévednék. :yes:
Azt nem tudom, hogy a Final Fantasy-ból készült-e anime, de az biztos, hogy ez eredetileg egy konzolokra majd később pc-n is megjelenő játék sorozat.
Jól látom hogy 248049 hsz van a HE-n? :eek2:
Szerintem több, mert amire most válaszolok, az is 265875-ös sorszámot képvisel!
Vajon mi lehetett az első hozzászólás?
"Na, végre műkszik a fórum"?
Kérésed parancs. Itt esik szó elősször valójában elektronikáról.
sziasztok!!!
látom nagyon jó volt a téma tegnap meg a múltkor is. ezekhez igazából nem tudok sok mit hozzászólni. Kovidivinek igaza van. ennyi...
A poén kedvéért összesítettem ebben a témában lévő hozzászólásokat, és hossza összeszámoltam.
Ebben a témában eddig leütött karakterek száma: 1 042 284. Namost a nagy átlag egy könyvnél 1500 karakter/oldal. Ez azt jelenti, hogy már 695 könyv oldalnyit írtatok csak ebben a témában. Tekintettel arra, hogy ez a téma még egy éves sincs, így büszkék lehetünk rá, hogy alig pár hónap alatt másfél egri csillagokat megírtunk Szerk: Amúgy eddig a teljes fórumban 71 918 540 karakternyi szöveg található, ami 48 ezer könyv oldalnak felel meg.
Szia Zsezsa!
Nyaralni voltatok hogy egy ideig nem jelenkeztél?
igen voltam a Balcsin, meg sokat dolgozok mostanába, és új hobbimnak élek meg egyéb okok miatt nem jártam fel ide.
Új hobbi, ami gondolom nem elektronika?
sajnos nem. nem sokat értek az elektronikához ami nő létemre remélem elnézhető egyébként korizok elég durván
Reméljük a durván nem egyenlő a vadállat módján kifejezéssel
Szerintem "ipari" módon, sportszerűen korizik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |