Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Flexibilis nyák
nyák
az lenne a kérdésem, hogy készített e valaki már ilyet és ha igen akkor pontosan hogyan?az oldalon le van írva de sajnos nem nagyon értem és nem tudom honnan lehet beszerezni hozzá az "alapanyagot"(pyralux).Szóval véleményeket várok
Szia! szerintem fölösleges a pyralux
lehet venni öntapadós rézfóliát, aminek papír van a hátulján, erre kinyomtatod és mehet a maratás, csak ez nem lesz átlátszó (de szerintem nem azt fogod nézni) ha jól tudom akkor ez a fólia elég vékony mire szeretnéd használni? Üdv!
Hát szeretném csak kipróbálni h milyen.Eddig ugy csináltam a nyákot h rávasaltam a lézeres nyomtatóval kinyomtatott sablont csinálhatom ezt is így szerinted?és az a papír felület semmiben sem fog akadályozni? ja és honnan lehet beszerezni ilyen fóliát?
THX
Én a multkor TIFFANY-val foglalkozó kreatív ... boltnak nevezett valamiben vettem öntapadós réz fólia csíkot ,volt talán 4mm szélestől felfelé igaz más célra használtam .
Ha nem akarsz kanyart, vagy csak alkatrész lábaknál, akkor ezt felragasztod valami hajlékony lapra és talán maratható . Hogy hogyan forrasztod ,illetve hogy a ragasztó elengedi e áztatás hatására,valamint mennyire bírja a hajlítgatást az nem tudom.
Szia!
a papír nem fog akadályozni, azért van rajta hogy ne ragadjon fölöslegesen mindenhez, Én a helyedben úgy csinálnám hogy lézer nyomtatóval kinyomtatom a rajzot vagy közvetlen a fóliára. vagy műnyomóra, és ezt rávasalva mehet a maratóba, vagy ha a fóliára nyomtatod akkor azt a maratóba csak el ne felejtsd meg tisztítani! Ha Székesfehérvári vagy(vagy környék beli)akkor össze futhatnánk és meg beszéljük amit tudok szerezni fóliát az nem sokkal nagyobb mint egy A4-es lap Üdv!
én Szlovkiából vagyok úgyhogy szerintem összefutni nem nagyon fogunk sajnos még nem tudom honnan tudnék ilyen fóliát szerezni majd körbenézek
Szia!
Pár oldalon azt olvastam, hogy a DuPont-tól (Ő gyártja a Pyralux-ot) lehet ingyenes mintát kérni. Szerintem, ha kitöltöd EZT az űrlapot pár héten belül kapsz egy darabot. A maximum rendelhető méret hat négyzetláb, ami több, mint fél négyzetméter!!! Azt még ki kell találni mi lehet a part number, mert nem találtam online katalógust, de ha kapcsolatba lépsz velük talán még segítenek abban is. Talán ez segít: LF7062 1/2 oz Cu, 1/2 mil adhesive and 1 mil Kapton. LF9120 1 oz Cu, 1 mil adhesive and 2 mil Kapton LF9210 2 oz Cu, 1 mil adhesive and 1 mil Kapton Kíváncsi vagyok mire jutsz. Majd írd meg.
köszönöm majd kipróbálom és rendelek mintát, de ahogy nézem ez nem ingyens minta és nem nagyon tudom ezt kitölteni.
THX duCiel
Én úgy látom ingyenes mert nem írja, hogy mennyibe kerül. Engem is érdekelne valami angolos légyszi segítsen. Leginkább az elején azt az X-elős cuccot nem értem.
Szívesen megrendelem neked a mintát. Itt ülök Kaliforniában: a minta ingyenes (azt hiszem) belföldre
|
Bejelentkezés
Hirdetés |