Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   225 / 2208
(#) MrBrown válasza kocos hozzászólására (») Aug 28, 2008
, a Budapest-en a két szélső az billentyű + tekerő egyben ?
(#) MrBrown válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2008
Azt hittem már a Sony innen lopta az ötletet az öt irényba mozgatható tekerentyűivel a DV Cam-jein
(#) ngyzoli válasza 021 hozzászólására (») Aug 28, 2008
Imi65 kapcs-rajza nagyon jó,de ha ezt bonyolultnak találod,akkor építs sima együtemü alapkapcsolást tetróda beállításban 100-150Vsegédrácsfesszel,400V körüli anóddal,és 70-80mA nyugalmival a nagy cső jól dolgozik.akkor maradhat a légréses trafó,s 5-6W-ra biztosan számíthatsz.igaz,a"bentmaradó"páratlan harmonikusoktól nem lesz audijofil minőség,de csöves hangja lesz.a 6p45c-ket kár lenne veszni hagyni... együteműhöz nem okos dolog a túl alacsony táp,rövid lesz a munkaegyenes-->nagyobb torzítás.400V-ot igencsak meg kell neki adni.
(#) Imi65 válasza kocos hozzászólására (») Aug 28, 2008
Szerintem a Terta kissé halovány (ECL82), de a Budapest az jó hangos rádió (2xEL84?)
(#) MrBrown hozzászólása Aug 28, 2008
Ricsi, Hans, Müszi és sok mindenki figyelmébe: 400 forintért tudok vadi új dobozos GU50-et majdnem korlátlan mennyiségben. Igaz hogy a srác kazincbarcikai de a barátnője Budapest IX. ker-ben dolgozik (közel a munkahekyemhez ) és ide szokta küldeni a szajrét . Kellő mennyiségben (gondlván a távoli jövőre) megérheti a csomagküldésesdi. Végre játszhatnék neppert . Adolog külön szépsége hogy azonos kartonból származnak, tehát van rá némi esély, hogy közel egyformák lesznek a paramétereik mégha ruszki cuccoknál ez egy ismeretlen fogalom is!
(#) MrBrown válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2008
Persze da akkor csak 300 darabja...! NINCS, de majd rákérdezek mennyiért tudna szerezni. Ha hasonlóan kellemes az ára látok benne rációt. Mennyiért is vetted a börzén a foglalatos GU-t?
(#) MrBrown válasza MrBrown hozzászólására (») Aug 28, 2008
Természetesen bárkinek odaadja ennyiért csak pont nem lesz ott a következő (szept 6.) börzén. Szóval fölösleges volt megvennem tőle azt a 80-akárhány IN-1-es nixiet . Na kocoskám amikor kapzsiságról beszélek akkor erre gondolok .
(#) JZoli válasza MrBrown hozzászólására (») Aug 28, 2008
Annyiért még én is vennék 4 db-ot, ha lehet.
(#) Gory válasza MrBrown hozzászólására (») Aug 28, 2008
Ha van rá lehetőség én is beneveznék 4 darabra.
(#) MrBrown válasza JZoli hozzászólására (») Aug 28, 2008
Persze, csak összevárom a rendeléseket. A srác kb. két hét mulva tudja küldeni a csöveket szóval bőven van idő eldönteni kinek menyi kell. Sajna az árból már nem fog engedni ilyen tételben sem, mert tisztában van vele hogy máshol a duplája
A rend kedvéért akinek kell küldjön privit a darabszámmal címmel stb...
Sziasztok, s srác azt modta hogy jelenleg nincs GU50 foglalata, de jöhő héten utána néz mit tehet értünk és mond majd egy árat, aztán mindenki eldönti kell-e vagy sem. Ettől a sráctól vettem a börzén sasszira szerelhető fekete bakelit-fém fülekkel foglalatot 6N9C-hez (octal) 250-ért, szóval reménykedem a jó árban!
(#) djhans hozzászólása Aug 28, 2008
Elkezdtem kifurkálni a GU50 SE dobozát. Hát nagy meló lesz ez mert az oldalain, a tetején és az alján is kell majd. Itt egy kép a ma esti ügyködésemről.
(#) Imi65 válasza djhans hozzászólására (») Aug 28, 2008
Ügyi vagy, János. Hanggenerátort szerkesztettél már?
(#) djhans válasza Imi65 hozzászólására (») Aug 28, 2008
Á még nem. A kis oszcilloszkóp is ott van még szétborítva. A fűrészgenerátora rossz. Aztán ott van a PCL86 SE dobozolásra vár. A GU50 SE láttad már majdnem kész. Ott van még az ST151 2X100W-os végfok bebobozolása. Szóval lenne mit csinálni csak idő nincsen
(#) djhans válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2008
Amit írtál azok nagyon pici lyukak. A tetejét majd 3-assal fogom csinálni. Ezek 4-essel voltak kifúrva.
(#) 021 hozzászólása Aug 28, 2008
Van valakinek tippje honnan lehet vasmagokat szerezni, ket egyforma kb 100 wattosat... 10-12 cm2-es kellene...
(#) djhans válasza 021 hozzászólására (») Aug 28, 2008
Trafó készítő műhelyektől. Én Pesten tudok egyet ahol adnak vasmagot csévetesttel együtt. Ha érdekell?
(#) 021 válasza djhans hozzászólására (») Aug 28, 2008
Igen, megmentenel tobb honapnyi keresgelestol...
(#) djhans válasza 021 hozzászólására (») Aug 28, 2008
VIII. ker.-ben van a Molnár Ferenc téren.
(#) 021 válasza djhans hozzászólására (») Aug 28, 2008
Koszonom!!!
(#) Gory válasza 021 hozzászólására (») Aug 29, 2008
Vaterát is érdemes nézegetni, hátha akad valami a horogra.
(#) EcoPityu válasza kocos hozzászólására (») Aug 29, 2008
Így néz ki a Laney Clipp is! Abból loptam egyszer a hangszínt, meg a Presence-t.

Tényleg! Kocos, van még egy Vermona 1000H-nak a doboza is, új sasszival, és Roh..., azaz nagyon útban van /a bőrözött/ csak a sarokvédői nincsenek rajta!!

NEM KELL????
Annó egy 200w-os 4db 6p45sz-es keverőerősítőt álmodtam bele, de az már bizti nem lesz meg... :no:
(#) EcoPityu válasza ngyzoli hozzászólására (») Aug 29, 2008
Kérlek, ne tántorítsd el a PP-től!!!!!

Ne szentségtelenítsétek meg a 6p45sz-t SE-vel!!!

Végre valaki, aki jónagy PP-ben gondolkozik.
Arra a GU50PP-re is kíváncsi lennék, hogy mit tud...
(#) MrBrown válasza djhans hozzászólására (») Aug 29, 2008
Ez innen nézve egészen gyárinak néz ki!
(#) kocos válasza EcoPityu hozzászólására (») Aug 29, 2008
Hogyne kéne Pityu! Köszi szépen Csak hogy jut el, mert én nemigen járok Gyula felé! Pestre szoktál menni?
Amúgy ez nem klipp, hanem csak "sima" laney, a klipp máshogy néz ki, meg van benne tortyogó
LANEY KLIPP

De a hangszínkör ugyanaz (Marshall "típusú"), a Laney Sound, meg egy az egyben Marshall "Plexi" koppintás, csak nagyobb anódfeszről járnak az EL34-ek
(#) kocos válasza MrBrown hozzászólására (») Aug 29, 2008
Jaja! Használtál valami sablont a fúrásál, vagy oszlopos fúród van?
(#) MrBrown válasza kocos hozzászólására (») Aug 29, 2008
Vagy méretre vágtál egy a BKV-nál használatos szellőzőrácsot?
(#) ngyzoli válasza EcoPityu hozzászólására (») Aug 29, 2008
dehogy tántorítom el,mint láttad,úgy fogalmaztam,hogy a"nagy orosz"INKÁBB ellenütemre való...de ezt neki kell eldöntenie. sztem nem szentségtörés SE-ben sem alkalmazni,mert oda meg izmos cső kell.
(#) Imi65 válasza MrBrown hozzászólására (») Aug 29, 2008
Ki akarod rúgatni a mi Janinkat, Te!
Következő: »»   225 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem