Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
:google: van egypár találat
Hm... nem rossz ic,
Megdoblak 1-el, én ezzel kapcsolással építettem 1-et:
üdn néktek!
Lenne egy igen szokatlan kérésem, ha tudtok légyszives valami linket adjatok, ha szépen megkérhetnélek titeket! Olyan MP3 lejátszó kapcsolási rajzát keresem, amihez IDE meghajtót lehet csatlakoztatni! Nagyon megkszönném! A google nem volt a barátom, és Cromét ne használjatok soha! nem a saját bőrömön tapasztaltam
Fent van egy kereső, oda beírod, hogy "ide mp3".
Fogsz találni egy témát, annak az a címe, hogy IDE MP3 player/ lejátszó. Olvasd végig.
Sziasztok!
Harman Kardon PM660 as erősítő rajzát keresem. Előre is köszönöm! Üdv: huhuu
Nem is vettem észre, hogy irtál, és köszönöm a segítséget, majd egy órát szétkapok, mármint annak a kijelzőjét akkor.
Minden jót!
Nagyon köszömnöm!
Azt esetleg nem tudod, hogy mekkora a nyitófesz azon a kijelző valamilyik ledjén? Nekem most krepált be műszerem, és nem tudok méni. illetve most tervezek egy "műszer parkot készíteni", egy 2x12 modulos lakáselosztó szekrénybe, de úgy hogy moduláris legyenek a "komponensek", de ehhez rossz Fi-relé, vagy hasonlót kel szereznem, hogy a tokjába tudjam építeni a cuccokat.
Piros LED 1.4V. Egy LED van minden szegmensben, nem cifrázták.
Mail ment.
Ok! Kösz csak ennyit akartam tudni!
Hali keresek kapcxs rajzot DODYTRONIC 1500w-os strobihoz előre is köszönöm.
No teszek fel képet a panelröl hátha tudtok benne segíteni,a bajom az hogy ha a potit a leggyorsabb villogásra álítom akkor nem mindig villan a cső /kihagy/.Gondoltam hogy a kondi száradt ki de igazán nincs benne ami a töltést tárolná tehát tanácstalan vagyok ehhez kellene a segítségetek a panel roppant 1x felépítésű.
Kezd már elhasználódni a csöved Bár a két elkót azért kicserélném benne.
Vadonat új a cső mit cseréljek szerintetek az a baj az ic-k is kapartak semmi számot nem tudok
Mentem a strobis topicba
Sziasztok!Keresem a deawoo dv 700s dvd lejátszó tápegységének kapcsolási rajzát/a tápba lévő ic/8 lábú tipus,de csak 7 kivezetése van/, eldurrant és nem tudom a tipusát/ az ic tipusa is jó.
köszönöm a segitséged!
Sajnos ez nem az az erösitö, mint ami nekem van, mert amit belinkeltél az HK660, nekem pedig Harman kardon PM660 as van. Már én is sokat kerestem és nem találtam, ezért gondoltam, hogy beirom ide.
oh, sorry. De egyáltalán nem tudod használni? Teljesen más?
A torrenttanyán nem vagy regelve ott van 1 ilyen doksi
60 db Harman/Kardon audió készülék szerviz dokumentációja, angol nyelven pdf kiterjesztésben. Javarésze hi-fi erősítő, reviver, házimozi erősítő A leírások angol nyelvűek
Sziasztok!
Nincs valakinek TR-5282 típusú frekvenciamérőhöz szervízkönyve? Előre is köszi!
Köszi! Azt is szívesen fogadom hátha hasonlít.
Szega.
BEKO tv kapcsolási rajzát keresem. Model:NR TVB-3090. Előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |