Sziasztok , Üdvözlök mindenkit .
Találkoztam itt a fórumon olyan témával , ami a Din bekötésével foglalkozik , de sajnos az ott talált adatok egyezznek azzal az adatokkal amit én fejben hordok , de a technika ördöge ki babrált velem .
Régebben általános suliban , hangosítottunk , és sulirádiót csináltuk . Nem kell mondanom ott még a jó öreg Din csatlakozós megoldás van . Nem olyan rég , fel kerestek , és megkértek hogy nézzen át a cuccokat , és csináljak új mikrofon kábeleket . XLR bekötéssel nincs is gond ! De a dinnel annál inkább ! 3 pólusó Dint hansználok . 1+ 2 GND és még se szól . (Az itt talált anyagok alapján én így értelmeztem , és a fejemben is ez van . lehet hogy tévedek) Kérem a segítségeteket !
Nagyon szépen köszönöm előre is !
Sajna maga a keverő DINes és nem igazán szeretnék bele nyúlni . A másik nagyon jól tudom hogy ma már a mikrofonokhoz a 6,3 Jack , és a 3 pólusú XLR az el terjedt . 5p dint tok be kötni . Eddig se értettem 3p-el miért bénázok . lehet hogy ott lenne a gáz hogy a keverő szinkronos , és össze kéne zárnom két lábat ?
Szimetrikus a keverő mikrofon bemenete? Elvileg ott úgy kell bekötni h a test és a - össze és kész. Egy rajzon úgy láttam.
szimetrikus , igen ! köszönöm mindenkinek a segítséget !