Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Eredeti verzió Módosított verzió
Aki nem ismerné a WoW-ot, annak ideírom: A karakter tényleg ezt a táncot járja a hátékban ![]()
Hali
A mesterséges inteligencia oldalnak még van mit tanulnia... ![]() Kicsit még ![]()
(A Buta User)
- Sárinéni felhasználó levele: Jó napot! Ha floppyra akarom másolni a filmet, megnyomom a "paste" gombot, és akkor megjelenik nekem egy szöveg, hogy a floppyn nincs elég hely. Ezután megnyomom, hogy "paste shortcut", és akkor a film már ráfér. Probléma csak akkor van, ha más PC -n akarom elindítani, ugyanis akkor megjelenik, hogy nem találja a filmet, ugyanakkor az én számítógépemen a floppyról normálisan el tudom indítani. Mi lehet a gond? Köszönöm, Sárinéni - Válasz informatikus levele: Kedves Asszonyom! A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévo cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja. Rosszabb a helyzet, ha a barátnojénél van, eloveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnoje szekrényéban viszont a végtelenségig keresheti, a bundája az biztosan nem lesz ott! Magyarázat: Bunda = Film Cédula = Shortcut Válltáska = Floppy Szekrény = Számítógép Moly a szekrényben = Vírus Szomszéd a szekrényben = Hacker vagy Szerető Szolgálati útról hazatérő, szekrényt átvizsgáló férj = BSA (Business Software Alliance)
Szösszenetek:
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk. A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne. Bonyolult kérdésre mindig akad egy egyszerű, könnyen érthető, téves válasz. A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá. Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai. Múlt éjszaka, ahogy feküdtem az ágyban és bámultam a csillagokat, arra gondoltam, hova a fenébe tűnhetett a mennyezet? A graffiti azoknak való, akik nem tudnak könyvet írni. A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni, és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja. Minél öregebb a nagypapa, annál jobb tanuló volt kiskorában. Isten szeretheti a hülyéket, ha ilyen sokat teremtett belőlük. Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról! Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön. Ha jól érzed magad, ne aggódj! El fog múlni! Aki dohányzik, meghal. Aki nem, az is. Háromfajta ember van. Aki tud számolni és aki nem. A szamárfül az origami legegyszerűbb változata. Igaz, hogy a kemény munka még nem ölt meg senkit, de hát miért kockáztasson az ember. Miért nem tudják a nők felhajtani a WC-ülőkét maguk után? Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása... Idézet: „A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne.” Folyománya: Azért jó a pesszimistának, mert csak pozitívan csalódhat.
Ez már a "túljóléti" társadalom csúcsterméke!
![]()
Mik vannak
![]() Nah én is találtam egy furcsaságot a Társadalmilag Elfogadott Selejtes Cuccok Osztályán, Amikor megláttam nem tudtam mit is csináljak vegyek eggyet a kocsiba, vagy a géphez is elég Ezen még gondolkozok ![]()
Nah de még akad más is amitől a számítógépes széket izomból szorítombeton szivattyú??Rendszerváltástól napjainkig
fogas
Sziasztok!
Ezt a weboldalt meg kell nézzétek!!!! Hasonló a nyelvezete mint a "DVD-játékos" kezelési útmutatójának ![]() Amúgy egész sok kezelési útmutató található itt. http://hu.diplodocs.com/
Mutatom az asszonynak a "fogast"... azt mondja: ja, ez egy fogas? ....Azt hittem fiúmedve...
ezt szerintem a sok büdös kockának gyártják
![]()
nekem is van néhány érdekes képem:
Tök GAS...Jezus világosságot ad....ha felkapcsolod a villanyt...
![]() ![]() ![]() ![]()
Ez a kisajtós konnektor nagyon tetszik. A leendő lakásomba tutira csinálok majd ilyeneket
![]()
Szerintem lépcső is kellesz hozzá, mert tudtommal nálunk nem engedik olyan alacsonyra tenni azt a csatlakozót.
![]()
nekem u. tünik mintha az összes trükk lenne.de nagyon profi.témaválasztás értékelése:tanárosan?ülj le egyes.
![]()
egy mókás történet: (szerintem nem éri meg elolvasni!)
minap hosszú kínok árán (registry törölgetés, stb) sikerült felismertetnem, és működésre bírnom egy webkamerát a gépemhez. Nézegetem, próbálgatom a beállításokat, kontraszt, gamma, fényesség, stb. Filmezem az asztalom ami tele van színes dolgokkal, há mondom olyan kékes a kép, vissza is húzok a blueból, nem jobb,... red maxra, nemjobb,.. há' mondom ez nem látja a vöröset, szenvedek vele, állítgatom a saturation-t, nincs vörös, már mérgesebb vagyok és hangosan mondom, hogy "nemigaz, hogy nincs vörös!" Azt akkor ugrott be, hogy a monitorom már 2 hete sz*r, és nem jeleníti meg a vöröset... annyira hozzászokott a szemem, hogy fel sem tűnt alapból... nah, hát ez egy mókás történet vóót.. ![]() ![]() ![]() ![]()
Jajj, de nagy volt! Ez tetszett!
![]() ![]()
Honnan tudod, hogy 2008-ban élsz?
> >01. Véletlenül a mikrón ütöd be a PIN-kódodat. >02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával. >03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz. >04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek. >05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősőkkel, mert nincs meg az e-mail címük. >05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál. >07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat. >08. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba. >10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím. >11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte.. >12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába. >13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod. >14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ennek a cikknek a linkjét elküldeni . >15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán. >16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán. >17. Gondolom az sem tünt fel hogy két 5 van a listán. >18. Ezt is megnézted, újra...... >19. ....és most röhögsz magadon >20. Gondold végig, hogy miért! ![]()
Nagyon jó!!! Amúgy én még a telefonon sem ütöm be a PIN kódot, mert nem tudom! (ki van kapcsolva PIN, csak biztonsági kódot rakok neki, ha bekapcsolom, és azt is ritkán, mert ritkán van kikapcsolva.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |