Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A hangja szebb mint egy fadobozé!
Nem rezonál össze vissza Van még egy tömör betonból készűlt közép magas is amit elajándékotam, csak arról most nem találom a képet Látom vannak kételkedők is nekik is csinálok még képet.
Már meg is van melyik zenére fogom megcsinálni, amikor a zenére fogm enni a kivezérlésjelző, bár majd a zenével is "játszani" kell, mert 6:45 az időtartama.
Jah és tetszik ez az effekt állítgatósdi...
A kételkedőknek további képek./szomorú hogy ilyen is van, azt hittem ide komoly emberek járnak/
Szerintem meggyőző. Ilyet még nem láttam. Nagyon érdekes. Gratulálok hozzá.
Egyébként az ötlet nem saját.
Még 90-ben vettem egy könyvet, amint megláttam elhatároztam, hogy egyszer ha nagy leszek én is igy fogok építkezni.Így lett. Amúgy köszi! A fotoshophoz meg nem is értek
Nekem is 80-as falaim vannak, úgy, hogy meg van támasztva rendesen a doboz.
Nagyon jó könyv az, amiből idéztél.
Sok embernek nem ártana elolvasnia! Szép munka.
Brooklyn Bounce?! Legjobbak! Nagyon jó lett maga a cucc is! Grat! Kommenteltem.
Szereted az elektrót és a Brooklynt, akkor csak jó ember lehetsz!
Elkészült a levilágító időzítője Az időzítés az áramkör hálózatra kapcsolásával indul, a relé kimeneten 230V van jelen. íha lejár az időzítés, megáll az oszcillátor és a relé meghúz, ezáltal a kimeneten megszűnik a hálózati feszültség.
Bocsi hogy kételkedtem! Most már elhiszem.
Csecse lett!
A könyv meg van elektronikus formában is, ha valakit érdekel.
Megbocsátok!
Én meg este nem aludtam e miatt. :zavart1:
Szia!
Érdekel! Jó lett nagyon! A hangszórókat hogy rögzítetted?
Szep!
Hello Hello!
Elkeszultem 90%ba a hazilag tervezet 7.1-es-em-el gondoltam megosztom veletek a kepeket. Tápegyseg: 500W-os Pc Tápegyseg Erosito: 7X10W (tda2003) terhatas 1X55W (tda1562) sub
Jahhahhajj, ez még állatabb Vaddisznó lett!!!!
szép munka nagyon!! elismerés!
Jajj, mi történt?
Cucc! :hehe:
most akarom hozza csinalni a kvadroatalakito-t hogy legyen terhatasu hang iss
Baró!!
Sziasztok már régen volt erősítő építés itt a topikban, gondoltam én is megosztom veletek egy erőlködő építésének folyamatát!Ez egy A osztályú gépecske lessz ha minden igaz , már elég jól áll az építkezés .Mostmár szinte csak a dobozolás vége jön ami eléggé maceráns művelet , de majd az is elfog valahogyan készülni.Már a fejemben megvannak a tervek!Erről majd későbbiekben befogog számolni , ha érdekel valakit természetesen?Vagy ez egy lerágott csont nemtudom ?De azért ha érdekel valakit itt egy link az építés folyamatáról: http://picasaweb.google.com/benusapc/DeathOfZenDoz20WattosAOsztLyErST#: Nos igyvan ez DOZ masina lessz ,és eddig egy hét alatt ennyi készült el belőle. Üdv mindenkinek CIROKL
úúúú. ez azért megérdemelne egy különdíjat!
Nem rosz! Tettszik!
(DOZ helyett borda maximus) |
Bejelentkezés
Hirdetés |