Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A hangja szebb mint egy fadobozé!
Nem rezonál össze vissza Van még egy tömör betonból készűlt közép magas is amit elajándékotam, csak arról most nem találom a képet Látom vannak kételkedők is nekik is csinálok még képet.
Már meg is van melyik zenére fogom megcsinálni, amikor a zenére fogm enni a kivezérlésjelző, bár majd a zenével is "játszani" kell, mert 6:45 az időtartama.
Jah és tetszik ez az effekt állítgatósdi... ![]()
A kételkedőknek további képek./szomorú hogy ilyen is van, azt hittem ide komoly emberek járnak/
Szerintem meggyőző.
![]()
Egyébként az ötlet nem saját.
Még 90-ben vettem egy könyvet, amint megláttam elhatároztam, hogy egyszer ha nagy leszek én is igy fogok építkezni.Így lett. Amúgy köszi! A fotoshophoz meg nem is értek ![]()
Nekem is 80-as falaim vannak, úgy, hogy meg van támasztva rendesen a doboz.
![]()
Nagyon jó könyv az, amiből idéztél.
Sok embernek nem ártana elolvasnia! Szép munka. ![]()
Brooklyn Bounce?! Legjobbak! Nagyon jó lett maga a cucc is! Grat! Kommenteltem.
![]()
Szereted az elektrót és a Brooklynt, akkor csak jó ember lehetsz!
![]()
Elkészült a levilágító időzítője
![]()
Bocsi hogy kételkedtem! Most már elhiszem.
![]()
Csecse lett!
![]()
A könyv meg van elektronikus formában is, ha valakit érdekel.
Megbocsátok!
Én meg este nem aludtam e miatt. :zavart1:
Szia!
Érdekel! Jó lett nagyon! A hangszórókat hogy rögzítetted?
Szep!
Hello Hello!
Elkeszultem 90%ba a hazilag tervezet 7.1-es-em-el ![]() gondoltam megosztom veletek a kepeket. Tápegyseg: 500W-os Pc Tápegyseg Erosito: 7X10W (tda2003) terhatas 1X55W (tda1562) sub
Jahhahhajj, ez még állatabb
![]()
szép munka nagyon!! elismerés!
Jajj, mi történt?
![]()
Cucc! :hehe:
most akarom hozza csinalni a kvadroatalakito-t hogy legyen terhatasu hang iss
![]()
Baró!!
![]() ![]()
Sziasztok már régen volt erősítő építés itt a topikban, gondoltam én is megosztom veletek egy erőlködő építésének folyamatát!Ez egy A osztályú gépecske lessz ha minden igaz , már elég jól áll az építkezés .Mostmár szinte csak a dobozolás vége jön ami eléggé maceráns művelet , de majd az is elfog valahogyan készülni.Már a fejemben megvannak a tervek!Erről majd későbbiekben befogog számolni , ha érdekel valakit természetesen?Vagy ez egy lerágott csont nemtudom ?De azért ha érdekel valakit itt egy link az építés folyamatáról: http://picasaweb.google.com/benusapc/DeathOfZenDoz20WattosAOsztLyErST#: Nos igyvan ez DOZ masina lessz ,és eddig egy hét alatt ennyi készült el belőle. Üdv mindenkinek CIROKL
úúúú. ez azért megérdemelne egy különdíjat!
![]()
Nem rosz! Tettszik!
(DOZ helyett borda maximus) ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |